Coolsculpting și turcoaz

coolsculpting preț 1
Scris de Maria

Tot ce trebuie să știi despre coolsculpting în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un coolsculpting de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre coolsculpting în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă coolsculpting-ul în Turcia?

Costul mediu al coolsculpting-ului în Istanbul, Turcia este de 600 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 500 de euro și 700 de euro.

Ce este coolsculpting?

CoolSculpting, cunoscut și sub numele de Cold Lipolysis, este o tehnică medicală estetică care îngheață și ucide celulele adipoase. Tratamentul CoolSculpting (Cold Lipolysis) oferă rezultate eficiente într-un timp scurt și a fost aprobat de FDA. Acesta funcționează prin expunerea țesutului la -6°C timp de 1 oră într-un vid. După tratament, țesutul adipos este descompus și eliminat din organism prin sistemul urinar.

Cum funcționează Coolsculpting?

În timpul consultului, zonele în care se va aplica procedura sunt stabilite de către dermatolog, iar aceste zone sunt acoperite cu un material special de protecție pentru a vă proteja pielea. Aplicatorii CoolSculpting sunt plasați în zona desemnată și se aplică aspirație pe zonele respective. CoolSculpting răcește zona într-un mod controlat în timpul tratamentului și încep schimbările structurale în celulele adipoase datorită tehnologiei de criolipoliză.

Durata CoolSculpting în Turcia variază în funcție de zona care urmează să fie tratată și de diametrul aplicatorului. Cu toate acestea, o singură ședință este suficientă și durează între 30 și 60 de minute. Celulele adipoase sunt răcite prin temperaturi scăzute controlate, ceea ce le determină să se cristalizeze. Acestea sunt descompuse de către organism și eliminate treptat în mod natural.

Cum elimină CoolSculpting celulele adipoase?

Tratamentul CoolSculpting țintește celulele adipoase și le îngheață la o temperatură care le face să dispară. Acesta protejează pielea și țesuturile în timp ce răcește celulele adipoase într-un mod controlat.

După tratament, celulele adipoase dispar în timp. Celulele de grăsime sunt eliminate din organism prin sistemul urinar.

Care este diferența dintre CoolSculpting și alte metode de slăbire?

  • Reduce numărul de celule adipoase.
  • Studiile clinice au arătat că există mai puține celule adipoase în zona tratată după tratamentul CoolSculpting.
  • Tratamentul CoolSculpting reduce celulele adipoase cu 20 până la 30%.
  • Deoarece tratamentul CoolSculpting nu distruge toate celulele adipoase din zonele în care este aplicat, nu duce niciodată la un aspect deformat.
  • Este un tratament foarte sigur și confortabil.

În ce situații poate fi aplicat CoolSculpting?

Sunteți un bun candidat pentru Coolsculpting dacă aveți grăsime încăpățânată care nu poate dispărea din corpul dumneavoastră, indiferent cât de mult încercați. Dacă nu preferați să luați medicamente sau substanțe chimice, nu doriți să vă supuneți unei intervenții chirurgicale și căutați un tratament într-o singură ședință, fără timp de așteptare, CoolSculpting este alegerea ideală pentru dumneavoastră.

Cine este candidatul ideal?

Se poate aplica bărbaților și femeilor cu vârsta de peste 15 ani care au probleme cu grăsimea încăpățânată, nu doresc o intervenție chirurgicală precum liposucția și nu pot obține rezultate cu ajutorul dietei și al exercițiilor fizice.

CoolSculpting poate fi aplicat oricui, indiferent de sex, cu excepția femeilor însărcinate și a persoanelor alergice la frig.

Pe ce părți ale corpului poate fi folosit CoolSculpting®?

  • Stomac, abdomen
  • Coapse
  • Brațe
  • Mânere ale iubirii și flancurile
  • Spatele și zona sutienului
  • Sub fese, bărbia dublă, sub gât,
  • Pieptul masculin

De câte ședințe am nevoie?

În general, este necesară o singură ședință pentru a obține rezultatele dorite, dar unele persoane aleg să facă ședințe suplimentare pentru a elimina și mai multe celule adipoase.

Cât durează tratamentele CoolSculpting?

Durata CoolSculpting variază în funcție de zona care urmează să fie tratată și de diametrul aplicatorului. Cu toate acestea, o singură ședință este suficientă și durează aproximativ 30 până la 60 de minute.

Când voi vedea rezultatele cu CoolSculpting®?

Deși rezultatele permanente apar la 2 luni de la tratament, este posibil să se vadă efectele tratamentului încă din a doua săptămână. Modificările la nivelul pielii dumneavoastră devin vizibile în decurs de 1,5 luni. După procedura Coolsculpting, eliminarea celulelor adipoase continuă timp de 4 luni.

Care sunt efectele secundare ale Coolsculpting?

După tratament, se pot observa roșeață temporară, umflături sau vânătăi în zona aplicată.

Rezultatele Coolsculpting sunt permanente?

Spre deosebire de toate celelalte tehnici de reducere a grăsimii, CoolSculpting reduce permanent numărul de celule adipoase. Acesta este motivul pentru care rezultatele sunt permanente.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️