Liposucție abdominoplastică în Turcia

liposucție 1
Scris de Émilie

Concentrează-te pe liposucția burtică în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o abdominoplastie de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liposucția abdominoplastică în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de liposucție abdominoplastică în Turcia

Prețul mediu al unei liposucții abdominale în Turcia, în Istanbul, este de 2.200 €, cu un preț minim de 1.900 € și un preț maxim de 2.400 €. Operația se efectuează sub anestezie generală și durează 2 ore. Durata șederii în Istanbul este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni.

Liposucția abdomenului2200 €
Liposucția șoldurilor1600 €
Liposucția feselor2200 €
Liposucția pubiană1400 €

Sarcini repetate, o succesiune de diete sau ereditate, stomacul poate acumula exces de grăsime. Centura abdominală este, cu siguranță, cea mai dificil de topit parte a corpului. O umflătură inestetică pe care nici măcar sportul, darămite dietele, nu o pot face să dispară.

Turismul medical este o practică din ce în ce mai frecventă. Liposucția burții este efectuată de chirurgi plasticieni cu experiență. În Turcia, acest lucru este combinat cu o îngrijire excelentă și cu prețuri mai mici decât în alte țări. De ce să nu călătoriți la Istanbul pentru o liposucție pe burtă în Turcia?

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Înainte și după simularea unei operații de abdominoplastie

Ce este operația de abdominoplastie?

Liposucția de burtă este o procedură de chirurgie estetică în Turcia care presupune îndepărtarea excesului de grăsime din zona abdomenului. Scopul este de a scăpa de depozitele de grăsime pe care dietele sau activitățile sportive nu au reușit să le elimine. Scopul este de a recăpăta sau de a îmbunătăți o siluetă armonioasă. Această procedură este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Deși îndepărtează excesul de grăsime, liposucția de burtă nu tratează grăsimea viscerală. Prin urmare, această procedură de chirurgie estetică nu este potrivită pentru tratarea supraponderalității sau a obezității. În schimb, tratează mânerele dragostei, genunchii și excesul de grăsime în urma sarcinii, a dietei sau a schimbărilor hormonale.

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Simulare înainte și după liposucția de abdominoplastie

Această procedură chirurgicală minim invazivă presupune efectuarea unor mici incizii în piele pentru a permite introducerea de canule. Canulele aspiră depozitele de grăsime din anumite zone ale abdomenului, în special sub pielea de sub și din jurul buricului.

Țesutul adipos care se găsește acolo are o textură moale și rară. Acesta este ușor de aspirat. Liposucția nu afectează grăsimea abdominală profundă, în apropierea intestinului și în interiorul abdomenului.

Efectuată în ambulatoriu, este încredințată unui chirurg plastician cu experiență pentru rezultate satisfăcătoare, pentru remodelarea corporală și pentru un abdomen plat garantat.

Fotografii înainte și după

Care sunt avantajele liposucției burții?

În timp ce majoritatea candidaților la liposucția de burtă aspiră la un abdomen plat, această operație estetică ajută în primul rând la armonizarea siluetei. Ea face posibilă eliminarea acelor suluri inestetice de grăsime localizate, în special în jurul șoldurilor. Bineînțeles, atunci când excesul de grăsime este îndepărtat, abdomenul este mai neted și mai plat.

Video despre liposucția de abdominoplastie
  • La bărbați, liposucția de burtă poate fi combinată cu liposculptura abdominală. Aceasta presupune remodelarea mușchilor centurii abdominale cu ajutorul unei tehnici foarte specifice.
  • Încazul femeilor, liposucția de burtă poate fi combinată cu liposucția coapselor sau a genunchilor pentru o siluetă armonioasă.

Cine este eligibil pentru liposucția de burtă în Turcia?

Această operație de chirurgie estetică este disponibilă atât bărbaților, cât și femeilor cu exces de grăsime localizată. Este potrivită pentru pacienții cu un IMC mediu și cu o piele care și-a păstrat elasticitatea.

Calcul de l'IMC
Calcularea IMC

Intervenția poate fi nereușită pentru persoanele cu exces de piele sau slăbire musculară după pierderea în greutate. În acest caz, poate fi luat în considerare un alt tip de chirurgie plastică și estetică: abdominoplastia.

Liposucția abdomenului în Turcia este disponibilă începând cu vârsta de 18 ani, la pacienții a căror greutate este stabilă și a căror piele este elastică. Dacă sunteți supraponderal și vă doriți un abdomen plat, vă recomandăm să slăbiți înainte de a lua în considerare liposucția abdomenului.

Care sunt diferitele tehnici de liposucție a abdomenului în Turcia?

În Turcia, și în special în Istanbul, clinicile sunt dotate cu cea mai bună infrastructură medicală și tehnologie de ultimă oră pentru a realiza o liposucție de burtă impecabilă. Puteți alege dintre mai multe tehnici de liposucție abdominală:

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Simulare înainte și după liposucția de burtă
  • Liposucția: este tehnica clasică de îndepărtare a excesului de grăsime localizată cu ajutorul unor canule.
  • Vaser lipo, o tehnică cu laser de înaltă definiție care utilizează ultrasunete pentru a distruge celulele adipoase în exces, înainte de a extrage mai ușor grăsimea cu ajutorul microcanulelor.
  • Liposucția delicată: acest tratament este utilizat pentru a elimina o burtă mică, cu puțină grăsime. Se folosesc canule mici sau o seringă pentru a îndepărta o cantitate mică de grăsime.

Cum se realizează liposucția de abdominoplastie în Turcia?

Pentru a lua în considerare o liposucție a burții în Turcia, trebuie să fi ales deja o clinică din Istanbul. Odată ce ați ales o clinică, o primă întâlnire virtuală vă va permite să vă cunoașteți chirurgul și să vă explicați obiectivele și așteptările.

Silhouette féminine
Figura feminină

Prima consultație

Această primă consultație la distanță ne va permite să vă examinăm corpul și să determinăm zonele care urmează să fie tratate. În timpul acestui examen clinic, chirurgul vă va explica, de asemenea, riscurile și contraindicațiile unei astfel de operații.

De asemenea, el vă va spune ce măsuri de precauție trebuie să luați înainte de operație (renunțarea la fumat, la consumul de alcool, la administrarea de medicamente etc.). De asemenea, el vă poate cere să faceți un control preoperator. Persoanele cu HIV sunt eligibile pentru această operație.

A doua consultație

După ce ajungeți la Istanbul, veți avea o a doua consultație cu chirurgul. Această întâlnire îi va permite acestuia să vă examineze burta și să facă o evaluare finală a operației și a pregătirilor necesare. De asemenea, vă veți întâlni cuanestezistul pentru a defini tipul de anestezic care va fi folosit în ziua cea mare.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'un patient
Desenul chirurgului pe stomacul unui pacient

Operația

În ziua Z, veți fi luat în grijă de echipa medicală. Tratamentul se efectuează, de obicei, sub anestezie generală. Cu toate acestea, în cazul unei liposucții ușoare, se poate folosi un anestezic local. Procedura durează între 1 și 2 ore.

Cu ajutorul unui stilou chirurgical, chirurgul estetician va delimita zona care urmează să fie tratată. După dezinfectarea abdomenului, acesta va face incizii ascunse în pliul buricului. El va introduce apoi o canulă conectată la un dispozitiv de aspirare.

După ce toată grăsimea a fost îndepărtată, chirurgul sigilează cu grijă inciziile. La finalul procedurii, el pansează cicatricea.

Tracé pour une liposuccion des hanches et des cuisses
Schiță pentru liposucția șoldurilor și a coapselor

Operațiade abdominoplastie va fi urmată de o perioadă de recuperare de 2 până la 4 ore sau de o noapte de ședere în clinică, urmată de 2 până la 3 zile de odihnă pentru a se reface corespunzător. De asemenea, vi se vor prescrie analgezice. După această perioadă de recuperare, vă puteți relua viața activă. Sunt planificate controale regulate cu chirurgul.

După operație

Timp de câteva zile, va trebui să purtați un corset de compresie pentru a preveni acumularea de sânge sau apariția edemelor și a hematoamelor. În primele câteva săptămâni după operație pot apărea vânătăi în zona tratată.

Acestea se vor diminua după 6-8 săptămâni. După 6 luni, toate urmele liposucției abdominale se vor estompa. De asemenea, este posibil să observați o retracție a pielii.

Simulation avant et après une liposuccion du ventre
Simulare înainte și după liposucția de burtă

Pentru a vă asigura că rezultatele liposucției de burtă în Turcia sunt impecabile, este indicat să adoptați o dietă sănătoasă și echilibrată pentru a preveni recăpătarea greutății. Vă puteți menține silueta prin exerciții fizice regulate.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul liposucției abdomenului:

  • Vânătăi albăstrui ;
  • Amorțeală și vânătăi;
  • Necroza pielii;
  • Probleme cardiace și renale;
  • Modificări ale culorii pielii;
  • Umflături.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Rețineți că, în religia islamică, liposucția stomacului nu este haram. Ea este acceptată dacă este destinată să înlăture un defect care afectează corpul.

Un serviciu de închiriere de scaune cu rotile este disponibil pentru a vă ajuta să vă deplasați în timpul șederii dumneavoastră în Istanbul și în unitatea noastră.

Care sunt riscurile liposucției de burtă?

În afară de umflături, edeme și vânătăi, liposucția de burtă este o operație cu puține riscuri. Este o procedură sigură atunci când este efectuată de un chirurg cu experiență. Singurul risc este perforarea intestinului la trecerea canulei prin abdomen.

De aici importanța de a vă alege cu atenție chirurgul și de a opta pentru un practician de renume, cu experiență.

Coordinatrice avec une patiente
Coordonatorul medical împreună cu un pacient

În Istanbul, aveți cei mai buni practicieni de chirurgie și medicină estetică din lume. Aceștia sunt solicitați peste tot, iar reputația lor se extinde dincolo de Europa. Ei au efectuat mii de liposucții cu o rată de succes de 95%.


Dacă aveți probleme în a face o alegere, putem ajuta să faceți o procedură de succes, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează o operație de abdominoplastie în Turcia?

Liposucția de burtă presupune îndepărtarea permanentă a celulelor adipoase. În teorie, poate, prin urmare, să dureze o viață întreagă. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să nu vă îngrășați prea mult, deoarece acest lucru ar putea duce la o recidivă.

Liposucția este o operație chirurgicală cunoscută pentru faptul că provoacă dureri moderate până la intense în timpul convalescenței. Medicul vă va vorbi despre acest lucru în momentul în care luați contact, pentru a vă pregăti psihologic pentru procedură.

Cu o rată de succes estimată la 90%, liposucția este o operație chirurgicală destul de bine controlată în Turcia. Cu toate acestea, este imperativ să vă asigurați că vă adresați unor clinici bune, dotate cu chirurgi competenți.

Avantajul liposucției este că celulele adipoase sunt îndepărtate mecanic și, prin urmare, definitiv. Tot ce trebuie să faceți este să faceți exerciții fizice și să urmați o dietă sănătoasă pentru a păstra zona intactă.

Deoarece liposucția stomacului implică îndepărtarea celulelor de grăsime, este logic să slăbești după aceea. Această pierdere în greutate este însă moderată, fiind estimată între 2 și 5 kg.

Operația de liposucție a abdomenului durează aproximativ 2 ore. Cu toate acestea, trebuie luate în considerare și procedurile pre și postoperatorii. Acesta este motivul pentru care acest tip de operație necesită o ședere de 7 zile în Turcia.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️