Prețul unei coroane ceramice emax în Tunisia

preț couronne ceramique emax tunisie pas chere 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știți despre coroana ceramică emax în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o coroană ceramică emax de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre coroana ceramică Emax în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul unei coroane ceramice Emax în Tunisia

Costul mediu al unei coroane ceramice Emax în Tunisia în Tunis este de 400 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 370 € la 430 €.

ProceduraPreț Tunisia
Coroană ceramică Emax400 €

Ce este coroana ceramică Emax?

Tehnologia a făcut mari progrese în stomatologie, în special în ceea ce privește coroanele. Coroanele dentare reprezintă cea mai bună soluție pentru dinții deteriorați, pătați sau desfigurați. Acestea sunt acoperiri care acoperă dintele sau dinții în cauză. Ele sunt adesea folosite împreună cu punți și implanturi.

Coroanele sunt realizate fie într-un laborator din cadrul cabinetului stomatologic, fie în afara cabinetului. Din dinții pacientului se fac matrițe, care sunt apoi folosite ca punct de plecare pentru construcția coroanelor permanente. În general, pacienților li se montează coroane provizorii în timp ce coroanele permanente sunt realizate în laborator.

Noua coroană E-MAX este o coroană integral ceramică, considerată cea mai bună coroană de pe piață.

Există două categorii de coroane: coroane din metal-ceramică și coroane complet ceramice. Coroanele din amestec ceramic sunt ceea ce noi numim coroane tradiționale. Acestea sunt adesea cele mai accesibile coroane, dar au cele mai multe dezavantaje, inclusiv un aspect neatractiv și posibilitatea unor reacții alergice supărătoare. Coroanele din zirconiu și E-MAX sunt cele două tipuri de coroane complet ceramice.

Coroane din zirconiu și E-MAX

Coroanele din zirconiu și E-MAX sunt ambele coroane din ceramică, care sunt cel mai preferat tip de coroană datorită aspectului lor estetic și a faptului că se potrivesc mai bine și mai confortabil. Ambele sunt durabile, dar sunt mai predispuse la fisuri decât coroanele din metal-ceramică.

Coroanele din zirconiu și E-MAX au o culoare translucidă, ceea ce vă permite să obțineți o culoare cât mai apropiată de cea a dinților naturali. Culoarea lor elimină, de asemenea, banda metalică urâtă din jurul liniei gingivale, caracteristică coroanelor ceramice și metalice. Și pentru că sunt din ceramică, nu există riscul de reacții alergice la metal.

Coroanele din zirconiu și E-MAX sunt mai ușoare și mai subțiri decât coroanele tradiționale din metal-ceramică, ceea ce înseamnă că trebuie îndepărtați mai puțini dinți pentru a le monta. Coroanele ceramice sunt, de asemenea, cea mai bună opțiune pentru pacienții cu spațiu limitat între dinți.

Coroane E-MAX

Coroana ceramică e-max din Tunisia este cel mai nou și cel mai scump tip de coroană. Este preferată coroanelor din zirconiu, deoarece este mai puternică și mai durabilă. Este mai puțin probabil să se ciobească decât coroanele din zirconiu.

Coroanele E-MAX sunt realizate din ceramică de desilicat de litiu, un material care a fost recoltat pentru culoarea sa translucidă și durabilitatea sa. Astfel, veți obține o coroană puternică și durabilă, care arată exact ca și ceilalți dinți ai dumneavoastră. Singurul dezavantaj al coroanelor E-MAX este costul lor. Coroanele E-MAX sunt cele mai bune de pe piață, așa că merită să cheltuiți puțin mai mult.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️