Prețul unei coroane ceramice emax în Ungaria

Prețul coroanei ceramice emax în Ungaria 1
Scris de Melissa

Tot ce trebuie să știți despre coroanele ceramice emax în Ungaria! Care este prețul mediu în Budapesta? Sfaturile noastre pentru o coroană ceramică emax de succes în Ungaria.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre coroana ceramică Emax în Ungaria și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul unei coroane ceramice Emax în Ungaria

Costul mediu al unei coroane ceramice Emax în Budapesta, Ungaria, este de 420 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 350 € la 490 €.

ProceduraPreț Ungaria
Coroană ceramică Emax420 €

Ce este o coroană ceramică Emax?

O coroană ceramică Emax în Ungaria este un tip de restaurare dentară foarte versatilă, utilizată atât în stomatologia cosmetică, cât și în cea restaurativă. Ajutăm mulți oameni în fiecare an cu coroane dentare în Budapesta, deoarece coroanele noastre sunt de foarte bună calitate și mai puțin costisitoare decât în multe alte țări.

O coroană dentară este folosită pentru a reproduce partea unui dinte natural de deasupra liniei gingivale și poate fi folosită pentru a acoperi un dinte deteriorat, cariabil sau foarte plombat pentru a-i conferi rezistență, funcționalitate și un aspect mai bun. De asemenea, poate fi utilizată pentru a reface un dinte lipsă atunci când se plasează un implant dentar.

Tipul de coroană dentară pe care o veți primi în străinătate, în Budapesta, Ungaria, va fi comparabil cu tratamentul privat din Europa, dar la un cost mult mai mic.

În Ungaria, o coroană standard furnizată de un dentist experimentat și competent va costa în jur de 200 de euro sau mai puțin, în comparație cu 800 până la 1000 de euro pentru un dentist privat din Europa. Calitatea coroanelor furnizate de stomatologii NHS nu poate fi comparată, în general, cu cea pe care ați primi-o dacă ați plăti în regim privat.

Coroane dentare realizate la perfecție

Atunci când coroanele dentare sunt îmbinate pentru a forma o restaurare multiplă, aceasta este cunoscută sub numele de punte. Sute de mii de coroane sunt produse în fiecare an de către stomatologii și tehnicienii dentare maghiari pentru pacienții care vin în Ungaria pentru un tratament la prețuri reduse.

Pentru a obține o coroană perfectă, medicul dentist trebuie să aibă o relație bună cu un tehnician dentar profesionist pentru a produce o coroană de înaltă calitate, de dimensiunea, forma și culoarea potrivite, oferind un aspect și o funcție optime. Clinicile stomatologice din Ungaria au propriul laborator de proteze dentare pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile.

Coroane provizorii

Cei mai mulți pacienți trebuie să aibă de-a face cu coroane provizorii la un moment dat sau altul. Dacă mergeți în Ungaria doar pentru coroane sau punți, probabil că veți avea dinți temporari într-un timp foarte scurt, deoarece vor fi doar patru sau cinci zile între pregătirea inițială și montarea finală. De fapt, vor trece doar patru sau cinci zile între pregătirea inițială și montajul final. La scurt timp după pregătire, medicul dentist sau tehnicianul dentar vă va confecționa dinți temporari pe termen foarte scurt, astfel încât să puteți mânca mai confortabil și să vă simțiți bine în pielea dumneavoastră.

Dacă aveți implanturi dentare și trebuie să așteptați între 3 și 6 luni înainte de a primi noile coroane permanente, tehnicianul dentar va confecționa coroane provizorii de foarte bună calitate, concepute pentru a arăta bine și a funcționa fără să se rupă. Acestea durează ceva mai mult timp pentru a fi realizate și costă ceva mai mult, dar merită și vă vor servi până la realizarea coroanelor permanente.

Coroane permanente

Pacienții care vizitează Budapesta, Ungaria, trebuie să se aștepte doar la coroane de cea mai bună calitate.

În mod obișnuit, coroanele realizate pentru călătorii dentare sunt coroane din porțelan cu coajă completă, fuzionate pe o structură metalică sau ceramică. Acest lucru înseamnă că partea din față, părțile laterale și cea din spate a coroanei vor fi din porțelan, fără linii negre în jurul liniilor gingivale. Așteptați-vă ca coroana să aibă dimensiunea, forma și culoarea potrivite, realizată în mod profesionist pentru un aspect natural și o longevitate excelentă.

Materiale

Deși există multe materiale diferite folosite de tehnicienii dentari pentru realizarea coroanelor, ne vom concentra asupra celor două tipuri principale:

Porțelan topit pe metal – Acesta este cel mai utilizat material din lume. O coroană dentară din porțelan este fabricată și fuzionată pe metal înainte de a fi cimentată pe dintele natural sau pe implantul dentar. Dacă porțelanul nu este fuzionat pe o structură metalică, porțelanul va fi prea fragil și se va rupe. Structura metalică din interiorul coroanei îi conferă acesteia rezistență. Există mai multe materiale diferite care pot fi folosite pentru structura coroanei, inclusiv metal fără nichel, titan, aur și aliaje de aur.

Coroane și punți dentare din zirconiu

Porțelan fuzionat cu zirconiu – Acesta este un material relativ nou, în care porțelanul este fuzionat cu zirconiu, mai degrabă decât cu metal. Avantajul zirconiului este că nu conține metal și este de culoare albă, spre deosebire de metal. Zirconiul este mai scump, dar este utilizat atunci când este necesară cea mai bună finisare posibilă.

Nu ar trebui să existe nicio diferență între calitatea celor două materiale, iar medicul dentist ar trebui să continue să efectueze toate pregătirile și montările la aceleași standarde de calitate. Tehnicianul va continua să utilizeze materiale de cea mai bună calitate și să le fabrice la un standard ridicat.

Majoritatea pacienților optează pentru porțelan fuzionat cu metal atunci când aleg coroane, deoarece sunt incredibil de frumoase și potrivite pentru toate bugetele. Zirconiul este popular, dar tipul de pacient care alege acest material este pregătit să plătească mult mai mult pentru o estetică mai bună.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Melissa

Mă numesc Mélissa și din 2014 lucrez ca redactor medical și științific. Am o experiență vastă în redactarea de documente de reglementare și medico-marketing care acoperă o gamă largă de arii terapeutice.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️