Prețul unei abdominoplastii în Dubai

abdominoplastie preț 1
Scris de Émilie

O operație de abdominoplastie în Dubai este o procedură chirurgicală care sculptează și strânge zona din jurul burții: abdomenul, șoldurile, coapsele exterioare și interioare, partea din spate a coapselor și fesele.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre abdominoplastiile din Dubai și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Costul mediu al unei abdominoplastii în Dubai

Costul mediu al unei abdominoplastii în Dubai este de 6250 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 4.500 € la 8.000 €.

ProceduriPrețuri Dubai
Tummy tuck6250 €

Ce este o abdominoplastie?

Îmbătrânirea, pierderea semnificativă în greutate sau fluctuațiile de greutate duc adesea la o slăbire a pielii în zonele de sub talie. Acest lucru poate face ca o persoană să se simtă inconfortabil în corpul său și să aspire la un corp mai estetic și mai atractiv. Iată câțiva dintre factorii care pot face ca o persoană să se simtă inconfortabil cu partea inferioară a corpului său;

  • Straturi relativ subțiri de grăsime pe coapse, șolduri, fese și abdomen.
  • Piele atârnată în partea inferioară a corpului, ceea ce limitează mobilitatea.
  • Lipsa de încredere în sine
  • Neliniște din cauza pielii lăsate pe abdomen.

O procedură de abdominoplastie în Dubai poate ajuta la rezolvarea acestor probleme prin sculptarea și strângerea zonelor cu probleme.

O abdominoplastie este o procedură chirurgicală care sculptează și strânge abdomenul, șoldurile, coapsele exterioare și interioare, partea din spate a coapselor și fesele.

Opțiuni pentru tehnica de abdominoplastie

În timpul unei abdominoplastii se pot utiliza diverse tehnici pentru a obține rezultate optime. Acestea includ :

  • Liposucția: Procedura de liposucție, care presupune aspirarea excesului de grăsime corporală, este efectuată pentru a sculpta burta pentru cele mai bune contururi posibile.
  • Transferul degrăsime: Transferul de grăsime se realizează în special în zonele cu pierdere de volum, cum ar fi fesele și sânii. Acesta poate fi combinat cu una dintre procedurile de abdominoplastie pentru a obține un contur corporal mai adecvat.
  • Abdominoplastiași liftingul coapselor: Abdominoplastia și liftingul coapselor sunt două tehnici imperative utilizate pentru operația de ridicare a părții inferioare a corpului în Dubai. Acestea sunt folosite pentru a remodela abdomenul în timpul unei proceduri de abdominoplastie prin îndepărtarea chirurgicală a pielii libere, făcând zona mai fermă și mai tonifiată.

Angajamentul nostru față de dumneavoastră

Vom identifica cel mai bun chirurg de lifting corporal din Dubai, care vă va asculta, va înțelege și va identifica nevoile dumneavoastră individuale și detaliate în timpul unei consultații personalizate, vă va sfătui cu privire la ceea ce vă doriți de la un tratament corect și, în cele din urmă, va dezvolta împreună cu dumneavoastră cel mai potrivit plan de tratament.

Procesul de ridicare a abdomenului în Dubai

a) Consultația

Prima etapă a unei abdominoplastii în Dubai este o consultație detaliată și o examinare la clinică cu chirurgul nostru plastic certificat, pentru a determina un plan personalizat pentru fiecare candidat.

b) Operația

A doua etapă este programarea operației de abdominoplastie cu un chirurg plastician cu înaltă calificare și experiență, expert în abdominoplastie și alte proceduri de remodelare corporală. Intervenția necesită între 2 și 6 ore sub anestezie generală, în funcție de procedura care urmează să fie efectuată.

Înainte de procedură, fiecare pacient este examinat pentru a se asigura că poate fi supus operației în condiții de siguranță. Aceasta include o consultație preanestezică, analize de sânge și verificarea faptului că pacientul este un bun candidat pentru procedură.

Operația de abdominoplastie se efectuează într-o sală de operație a spitalului, iar pacientul petrece de obicei între 2 și 4 zile în spital după operație pentru recuperare. Dacă este necesar, pacientul poate sta mai mult timp.

În timpul operației, se creează o incizie circumferențială, care se întinde în jurul trunchiului. Chirurgul îndepărtează apoi excesul de piele și grăsime de sub incizie, repoziționând și întărind țesuturile. Pielea rămasă de pe coapse și fese este trasă în sus, iar pielea și țesuturile subiacente sunt suspendate și strânse. Pentru această procedură, sunteți de obicei poziționat pe o parte sau pe burtă. Dacă este necesar, în această etapă se poate transfera grăsime în zona feselor, dacă este necesar.

Odată ce părțile laterale și spatele au fost tratate, veți fi repoziționat pe spate pentru a putea fi tratată partea din față. În această etapă, chirurgul dumneavoastră va folosi opțiunea tehnică pe care ați convenit mai devreme să o combinați cu abdominoplastia, adică o abdominoplastie sau un lifting al coapsei interioare.

Inciziile vor fi închise în straturi peste drenaje pentru a controla întinderea și umflarea. Suturile profunde de susținere în țesuturile subiacente vor ajuta la modelarea noilor contururi.

Chirurgul plastician expert însoțește pacientul pe toată durata procesului de recuperare și vindecare, prin controale programate.

c) Recuperarea

La externarea din spitalul din Dubai, pacientul poartă, de obicei, bandaje minore și drenaje, care sunt schimbate a doua zi și se pun noi bandaje. Se poartă, de asemenea, un articol de compresie pentru a ajuta la reducerea umflăturilor și a vânătăilor și poate fi purtat pentru o perioadă de 4-6 săptămâni.

Pacientul va resimți un oarecare disconfort, roșeață și umflături imediat după ce efectul anestezicului a dispărut. În timpul perioadei de recuperare, trebuie evitată activitatea intensă timp de cel puțin 6 săptămâni, dar activitățile zilnice normale pot fi reluate, de obicei, după 10 zile.

Chirurgul plastician va sfătui pacientul cu privire la pozițiile de dormit și la modul de îngrijire a zonelor de incizie. Mersul pe jos este încurajat în prima zi după externare.

Pe o perioadă de aproximativ 4 săptămâni, pacientul trebuie să viziteze în general clinica de mai multe ori după operație pentru a monitoriza procesul de vindecare.

Precauții care trebuie luate

Deși procedura de abdominoplastie este simplă, este important să se determine nivelul corect de intervenție sau tratament și să se încredințeze procedura, fie ea chirurgicală sau nechirurgicală, unui chirurg plastician calificat și expert.

Un potențial candidat trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a beneficia de procedură:

  • Să fie nefumător sau să își reducă fumatul înainte de procedură.
  • Să fi pierdut o cantitate substanțială de greutate.
  • Să aibă pielea flască pe partea inferioară a corpului.
  • Să aibă așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele ce urmează a fi obținute.
  • Să aibă o stare de sănătate bună, atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic.

La ce mă pot aștepta de la o operație de abdominoplastie?

Principalul beneficiu al unei abdominoplastii este acela de a scăpa de pielea și grăsimea flască din jurul taliei, coapselor și feselor. Deoarece fiecare persoană este diferită, rezultatele așteptate în urma unei abdominoplastii pot varia de la o persoană la alta:

  • Un stomac conturat și sculptat
  • Îmbunătățirea stimei de sine
  • Este eliminat excesul de piele care provoca iritații, erupții cutanate și infecții.
  • Rezultatele pierderii în greutate sunt vizibile
  • Arătați și vă simțiți mai încrezătoare

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️