Abdominoplastie circulară în Turcia

preț pentru abdominoplastie 1
Scris de Manuella

În Turcia, operația de abdominoplastie circulară este efectuată la pacienții care au pierdut mult în greutate și care acum au pielea lăsată. Chirurgul face o incizie și îndepărtează excesul de piele și de grăsime și strânge mușchii.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre abdominoplastia circulară în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei abdominoplastii în Turcia

Costul mediu al unei abdominoplastii circulare în Turcia în Istanbul este de 3.700 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 3400 de euro la 4000 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Abdominoplastie circulară3700 €

Ce este o abdominoplastie circulară?

În Turcia, o abdominoplastie circulară este mai extinsă decât o abdominoplastie standard. De obicei, este efectuată în Istanbul la pacienții care au slăbit mult (poate după o manșetă gastrică sau un alt tip de operație bariatrică) și care acum au pielea lăsată sau flască pe tot corpul.

În cazul unei abdominoplastii circumferențiale, chirurgul face o incizie care se întinde în jurul taliei, îndepărtând excesul de piele și grăsime și întărind mușchii. De asemenea, se lucrează la coapsele și fesele exterioare și se poate crea un nou buric.

Candidați pentru abdominoplastia circulară

Pacienții cu un abdomen ușor proeminent sau cu o cantitate mică de exces de piele în secțiunea mediană nu sunt candidați potriviți pentru o abdominoplastie circulară și este mai probabil să beneficieze de o mini abdominoplastie sau de o abdominoplastie tradițională.

Scopul unei abdominoplastii circulare în Turcia este de a face schimbări dramatice în fizicul unei persoane după ce aceasta a suferit o pierdere masivă în greutate. Adesea, aceste persoane sunt deranjate de excesul de grăsime și de piele în zone care sunt greu de tonificat, cum ar fi abdomenul, coapsele exterioare și fesele.

O operație de abdominoplastie circulară este concepută pentru a-i scăpa pe foștii pacienți obezi de acest surplus de piele și grăsime și pentru a le oferi tonus muscular, accentuând noul lor corp subțire.

Operația de abdominoplastie circumferențială

În cazul unei abdominoplastii circumferențiale, cunoscută și sub numele de lifting al părții inferioare a corpului, chirurgul creează o incizie care se întinde pe întreaga circumferință a trunchiului pacientului.

Chirurgul folosește apoi liposucția și alte tehnici pentru a remodela silueta pacientului, de la coaste până la genunchi și din fața spre partea din spate a corpului. De asemenea, chirurgul va strânge mușchii peretelui abdominal și va repoziționa buricul pacientului pentru a-i da un aspect mai natural.

La finalul operației, chirurgul turc îndepărtează excesul de piele și închide incizia cu suturi. În majoritatea cazurilor, cicatricea incizională poate fi ușor de ascuns de lenjeria intimă a pacientului.

Unii pacienți care se supun unei operații de abdominoplastie circulară aleg să își completeze rezultatele cu un lifting al brațelor sau cu o liposucție suplimentară.

Urmărirea postoperatorie

Operația deabdominoplastie circulară durează între trei și cinci ore și necesită o perioadă de recuperare mai lungă decât alte proceduri deabdominoplastie din Turcia. Pacienții care se supun unei abdominoplastii circulare în Istanbul vor trebui să rămână în spital timp de două până la patru nopți după procedură.

Vor fi plasate tuburi de drenaj pentru a menține locul inciziei curat și pentru a preveni acumularea de lichid. Pacienții vor fi avertizați să nu facă duș până când tuburile de drenaj vor fi îndepărtate, la aproximativ una sau două săptămâni după operație.

După o operație de abdominoplastie circulară, pacienții se pot aștepta la umflături și vânătăi în toată zona afectată. Pacienților li se vor administra medicamente pentru durere pentru a ameliora orice disconfort și sunt încurajați să înceapă să meargă încet cât mai curând posibil pentru a evita formarea de cheaguri de sânge.

Pacienții ar trebui să poată relua unele activități în termen de două până la patru săptămâni de la operația de abdominoplastie, dar trebuie să aștepte aprobarea chirurgului înainte de a începe orice activitate riguroasă.

Un chirurg turc specializat în abdominoplastie

Abdominoplastia circumferențială este o procedură destul de agresivă, care oferă o perioadă de recuperare extinsă în comparație cu alte proceduri de abdominoplastie și de remodelare corporală.

Dacă credeți că ați putea fi un candidat pentru o abdominoplastie circulară și doriți să aflați mai multe informații, vă rugăm să utilizați directorul nostru online pentru a găsi un chirurg din Turcia în Istanbul.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️