Prețul blefaroplastiei asiatice în Tunisia

preț blefaroplastie asiatică tunisia 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre blefaroplastia asiatică în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o blefaroplastie asiatică de succes în Tunis.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre blefaroplastia asiatică în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are un scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei blefaroplastii asiatice în Tunisia

Costul mediu al unei blefaroplastii asiatice în Tunisia este de 2.200 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.000 de euro la 2.400 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Blefaroplastie asiatică2200 €

Ce este o blefaroplastie asiatică?

O blefaroplastie asiatică în Tunisia (cunoscută și ca operație de pleoapă dublă) este o procedură de chirurgie estetică efectuată de un chirurg plastician pentru a crea un pliu static cu aspect natural în pleoapa superioară. Persoanele de origine asiatică cu o singură pleoapă fac de obicei blefaroplastie asiatică pentru a obține o încrețire a pleoapei superioare.

ANATOMIA OCHIULUI

Pliul epicanthal situat la epicantul medial al pleoapelor superioare, care se observă la persoanele de origine asiatică, este o caracteristică importantă a pleoapelor asiatice. În plus, pleoapele asiatice sunt denumite pleoape monolitice sau pleoape unice datorită absenței tipului de pliu palpebral cel mai frecvent observat la pleoapele caucaziene.
Există două tehnici diferite de blefaroplastie asiatică pentru a obține aspectul dorit al pleoapelor superioare:

  • Metoda de sutură (cunoscută și sub numele de ligatură de sutură): Suturile sunt folosite pentru a lega pielea în poziția dorită a pleoapei superioare pentru a crea un pliu al pleoapei superioare.
  • Abordarea prin incizie deschisă : Se îndepărtează o parte din pielea pleoapei și excesul de grăsime. Mușchiul subiacent al pleoapei superioare este, de asemenea, modificat.

Rezultatele chirurgiei plastice a pleoapei superioare sunt permanente și vor fi vizibile imediat după operația de pleoapă dublă. Vânătăile, umflarea și durerea pleoapelor superioare vor persista până la zece zile. Majoritatea pacienților se simt confortabil să apară în public la două săptămâni după operație, dar vor trebui să limiteze activitățile intense timp de patru până la șase săptămâni.

Ce probleme cosmetice sunt tratate prin blefaroplastia asiatică?

  1. Pleoapele căzute și cu glugă: O blefaroplastie asiatică este o procedură chirurgicală a pleoapelor concepută pentru a crea un pliu natural în pleoapa superioară prin modificarea și reducerea țesuturilor pleoapei superioare, inclusiv a pielii și a mușchilor pleoapelor (cum ar fi aponevroza levigatoare sau mușchiul orbicular). Pliul epicanthal de la nivelul epicantusului medical va fi, de asemenea, tratat în timpul unei blefaroplastii asiatice.

Cine este candidatul ideal pentru blefaroplastia asiatică?

Candidatul ideal pentru blefaroplastia asiatică caută să obțină un pliu al pleoapei superioare permanent și cu aspect natural. Această operație de pleoape duble este cel mai frecvent efectuată la persoanele de origine asiatică. Blefaroplastia asiatică nu este recomandată pacienților cu ptoză semnificativă a frunții, ochi proeminenți sau dominanți, ochi uscat cronic sau anumite afecțiuni medicale.

Care este timpul mediu de recuperare asociat cu blefaroplastia asiatică?

Faza acută de vindecare a unei blefaroplastii asiatice durează aproximativ șapte până la zece zile. Umflarea, vânătăile și durerea durează de obicei o săptămână și pot fi ameliorate cu comprese reci și analgezice fără prescripție medicală. Suturile neabsorbabile vor fi îndepărtate de pe pleoapele superioare după o săptămână. Activitatea fizică intensă și expunerea la soare ar trebui să fie limitate timp de patru până la șase săptămâni.

Care sunt potențialele efecte secundare ale blefaroplastiei asiatice?

Potențialele efecte secundare ale blefaroplastiei asiatice includ dificultăți de închidere a pleoapelor superioare la nivelul marginii pleoapelor în timpul somnului, vedere încețoșată, umflături și vânătăi, cicatrici, sângerări și modificări ale senzației.

La ce mă pot aștepta de la rezultatele unei blefaroplastii asiatice?

Rezultatele unei blefaroplastii asiatice sunt îmbunătățiri permanente imediat vizibile la nivelul pleoapei superioare, cu formarea unui pliu natural al pleoapei. Rezultatele vor fi supuse îmbătrânirii naturale în timp.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️