Augmentarea șoldului în Turcia

mărirea șoldului Turcia 1
Scris de Manuella

Mărirea șoldurilor în Turcia este una dintre procedurile care pot sculpta zona șoldurilor și a coapselor pentru a vă oferi o siluetă mai frumoasă.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despreaugmentarea șoldului în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Sommaire
 [Voir]

    Prețul unei operații de mărire a șoldului în Turcia

    Costul mediu al unei măriri de șold în Istanbul, Turcia, este de 2.400 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.200 € la 2.600 €.

    ProceduraPreț Turcia
    Mărirea șoldurilor2400 €

    Ce este o augmentare a șoldului?

    TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE PROCEDURA DE TRANSFER DE GRĂSIME PENTRU MĂRIREA ȘOLDULUI ÎN TURCIA

    Dacă corpul dumneavoastră vă împiedică să vă simțiți încrezătoare, vă recomandăm o operație de mărire a șoldurilor în Turcia.

    Mărirea șoldurilor în Turcia este una dintre procedurile care pot sculpta zona șoldurilor și a coapselor pentru a vă oferi o siluetă mai frumoasă.

    Dacă organismul tău este programat genetic să nu aibă șolduri, nicio cantitate de exerciții fizice sau dietă nu te va ajuta.

    Cu toate acestea, prin transferul de grăsime către șolduri, puteți corecta eficient această situație. Aceasta vă va ajuta să vă simțiți mai încrezătoare în corpul dumneavoastră.

    Pentru această operație, grăsimea este îndepărtată dintr-o parte a corpului și apoi injectată strategic în șolduri. Procedura de transfer de grăsime în șolduri nu este la fel de invazivă ca cea pentru implanturi.

    Injectarea de grăsime în șolduri

    Procedura de mărire a șoldurilor în Turcia va începe cu punerea pacientului sub anestezie generală.

    Înainte ca grăsimea să fie transferată în șolduri, tot sângele și fluidele sunt eliminate cu ajutorul unui aparat.

    În cele din urmă, grăsimea va fi injectată în zona șoldurilor pacientului, cu scopul final de a netezi curbura șoldurilor.

    După ce liposucția este finalizată, medicul suturează, închide și îmbracă micile incizii.

    Urmărirea postoperatorie pentru augmentarea șoldurilor în Turcia

    Odată ce procedura de transfer de grăsime pentru șolduri este finalizată, nu mai este nevoie să rămâneți în spital. Cu toate acestea, veți avea nevoie de cineva care să vă conducă acasă.

    Este normal să simțiți o ușoară durere la nivelul inciziilor și la locul de injectare la scurt timp după procedura de transfer de grăsime. Urmele inciziei și durerea vor rămâne probabil timp de aproximativ 2 săptămâni, sau chiar mai mult în unele cazuri.

    Este transferul de grăsime la nivelul șoldurilor de lungă durată?

    Este posibil să trebuiască să așteptați până la șase luni pentru a vedea rezultatele reale ale procedurii de lipofilling pentru șolduri. Așadar, nu ar trebui să vă așteptați să vedeți rezultate imediat după operație.

    Cu toate acestea, este posibil ca rezultatele transferului de grăsime să nu fie permanente, deoarece corpul nostru tinde să absoarbă grăsimea în timp.

    Este această operație sigură?

    Operația de mărire a șoldului în Turcia este o procedură relativ sigură și cu risc scăzut. Cu toate acestea, există unele riscuri comune asociate cu această procedură, cum ar fi:

    • Vânătăi și durere la locul inciziei
    • Semne de umflături sau sângerări
    • Cicatrici sau infecții la locul inciziei

    Nu există nicio îndoială că cel mai bun mod de a asigura o procedură de augmentare a șoldului sigură și de succes este să găsiți un chirurg plastician expert și experimentat în Turcia, în Istanbul, care nu va lăsa nimic la voia întâmplării pentru a vă oferi un aspect cât mai natural

    Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

    La cerere și
    fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

    Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

    În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

    Despre autor

    Manuella

    Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

    ‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️