Reconstrucția sânului în Dubai

reconstrucție mamară preț dubai 1
Scris de Maria

Reconstrucția mamară în Dubai este o procedură chirurgicală efectuată în general la femeile care au suferit o mastectomie sau o lumpectomie după un cancer de sân, cu scopul de a restabili un sân sau un mamelon cu aspect natural.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre reconstrucția sânului în Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul reconstrucției mamare în Dubai

Costul mediu al reconstrucției mamare în Dubai este de 6.200 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 5.400 € la 7.000 €.

ProceduraPreț Dubai
Reconstrucția sânilor6200 €

Ce este reconstrucția mamară?

Cancerul de sân este o boală care afectează mii de femei în fiecare an. Pentru unele, poate fi tratat prin chimioterapie fără intervenție chirurgicală, dar pentru altele, în funcție de gravitatea bolii, o parte sau întregul sân este îndepărtat chirurgical. Învingerea cancerului este o mare victorie pentru toți cei care au suferit de această boală. Din păcate, pentru unele femei, perspectiva de a trăi fără sân(uri) le poate afecta diferit. Iată câteva dintre efectele negative:

  • Durere continuă, tristețe sau chiar anxietate.
  • Starea relațională se poate schimba
  • Intimitatea se poate schimba.
  • Pierderea stimei de sine și a încrederii în sine.

Reconstrucția mamară în Dubai este o procedură chirurgicală efectuată de obicei la femeile care au suferit o mastectomie sau o lumpectomie după un cancer de sân, cu scopul de a restabili un sân sau un mamelon cu aspect natural.

Opțiuni de tehnici de reconstrucție mamară

Reconstrucția mamară în Dubai nu este o procedură cosmetică, ci o procedură chirurgicală reconstructivă. Există diferite tehnici de reconstrucție mamară, printre care se numără următoarele:

  • Implanturi: Chirurgul întinde pielea cu ajutorul unui expander de țesut care este plasat în interiorul sânului, apoi se introduce ulterior o soluție salină sau un gel de silicon la intervale săptămânale de până la zece săptămâni. Ședințele sunt, în general, dureroase, dar rezultatul final este satisfăcător.
  • Procedura cu lambou de țesut (autolog): În această tehnică de reconstrucție a sânilor, chirurgul folosește țesutul pacientei pentru a crea un munte prelevat fie din abdomen, coapse, spate sau fese pentru a reconstrui sânii.
  • Mamelon-mare : În această tehnică, chirurgul poate reconstrui un sân folosind pielea înconjurătoare conservată și mamelonul de la propriul sân după mastectomie.

Procesul de reconstrucție mamară la DUbai

a) Consultație

Prima etapă a unei proceduri de reconstrucție mamară este o consultație și o examinare detaliată la clinică cu chirurgul nostru plastic calificat, pentru a stabili un plan personalizat pentru fiecare candidat.

b) Intervenția chirurgicală

A doua etapă este programarea operației de reconstrucție mamară cu un chirurg plastic înalt calificat și experimentat, expert în reconstrucția sânului și în alte proceduri de chirurgie mamară. Înainte de operație, fiecare pacientă este examinată pentru a se asigura că poate fi supusă operației în condiții de siguranță. Această examinare include o consultație preestetică, analize de sânge și se asigură că pacienta este un candidat ideal pentru procedura de reconstrucție mamară.

Procedura de reconstrucție mamară implică o pregătire care poate dura până la două ore, iar reconstrucția propriu-zisă durează până la șase ore, sub anestezie locală combinată cu sedare intravenoasă.

Procedura de reconstrucție cu lambou tisular este utilizată pentru a reconstrui sânul (sânii) prin crearea unui munte prelevat din țesutul propriu al pacientei, fie din spate, coapse, abdomen sau fese. Țesutul deplasat este uneori atașat la alimentarea cu sânge în apropierea noii locații. Prelevarea de țesut din spate este cunoscută sub denumirea de lambou latissimus dorsi, în timp ce cea din abdomen este cunoscută sub denumirea de lambou de tramvai.

Procedura de reconstrucție mamară în Dubai cu ajutorul unui implant presupune întinderea pielii cu ajutorul unui expandor de țesut și apoi introducerea unei soluții saline (apă sărată) sau a unui gel de silicon. Volumul dorit este umplut în expanderul de țesut la fiecare ședință la care participați.

Operația de reconstrucție mamară se efectuează într-o sală de operație a spitalului, iar pacienta petrece, de obicei, o noapte în spital după operație pentru recuperare. Ea poate petrece mai mult timp dacă este necesar.

Chirurgul plastician expert însoțește pacienta pe tot parcursul procesului de recuperare și vindecare, prin controale programate.

c) Recuperarea

La două-trei ore după operație, pacienta este dusă în salonul de spital, unde va fi monitorizată timp de 24 de ore sau mai mult. Durerea și disconfortul vor fi resimțite în primele zile, astfel că se vor recomanda analgezice pe durata șederii în spital.

Activitatea viguroasă va fi descurajată, dar brațele pot fi mișcate ușor. La o zi după operație, pacientul poate începe să stea în picioare, iar în a doua zi poate încerca să meargă încet. Medicul vă va externa atunci când va considera că sunteți apt.

Pe o perioadă de aproximativ 4 săptămâni sau mai mult, pacientul va trebui, de obicei, să viziteze clinica de mai multe ori după operație pentru a monitoriza procesul de vindecare.

Precauții care trebuie luate

Deși o procedură de reconstrucție mamară poate fi simplă, este important să se determine nivelul corect de intervenție sau tratament și ca procedura, fie ea minim invazivă sau invazivă, să fie efectuată de un chirurg plastician calificat și certificat de către comisia de chirurgie plastică. O potențială candidată trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a fi eligibilă pentru procedură și trebuie să aibă:

  • Să aibă așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele așteptate.
  • Să aibă o stare de sănătate bună, atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic.
  • Să nu aibă alte probleme medicale sau boli care ar putea interfera cu recuperarea.
  • Să fie capabil să suporte tratamentul

De ce reconstrucție mamară?

Principalul avantaj al reconstrucției mamare este că reconstruiește forma sânului. Deoarece fiecare persoană este diferită, rezultatele așteptate în urma operației de reconstrucție mamară pot varia de la o persoană la alta, dar beneficiile includ, în general, următoarele:

  • Crearea unui sentiment de bunăstare și liniște sufletească.
  • Restabilirea intimității.
  • Reconstituirea încrederii în sine și a stimei de sine.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️