Septoplastie și Tunisie

preț septoplastie tunisia 1
Scris de Erika

Tot ce trebuie să știi despre septoplastia în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o septoplastie de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre septoplastia în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei septoplastii în Tunisia

Costul mediu al unei septoplastii în Tunisia este de 1.100 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 900 de euro la 1.300 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Septoplastie1100 €

Ce este o septoplastie?

Septoplastia în Tunisia este o procedură chirurgicală pentru a corecta o deviație a septului în interiorul nasului. Un sept nazal deviat este atunci când septul nazal (osul și cartilajul care împart cele două nări în două) este descentrat sau strâmb. Unii oameni se nasc cu un sept deviat, în timp ce alții suferă o leziune care cauzează această problemă.

Procedura se efectuează de obicei pentru a rezolva problemele de respirație, sângerările nazale sau sforăitul la persoanele cu septul deviat.

Uneori, septoplastia este efectuată în același timp cu alte proceduri, cum ar fi chirurgia sinusurilor sau îndepărtarea unei tumori sau a unui polip nazal.

Procedura de septoplastie

Înainte de septoplastie, veți primi fie un anestezic local (zona va fi amorțită), fie un anestezic general (veți fi inconștient).

Procedura durează, în general, între o oră și o oră și jumătate.

Chirurgul va face o incizie în interiorul peretelui nasului pe o parte, apoi va ridica membrana mucoasă care îl acoperă.

Cartilajul sau osul care cauzează problema va fi mutat sau îndepărtat. Septul nazal va fi îndreptat și repoziționat în mijlocul nasului.

Chirurgul va pune apoi membrana mucoasă la loc. Aceasta va fi ținută la locul ei prin copci, atele sau material de împachetare (cum ar fi vată de bumbac).

Înainte de septoplastie

  • Înainte de procedura de septoplastie, spuneți medicului dumneavoastră despre toate medicamentele pe care le luați.
  • Este posibil să trebuiască să întrerupeți în prealabil administrarea anumitor medicamente, cum ar fi Advil (ibuprofen), Aleve (naproxen), aspirină sau anumite suplimente pe bază de plante.
  • De asemenea, spuneți-i medicului dumneavoastră dacă aveți alergii sau dacă aveți antecedente de probleme de sângerare.
  • Este posibil să trebuiască să nu mai mâncați și să nu mai beți cu o zi înainte de operație. Urmați cu atenție instrucțiunile medicului dumneavoastră.

După septoplastie

  • Probabil că veți putea merge acasă în ziua operației. Asigurați-vă că vă conduce altcineva.
  • După septoplastie, nasul dvs. poate fi strâns (umplut cu bumbac sau material spongios) pentru a preveni sângerările nazale. De obicei, împachetarea este îndepărtată la 24 până la 36 de ore după operație.
  • Este posibil să aveți dureri, congestie nazală sau o ușoară curgere a nasului după operație. Medicul dumneavoastră vă va spune ce analgezice puteți lua în siguranță.
  • Este posibil să trebuiască să vă țineți capul ridicat în timp ce dormiți și să vă abțineți să vă suflați nasul timp de câteva săptămâni după operație.
  • Evitați activitățile obositoare, cum ar fi alergatul sau aerobicul, până când medicul dumneavoastră vă spune că este sigur să faceți acest lucru.

Riscurile septoplastiei

Riscurile potențiale ale septoplastiei sunt următoarele:

  • Sângerare excesivă
  • Cicatrizarea
  • Infecție
  • Alterarea formei nasului
  • Eșecul ameliorării simptomelor sau revenirea obstrucției nazale (care poate necesita o nouă intervenție chirurgicală).
  • O deschidere în peretele septului nazal
  • Reducerea simțului olfactiv
  • Modificarea senzației pielii
  • Acumularea de lichid în nas

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️