Ridicarea brațelor în Turcia

preț ridicare braț Turcia 1
Scris de Laurence

Ridicarea brațelor în Turcia, cunoscută și sub numele de brachioplastie, este o procedură chirurgicală concepută pentru a îndepărta și a reduce excesul de piele flască de pe brațul superior.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ridicarea brațelor în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui lifting de brațe în Turcia

Costul mediu al unui lifting de brațe în Turcia, în Istanbul, este de 2.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1800 de euro la 2400 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Ridicarea brațelor2000 €

Ce este un lifting de brațe?

Operația de ridicare a brațelor în Turcia, cunoscută și sub numele de brachioplastie, este o operație de chirurgie estetică în Turcia pentru a îndepărta și a reduce excesul de piele flască de pe partea superioară a brațelor.

Ridicarea brațelor are ca scop:

  • Strângerea țesuturilor de susținere,
  • Ameliorarea formei părții superioare a brațului,
  • Reducerea pungilor de grăsime din zona brațului superior.

Pielea flască de pe partea superioară a brațelor se datorează eredității, vârstei înaintate sau schimbărilor bruște de greutate. În general, nu poate fi corectată prin exerciții fizice. În aceste cazuri, un lifting de brațe în Istanbul poate fi o soluție bună.

Cum funcționează un lifting de brațe?

În timpul consultației, chirurgul determină tipul de brachioplastie pe care îl veți suferi și marchează liniile de incizie în consecință.

După consultație și analizele de sânge necesare, veți fi anesteziat.

Chirurgul va face apoi inciziile și va începe să îndepărteze excesul de piele și grăsime. El sau ea poate folosi, de asemenea, liposucția pentru a elimina excesul de grăsime înainte de a face inciziile pentru o mai bună strângere.

Odată ce excesul de piele și grăsime a fost îndepărtat, inciziile sunt suturate cu mare atenție pentru a da brațului un aspect ferm și neted și pentru a preveni apariția cicatricilor.

Se aplică apoi pansamente și articole de îmbrăcăminte pentru a finaliza operația.

Cine este candidatul potrivit?

Sunteți candidatul potrivit pentru un lifting de brațe în Turcia dacă:

  • Aveți un exces semnificativ de piele cu o greutate stabilă
  • Aveți o stare de sănătate bună și nu aveți afecțiuni medicale care ar putea interfera cu procesul de vindecare sau crește riscul operației.
  • Aveți așteptări realiste în ceea ce privește rezultatul final.

De ce să ne alegeți pe noi pentru un lifting de brațe în Turcia?

Pentru că oferim:

  • Chirurgi experimentați și talentați
  • Ridicări de brațe folosind cea mai recentă tehnologie
  • Ridicarea brațelor cu cicatrici minime
  • Rezultate naturale ale liftingului de brațe
  • Servicii excelente de îngrijire a pacienților
  • Urmărire și asistență postoperatorie excelentă

Unele caracteristici:

Funcționare:Ridicarea brațelor
Scopul operației:Pentru a scăpa de pielea flască de pe brațe, pentru a face brațele mai ferme
Durata operației:1 până la 2 ore
Tipul de anestezic :Anestezie generală
Efecte secundare :Umflături temporare, amorțeală și vânătăi.
Riscuri :Infecție, modificări ale senzației cutanate
Timp de recuperare :1 până la 2 săptămâni
Cicatrici :În funcție de tipul de incizie, în general foarte mici.

Ridicarea brațelor în Turcia: Itinerariu

Ziua de sosire

  • O primire călduroasă: Bine ați venit la Istanbul! Veți fi întâmpinat la aeroport. În funcție de ora de sosire, veți fi condus la hotelul dvs. de 4 sau 5 stele sau la spital pentru consultație.

Ziua 1

  • Salutați-vă chirurgul : Veți avea o consultație față în față cu chirurgul dumneavoastră înainte de operație. Veți avea ocazia să discutați în detaliu planul de tratament pentru liftingul brațelor, iar chirurgul vă va informa cu privire la detaliile operației dumneavoastră, cum ar fi tipul de incizie.
  • Consimțământul este esențial : veți semna un formular de consimțământ.
  • Teste medicale pentru bunăstarea dumneavoastră: Chirurgul dvs. va efectua teste medicale, cum ar fi analize de sânge, înainte de liftingul brațelor.
  • Da, acum este timpul pentru “marele moment” : Veți fi supus operației de ridicare a brațelor, care durează de obicei între 2 și 3 ore, în funcție de proces.
  • Totul s-a terminat! Emoțiile au luat sfârșit! Verificărileinițiale: Chirurgul dumneavoastră va efectua primele teste atunci când vă recăpătați cunoștința după anestezie. Vă veți trezi în camera de spital, purtând pe braț haina de compresie.
  • Bucurați-vă de șederea într-un spital de calitate superioară: Vă veți petrece noaptea în spitalul nostru de calitate superioară, acreditat la nivel internațional.

Ziua 2

  • Șederea în spital : Veți petrece și a doua zi în spital. Chirurgul dvs. vă va vizita și va monitoriza progresul recuperării dvs.

Zilele 3 și 4

  • Rămân sau plec? Puteți să vă bucurați în continuare de confortul hotelului dumneavoastră sau să ieșiți și să vă bucurați de Istanbul, orașul celor două continente!

Ziua 5

  • Ultimul controlînainte de a vă lua rămas bun : Vă veți întâlni din nou cu chirurgul dumneavoastră pentru ultimul control. Acesta vă va îndepărta copcile și drenajele. Veți primi, de asemenea, informații detaliate despre îngrijirea postoperatorie și raportul de siguranță pentru zbor.
  • Transfer privat la aeroport : Profitați la maximum de această ultimă călătorie la Istanbul!
  • Sunteți gata de decolare? veți pleca acasă cu noul dvs. look și, sperăm noi, cu o experiență minunată în Istanbul. O să ne fie dor de tine! Sperăm că ai avut o călătorie de neuitat cu noi.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️