Prețurile balonului gastric în Dubai

dubai 1 balon gastric
Scris de Erika

Balonul gastric din Dubai este o procedură nechirurgicală recentă, concepută pentru a trata obezitatea morbidă prin limitarea cantității de alimente și creșterea senzației de sațietate, datorită unui balon de silicon umplut cu soluție salină plasat în stomac.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre bandajul gastric în Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui balon gastric în Dubai

Costul mediu al unui balon gastric în Dubai este de 3.200 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.600 € la 3.800 €.

ProceduraPreț Dubai
Balon gastric3200 €

CE ESTE UN BALON GASTRIC ENDOSCOPIC?

Balonarea gastrică în Dubai este o procedură nechirurgicală recentă, concepută pentru a trata obezitatea morbidă prin limitarea cantității de alimente și creșterea senzației de sațietate, cu ajutorul unui balon de silicon umplut cu soluție salină plasat în stomac. Această procedură este recomandată în cazul în care sunteți supraponderal și alte metode – cum ar fi dieta și exercițiile fizice – nu au funcționat pentru dumneavoastră.

Chirurgii din Dubai oferă procedura balonului gastric ca parte a unui program de pierdere în greutate și obezitate, care include un program opțional de urmărire de șase luni după operație, pentru a vă permite să vă atingeți mai ușor obiectivele.

DE CE SE EFECTUEAZĂ OPERAȚIA?

Plasarea unui balon intragastric vă ajută să pierdeți în greutate și, prin urmare, să reduceți riscul unor probleme de sănătate potențial grave legate de greutate. Un balon intragastric este recomandat numai după ce ați încercat să slăbiți prin alte schimbări ale stilului de viață/abitării.

TIPURI DE BALON GASTRIC

Există mai multe tipuri de balon gastric, următoarele trei sunt utilizate în mod obișnuit în Dubai:

  • Balonul Elipse – Nu este necesară o endoscopie. Acesta poate fi înghițit și este apoi umflat odată ajuns în stomac.
  • Balon Spatz – Necesită endoscopie, dar dimensiunea acestui balon cu design unic poate fi ajustată la intervale regulate pentru a îmbunătăți confortul sau pentru a crește obiectivele de pierdere în greutate.
  • Balon Orbera – O marcă de balon de renume mondial care este plasat endoscopic.

Citește și: Plasarea balonului gastric în Istanbul

PENTRU CINE ESTE RECOMANDATĂ ACEASTĂ INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ?

Balonul intragastric este recomandat în principal persoanelor care suferă de obezitate morbidă și care nu pot beneficia de o intervenție chirurgicală pentru pierderea în greutate sau care doresc o opțiune temporară de pierdere în greutate.

După ce va fi evaluat, medicul dumneavoastră poate decide dacă procedura este sau nu benefică pentru dumneavoastră. Următoarele condiții trebuie îndeplinite pentru a beneficia de procedură:

  • IMC între 30 și 40.
  • Fără antecedente de ulcer gastric.
  • Angajament față de un stil de viață sănătos.

BENEFICII ȘI REZULTATE POTENȚIALE

Un balon intragastric poate duce la o pierdere semnificativă în greutate, în funcție de măsura în care vă schimbați obiceiurile de viață. După montarea balonului intragastric, studiile estimează că pierderea în greutate este de aproximativ 10-15% din greutatea corporală în primele șase luni.

De asemenea, pot fi ameliorate următoarele afecțiuni

  • Diabet
  • Tensiune arterială ridicată
  • Hiperlipidemie
  • Boli de inimă
  • Apnee în somn
  • Boli osteoarticulare

RISCURI

Balonul intragastric este o procedură sigură, cu o rată minimă de complicații. În general, pacienții resimt durere și greață după introducerea dispozitivului. Cu toate acestea, aceste simptome apar doar pentru câteva zile și sunt ușor de tratat.

ÎNAINTE DE OPERAȚIE

Pentru a fi selectat ca fiind un candidat potrivit pentru procedură, chirurgul dumneavoastră din Dubai poate solicita teste de laborator și poate recomanda o dietă bogată în proteine și săracă în carbohidrați cu câteva zile înainte. În noaptea dinaintea operației, nu aveți voie să consumați niciun fel de alimente sau lichide după miezul nopții.

ÎN TIMPUL OPERAȚIEI

Balonarea gastrică în Dubai este o procedură preformată non-invazivă, cu ajutorul unui endoscop, un tub flexibil cu o cameră. Procedura implică următorii pași:

  • Un tub subțire va fi introdus în stomac cu balonul intragastric pe gât.
  • Endoscopul este trecut prin gură în stomac.
  • Balonul este acum umplut cu soluție salină.

În timpul procedurii, veți fi sedat și monitorizat îndeaproape pentru a evita orice complicații. Întreaga procedură va dura aproximativ o jumătate de oră.

DUPĂ OPERAȚIE

Imediat după operație, nu veți avea voie să mâncați sau să beți timp de aproximativ 8 ore. După aceea, va fi instituită o dietă lichidă timp de două săptămâni. Apoi vi se va permite să treceți la alimente semisolide și veți putea probabil să începeți să mâncați dieta sănătoasă obișnuită la aproximativ trei săptămâni după operație.

Majoritatea oamenilor pleacă acasă în aceeași zi și este nevoie de aproximativ 1-3 zile pentru a vă recupera complet acasă și pentru a vă întoarce la serviciu.

Baloanele intragastrice sunt lăsate la locul lor timp de până la 6 luni, după care sunt îndepărtate cu ajutorul unui endoscop.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️