Prețul benzii gastrice în Dubai

prețul benzii gastrice 1
Scris de Erika

Bandajul gastric în Dubai este considerat a fi cea mai puțin invazivă operație de pierdere în greutate. Această procedură presupune plasarea unei mici benzi de silicon gonflabile în jurul părții superioare a stomacului.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre bandajul gastric în Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei benzi gastrice în Dubai

Costul mediu al unei benzi gastrice în Dubai este de 5.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 4.500 € la 6.500 €.

ProceduraPreț Dubai
Banda gastrică5500 €

CE ESTE O BANDĂ GASTRICĂ AJUSTABILĂ?

Banda gastrică în Dubai este considerată a fi cea mai puțin invazivă operație de pierdere în greutate. Procedura presupune plasarea unei mici benzi de silicon gonflabile în jurul părții superioare a stomacului, creând două compartimente, cu cel mai mic în partea de sus, ceea ce reduce semnificativ cantitatea de alimente pe care stomacul dumneavoastră o poate reține.

Intervenția cu bandă gastrică în Dubai face parte, de asemenea, din programul nostru de pierdere în greutate și obezitate, care include un program opțional de sprijin de 6 luni după operație, pentru a vă asigura că aveți cele mai bune șanse de a vă atinge obiectivele de pierdere în greutate.

DE CE SE EFECTUEAZĂ OPERAȚIA?

Bandajul gastric vă va ajuta să pierdeți în greutate prin limitarea cantității de alimente pe care le puteți consuma. În general, această procedură din Dubai vă permite să pierdeți în greutate temporar, în timp ce adoptați obiceiuri alimentare sănătoase și faceți exerciții fizice.

PENTRU CINE ESTE RECOMANDATĂ OPERAȚIA?

Bandajul gastric este recomandat în special dacă suferiți de obezitate morbidă sau dacă doriți o opțiune temporară de pierdere în greutate pe care să o combinați cu schimbări în stilul de viață. În toate cazurile, medicul dumneavoastră poate decide dacă operația este sau nu benefică pentru dumneavoastră. Pentru a beneficia de această procedură trebuie îndeplinite următoarele condiții:

  • IMC între 30 și 40.
  • Probleme grave de sănătate legate de obezitate.
  • Fără antecedente de boli gastrointestinale, abuz de droguri sau alcool.
  • Angajament față de o schimbare a stilului de viață sănătos.

BENEFICII ȘI REZULTATE POTENȚIALE

Bandajul gastric poate fi o modalitate foarte eficientă de a pierde în greutate, în funcție de măsura în care vă schimbați obiceiurile de viață. Folosind această metodă, pierderea medie în greutate este de aproximativ 30-60% din excesul de greutate pe o perioadă de șase luni.

Următoarele condiții de sănătate pot fi, de asemenea, îmbunătățite ca rezultat:

  • Diabet.
  • Hipertensiune arterială.
  • Hiperlipidemie.
  • Boli de inimă.
  • Apnee în somn.
  • Boli osteoarticulare.

RISCURI

Banda gastrică ajustabilă este o procedură sigură, cu o rată minimă de complicații. Unele complicații includ infecția benzii sau a portului și vărsăturile. Cea mai gravă complicație este eroziunea benzii, dar aceasta este extrem de rară.

ÎNAINTE DE OPERAȚIE

Pentru a fi selectat ca un candidat valid pentru procedură, medicul dumneavoastră din Dubai poate solicita anumite teste de laborator. În noaptea dinaintea operației, nu aveți voie să consumați alimente sau lichide după miezul nopții.

ÎN TIMPUL OPERAȚIEI

Banda gastrică ajustabilă în Dubai este o procedură minim invazivă efectuată de un medic bariatru. Procedura implică următoarele etape:

  • O mică bandă gonflabilă este plasată în jurul părții superioare a stomacului printr-o mică incizie în abdomen.
  • Banda este conectată printr-un mic tub plasat sub piele.
  • Banda este umplută cu soluție salină, care poate fi îndepărtată sau adăugată la nevoie prin tubul mic.

În timpul procedurii, veți dormi sub anestezie generală și veți fi monitorizat îndeaproape pentru a evita orice complicații. Întreaga procedură va dura aproximativ o oră.

DUPĂ OPERAȚIE

Imediat după operație, nu veți avea voie să mâncați sau să beți timp de aproximativ 8 ore. După aceea, dieta dvs. se va schimba treptat de la lichid la solid și se va schimba și cantitatea de alimente pe care o consumați. Majoritatea persoanelor pleacă acasă în aceeași zi și este nevoie de aproximativ o săptămână pentru a vă recupera complet după procedură la domiciliu și pentru a vă întoarce la locul de muncă.

În cele din urmă, veți avea nevoie de o perioadă de monitorizare pentru a ajusta banda după operație și pentru a asigura o pierdere optimă în greutate.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️