Prețul blefaroplastiei în Dubai

blefaroplastie preț dubai 1
Scris de Melissa

Blefaroplastia în Dubai este o soluție permanentă pentru a corecta problemele pleoapelor. Blefaroplastia este efectuată în principal din motive cosmetice, dar poate îmbunătăți, de asemenea, vederea la persoanele în vârstă a căror vedere este afectată de pleoapele superioare lăsate.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre blefaroplastia din Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul blefaroplastiei în Dubai

Costul mediu al unei blefaroplastii în Dubai este de 1.800 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.500 € la 2.100 €.

ProceduraPrețuri Dubai
Blefaroplastie1800 €

Ce este blefaroplastia?

Blefaroplastia îndepărtează excesul de piele de pe pleoapele superioare și căderea pleoapelor inferioare. Tratamentul de ridicare a pleoapelor este adesea urmat de un lifting al frunții și al sprâncenelor (browplastie) pentru a spori rezultatul blefaroplastiei.

Un lifting de pleoape în Dubai este una dintre procedurile standard de chirurgie plastică efectuate în Dubai. Excesul de piele de pe pleoapa superioară obstrucționează vederea prin îndepărtarea tampoanelor de grăsime în exces, iar pleoapa este corectată astfel încât să se desfășoare corect pe marginea ochiului. Tratamentul de ridicare a pleoapelor este extrem de satisfăcător pentru persoanele cu pleoape căzute, deoarece poate obține un aspect tânăr și întinerit.

Blefaroplastia în Dubai este o soluție permanentă pentru a corecta problemele pleoapelor. Blefaroplastia este efectuată în principal din motive cosmetice, dar poate îmbunătăți vederea la persoanele în vârstă a căror vedere este afectată de pleoapele superioare lăsate.

Diagnostic

Mulți oameni optează pentru un lifting facial sau al gâtului, dar o blefaroplastie simplă și sigură poate avea un efect uimitor. Atunci când excesul de piele din pleoapa superioară este îndepărtat, impactul este dramatic. Costul blefaroplastiei depinde de tipul de ridicare a pleoapelor.

Cauze posibile

Odată cu vârsta, producția de elastină și colagen scade considerabil; colagenul este elementul de bază care menține structura pielii. Elastina menține suplețea pielii. Cu cât aceste două proteine scad mai mult, cu atât mai mult pielea își pierde fermitatea, devenind flască și căzută. Blefaroplastia presupune îndepărtarea excesului de grăsime de la nivelul pleoapei superioare și reducerea lăsării pleoapei inferioare.

Semne și simptome

Consultați un chirurg din Dubai pentru a afla dacă este momentul pentru o blefaroplastie. Dacă pielea de deasupra ochiului este umflată și căzută sau dacă punga de sub ochi este proeminentă, atunci este timpul să remediați situația. Pleoapa superioară poate bloca vederea, iar pleoapa inferioară poate cădea, expunând albul ochiului, așa că blefaroplastia rezolvă toate aceste probleme și redă încrederea în sine.

Cum funcționează procedura?

În cadrul operației de ridicare a pleoapelor, excesul de grăsime sau de mușchi este îndepărtat de la nivelul pielii. Dacă există o pungă proeminentă sub ochi, aceasta este corectată printr-o mică incizie.

Cine are nevoie de blefaroplastie?

Majoritatea oamenilor se confruntă cu pleoapele lăsate după vârsta de treizeci și cinci de ani, dar unele persoane cu factori genetici pot avea simptome mai devreme.

Consultați un chirurg

Odată ce pacientul a decis să scape de răutatea pleoapelor înfundate, sună chirurgul pentru a face o programare. Exprimați-vă obiectivul și motivele pentru care optați pentru blefaroplastie în Dubai, astfel încât medicul să poată face un pas mai departe. Chirurgul vă va evalua starea actuală de sănătate, vă va analiza istoricul medical și vă va explica tipurile de operație de ridicare a pleoapelor disponibile, riscurile și potențialele complicații.

Pregătiri înainte de operație

Cineva trebuie să însoțească pacientul, să îl ducă acasă și să rămână în timpul blefaroplastiei. Unii pacienți suferă de uscăciune a ochilor după operație, care dispare, în general, în două săptămâni. La domiciliu trebuie să fie disponibile pungi de gheață, cuburi de gheață, prosoape curate și tampoane de tifon. Pacienții sunt sfătuiți să nu mai ia aspirină și alte medicamente antiinflamatoare, deoarece acestea cresc riscul de sângerare.

Ce trebuie să știți

  • Durata operației
    Blefaroplastia durează, în general, aproximativ două ore, dacă ambele pleoape sunt operate simultan. Pacienții pot avea disconfort, durere și un ochi învinețit după ridicarea pleoapelor. Umflarea și vânătăile vor rămâne timp de două săptămâni, iar suturile vor fi îndepărtate după cinci până la șapte zile.
  • Timpul de recuperare
    După blefaroplastie, suturile vor rămâne la locul lor timp de o săptămână. Vânătăile și umflăturile sunt simptome comune după operația de ridicare a pleoapelor, dar normalitatea revine după o săptămână sau două. Procesul de vindecare variază în funcție de sistemul imunitar al pacientului.
  • Anestezie
    În Dubai, operația de ridicare a pleoapelor poate fi efectuată în siguranță sub anestezie locală, anestezie crepusculară sau anestezie generală. Anestezicul local este administrat în zona specifică în care urmează să se efectueze operația. Pleoapele superioare devin amorțite și rămân astfel pe toată durata operației.
  • Șederea în spital
    Blefaroplastia se efectuează, în general, în regim ambulatoriu. Se administrează un unguent pe ochi pentru a-i menține umeziți, combinat cu o compresie la rece în timp ce pacientul se află în recuperare. Ca urmare a cremei, vederea devine încețoșată și sensibilă la lumină.

Factori de risc

Complicațiile și rezultatele nedorite sunt foarte rare în urma blefaroplastiei. Sângerarea, infecția, ochii uscați, pigmentarea pleoapelor, pierderea vederii și incapacitatea de a închide complet ochii sunt cele mai rare complicații care apar în urma blefaroplastiei. În cazul în care apare oricare dintre aceste complicații, pacientul trebuie să consulte chirurgul cât mai curând posibil.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Melissa

Mă numesc Mélissa și din 2014 lucrez ca redactor medical și științific. Am o experiență vastă în redactarea de documente de reglementare și medico-marketing care acoperă o gamă largă de arii terapeutice.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️