Prețul unui bypass gastric în Dubai

bypass gastric dubai 1
Scris de Manuella

Operația de bypass gastric în Dubai este o operație recentă și revoluționară de pierdere în greutate. Această tehnică presupune crearea unei pungi gastrice inferioare conectate la o buclă intestinală mai scurtă.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre operația de bypass gastric în Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de bypass gastric în Dubai

Costul mediu al unui bypass gastric în Dubai este de 6.200 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 6.000 € la 6.400 €.

ProceduraPreț Dubai
Bypass gastric6200 €

Ce este bypassul gastric?

Bypassul gastric în Dubai, cunoscut și sub numele de bypass Omega Loop, este o operație recentă și revoluționară de pierdere în greutate. Această tehnică presupune crearea unei pungi gastrice inferioare conectate la o buclă intestinală mai scurtă.

Mini bypassul gastric este disponibil ca parte a programului nostru de pierdere în greutate și obezitate, care include un program opțional de sprijin postoperator de 6 luni pentru a vă asigura că aveți cele mai bune șanse de a vă atinge obiectivele de pierdere în greutate.

De ce se efectuează operația?

Mini bypassul gastric în Dubai se efectuează de obicei pentru a trata obezitatea morbidă prin crearea unui nou canal de malabsorbție pentru a limita cantitatea de grăsimi și calorii absorbite din dieta dumneavoastră. În general, procedura este efectuată pentru a reduce riscul de probleme de sănătate legate de greutate, care pot pune viața în pericol.

Pentru cine este potrivită intervenția chirurgicală?

Operația de bypass gastric în Dubai este recomandată pacienților cu probleme grave de sănătate asociate cu obezitatea morbidă, cum ar fi diabetul necontrolat și colesterolul ridicat. Operația nu este recomandată pentru pacienții cu un IMC mai mic de 45. Următorul este un rezumat al condițiilor pe care pacienții trebuie să le îndeplinească înainte de a fi recomandați pentru această operație:

  • Un IMC de 45 sau mai mare.
  • Probleme grave de sănătate asociate cu obezitatea.
  • Fără antecedente de boli gastrointestinale.
  • Angajament față de o schimbare a stilului de viață sănătos.

Beneficii și rezultate potențiale

Ca și în cazul altor operații de pierdere în greutate, bypassul gastric în Dubai poate fi o modalitate foarte eficientă de a pierde în greutate pe termen lung, în funcție de măsura în care vă schimbați obiceiurile de viață. Studiile au arătat că pacienții pot pierde aproximativ 30% din excesul de greutate în primul an de la operație.

În plus, aceasta poate îmbunătăți sau chiar inversa anumite afecțiuni de sănătate asociate cu excesul de greutate, printre care:

  • Diabet
  • Tensiune arterială ridicată
  • Hiperlipidemie
  • Boli de inimă
  • Apnee de somn
  • Boli osteoarticulare
  • Infertilitate

Riscuri

Din cauza configurației șuntului, este posibil să apară refluxul biliar, care reprezintă deplasarea conținutului vezicii biliare în stomac. Pe termen lung, acest lucru ar putea fi legat de efecte carcinogene. Cu toate acestea, până în prezent nu există dovezi ale acestei probleme.

Suplimentele cu micronutrienți pot fi necesare din cauza malabsorbției create.

Înainte de operație

Pentru a fi selectat ca un candidat valid pentru această procedură, medicul dumneavoastră poate solicita anumite teste de laborator. De asemenea, trebuie să-l informați cu privire la medicația dumneavoastră obișnuită (anticoagulante, antihipertensive sau antidiabetice), deoarece vor exista anumite restricții privind medicamentele pe care le puteți lua, precum și ceea ce puteți mânca și bea înainte de operație.

În timpul operației

Mini bypass-ul gastric se realizează în majoritatea cazurilor prin tehnica laparoscopică. Procedura implică următoarele etape:

  • După ce se fac câteva incizii mici în abdomen, chirurgul introduce instrumente laparoscopice și taie o mică secțiune longitudinală a stomacului pentru a face o mică pungă.
  • O mică secțiune a intestinului dumneavoastră este tăiată și cusută direct în punga stomacală.
  • Alimentele vor trece apoi direct în intestin, împiedicând absorbția grăsimilor și a carbohidraților.

În timpul procedurii, veți dormi sub anestezie generală și veți fi monitorizat îndeaproape pentru a evita orice complicații. Întreaga procedură va dura câteva ore.

După operație

Imediat după operație, nu veți avea voie să mâncați sau să beți timp de aproximativ 8 ore. După aceea, dieta dvs. se va schimba treptat de la lichid la solid și se va schimba și cantitatea de alimente pe care o puteți lua. Deoarece mini bypassul gastric este o operație majoră, este posibil să rămâneți în spital timp de cel puțin 3-5 zile. În plus, medicul dumneavoastră din Dubai vă va recomanda să luați suplimente de vitamine și minerale după operație pentru a evita malnutriția.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️