Lumineers fațete dentare în Tunisia

preț de furnir dentar 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre luminițele din Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o placare cu lumineers de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre fațetele dentare Lumineers în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar un scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui profesionist din domeniul medical.

Prețul fațetelor dentare Lumineers în Tunisia

Costul mediu al unei fațete dentare Lumineers în Tunisia este de 370 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 300 și 440 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Fațetare dentară Lumineers370 €

Ce este o fațetă dentară Lumineers?

Lumineers este un nume mare în domeniul fațetelor dentare și și-a câștigat o reputație datorită eforturilor sale de marketing și calității produsului pe care îl oferă.

Frumusețea fațetelor Lumineers este că pot fi lipite de suprafața dintelui, mai degrabă ca un cui fals. Dintele nu trebuie să fie “pregătit” – adică smalțul nu trebuie îndepărtat – pentru a plasa fațeta. Pacienții entuziaști consideră că este standardul de aur în materie de fațete și cer Lumineers pe nume.

Cu toate acestea, nu toți pacienții sunt candidați buni pentru Lumineers. Din experiența mea, unul din zece pacienți sunt candidați pentru fațete fără preparare și șase din zece pacienți sunt candidați pentru fațete cu preparare minimă.

Cine este un bun candidat pentru Lumineers?

Fațetele no-prep și minimal-prep sunt potrivite doar pentru pacienții cu dinți sănătoși care au nevoie să adauge volum zâmbetului lor. Printre aceștia se pot număra pacienții care au suferit o extracție dentară sau care au spații vizibile între dinți.

Fațetele sunt o procedură aditivă și chiar și cele mai subțiri fațete vor adăuga volum dintelui. Deoarece Lumineers necesită puțină sau deloc pregătire, adăugarea lor la un zâmbet deja plin va da o estetică voluminoasă. Acest lucru poate avea un aspect nefiresc și poate da naștere zâmbetului hollywoodian pe care mulți oameni încearcă să îl evite.

Citește și: Prețul fațetelor dentare în Turcia

Pot să-mi îmbunătățesc zâmbetul fără Lumineers?

Când văd pacienți interesați de Lumineers, nu este vorba atât de mult de faptul că își doresc Lumineers. Mai degrabă, ei doresc să își îmbunătățească zâmbetul prin stomatologie cosmetică. Lumineers este doar numele pe care îl cunosc.

Fațetele DURAthin sunt o altă marcă pe care o folosim adesea în cabinetul nostru pentru fațetele fără preparare și cu preparare minimă. Din experiența mea, fațetele DURAthin oferă un zâmbet mai natural cu aceleași beneficii ca și fațetele Lumineers.

Pentru pacienții cu carii și carii care nu sunt candidați pentru fațete cu pregătire minimă, putem, de asemenea, să îmbunătățim zâmbetul cu alte proceduri cosmetice. O combinație de coroane și fațete poate fi plasată pentru a oferi aceeași estetică ca și Lumineers, cu rezistența suplimentară a unei proceduri cosmetice mai complexe.

Cu toate acestea, dacă nu ați ajuns încă în stadiul de dentiție terminală, un zâmbet de o zi nu este recomandat. Există multe alte opțiuni de explorat înainte de a ajunge acolo, ceea ce va permite un curs mai previzibil al tratamentului și rezultate mai bune.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️