Injecție Macrolane HYAcorp în Tunisia

preț macrolane injecție HYAcorp tunisie 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știți despre injecțiile Macrolane și Hyacorp în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o operație de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre injecțiile HYAcorp Macrolane în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Sommaire
 [Masquer]

    Prețul unei injecții HYAcorp Macrolane în Tunisia

    Costul mediu al unei injecții Macrolane sau HYAcorp în Tunis, Tunisia este de 2.500 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.000 de euro la 3.000 de euro.

    ProceduraPreț Tunisia
    Injecție Macrolane HYAcorp2500 €

    Ce sunt Macrolane și HYAcorp?

    Doriți să vă măriți fesele fără intervenție chirurgicală? Ei bine, acum puteți, datorită Hyacorp! Imaginați-vă o simplă injecție care vă poate face fesele să pară mai mari cam în același timp în care vă duceți la magazin și vă cumpărați lenjerie de corp căptușită! Tratamentul de 45 de minute poate transforma zona pentru a-i conferi volum și lifting.

    Hyacorp (acid hialuronic) există deja în organism, așa că nu apare ca o substanță străină. Mai mult de 10 milioane de persoane au beneficiat de tratamente similare pe față, cu efecte secundare puține sau deloc, deci principiul este bine testat.

    Tehnica reduce, de asemenea, riscul de afectare a nervilor și ajută la reducerea sângerărilor abundente. Majoritatea tratamentelor durează între 45 și 60 de minute, în funcție de nevoile pacientului.

    Anestezie

    Disponibil acum într-o formă mult mai pură, cu particule mai mari, Hyacorp poate fi injectat în fese folosind doar un anestezic local pentru a amorți zona. După tratament, nu există niciun timp de repaus și nicio cicatrice.

    Beneficii

    Un alt avantaj al injecțiilor Hyacorp în Tunisia este că acum este posibil să se creeze schimbări mai subtile în remodelarea feselor, ceea ce este foarte dificil de realizat cu ajutorul chirurgiei tradiționale.

    Natura unică a tratamentului înseamnă că este, de asemenea, posibil să se verifice aspectul și senzația feselor la jumătatea procedurii și, dacă este necesar, să se adauge mai mult volum. Acest lucru nu se poate face în timpul unei intervenții chirurgicale tradiționale.

    După tratament, Hyacorp este ferm timp de câteva zile. După două săptămâni, Hyacorp începe să se înmoaie pe măsură ce absoarbe apă, devenind foarte moale și foarte asemănător cu țesutul corporal. Avantajul pe termen lung al utilizării Hyacorp este că trebuie doar să îl completați în fiecare an cu aproximativ jumătate din cantitatea inițială injectată pentru a menține rezultatele.

    Cine poate primi injecții Hyacorp?

    În mod ideal, injecțiile Hyacorp sunt cele mai potrivite pentru bărbații și femeile cu fese plate care doresc să câștige un volum semnificativ. Medicii calificați vor discuta procedura înainte de orice tratament, explicând orice posibile efecte secundare.

    Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

    La cerere și
    fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

    Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

    În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

    Despre autor

    Laura

    Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

    ‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️