Prețul unui lifting facial în Dubai

preț lifting facial dubai 1 1
Scris de Émilie

Un lifting facial în Dubai este o procedură chirurgicală care elimină ridurile de pe față și strânge pielea pentru a încetini semnele de îmbătrânire.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre operația de lifting facial în Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei operații de lifting facial în Dubai

Costul mediu al unui lifting facial în Dubai este de 6250 EUR. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 4.500 € la 8.000 €.

ProceduraPrețuri în Dubai
Lifting facial6250 €

Ce este un lifting facial?

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde din elasticitate și cedează în fața gravitației, ceea ce face ca aceasta să se lase și să se micșoreze. Procesul de îmbătrânire începe în mod normal la 30 de ani, dar unele persoane sunt predispuse genetic să dezvolte semne de îmbătrânire încă de la 20 de ani (de exemplu, obrajii și pomeții lăsați).

Modul în care vă trăiți viața și chiar locul în care locuiți pot influența viteza cu care îmbătrâniți. Ceea ce mâncați, cât timp petreceți în fața televizorului sau a ecranelor de calculator și câtă lumină solară vă expuneți, toate acestea pot accelera procesul de îmbătrânire.

Cine ar trebui să se supună unei operații de lifting facial în Dubai?

Datorită tehnicilor chirurgicale avansate, este posibil să vă recâștigați aspectul tineresc și să arătați la fel de proaspăt și tânăr la exterior cum vă simțiți în interior.

Mulți bărbați și femei apelează la un lifting facial în Dubai pentru a-și recăpăta încrederea în sine și aspectul tineresc. O ritidectomie, mai cunoscută sub numele de lifting facial, este o procedură chirurgicală care elimină ridurile de pe față și strânge pielea pentru a încetini semnele de îmbătrânire.

Un bun candidat la liftingul facial înțelege limitele intervenției chirurgicale. O consultare detaliată cu chirurgul nostru și vizionarea fotografiilor înainte și după operația de lifting facial ale altor pacienți reprezintă o parte importantă a procesului de consultare. Un pacient cu așteptări realiste are mult mai multe șanse să fie mulțumit de rezultatul final.

Ce presupune operația de lifting facial în Dubai?

În timpul unui lifting facial, chirurgul face mai întâi o incizie ascunsă în spatele liniei părului și separă pielea de mușchii și țesuturile subiacente. După ce strânge mușchii faciali pentru a îmbunătăți conturul feței, pielea este întinsă și repoziționată pentru a se potrivi mai bine feței și a reduce ridurile. În cele din urmă, excesul de piele facială este tăiat la locul inciziei și incizia este închisă.

Ridicarea gâtului

Multe persoane care se supun unui lifting facial în Dubai pot beneficia și de un lifting al gâtului. Un lifting al gâtului rafinează linia gâtului și elimină benzile verticale de pe gât. Aceste benzi verticale sunt marginile unui mușchi numit platysma. În timpul operației, vom efectua următoarele operații, dacă este necesar:

  • Asamblați și strângeți mușchii gâtului, creând o bază musculară mai fermă.
  • Îndepărtați depozitele de grăsime în exces
  • Tăiați excesul de piele și neteziți pielea pentru un decolteu mai ferm și mai tineresc.

În funcție de nevoile și obiectivele dumneavoastră, liftingul personalizat al gâtului din Dubai poate consta în una sau ambele proceduri diferite:

  • Lifting facial – Procedura de lifting facial implică ridicarea și strângerea pielii de-a lungul gâtului și îndepărtarea excesului de piele pentru a crea trăsături faciale mai ferme și mai ferme.
  • Platysmaplastia – O procedură în care mușchii de bază sunt înăspriți și grăsimea repoziționată. Această procedură oferă rezultate mai spectaculoase pentru pacienții cu țesut subiacent gâtului foarte slăbit.

Mini lifting facial în Dubai

Mini liftingul facial întinerește treimea inferioară a feței, inclusiv pântecele și gâtul. Mini-faceliftul atinge multe dintre aceleași obiective ca și un lifting facial tradițional. Mini-faceliftul este, de asemenea, cunoscut sub numele de S-facelift sau lifting facial cu incizie scurtă, datorită dimensiunii și formei mai mici a inciziei. Bunii candidați pentru mini-facelift sunt persoanele care doresc să piardă cinci ani de pe fața lor. Acești pacienți pot beneficia de incizii mai mici și de utilizarea unor suturi cu muchii mici, mai degrabă decât de o incizie mare care necesită suturi mai grele.

Mini-facelifturile pot preveni semnele de îmbătrânire înainte ca acestea să devină evidente. Flexibilitatea oferită de un mini-facelift îi permite chirurgului plastic să trateze zone specifice, controlând în același timp timpul necesar pentru recuperare. În funcție de amploarea procedurii, este posibil să fie nevoie să rămâneți peste noapte în spital după un mini-facelift; adesea vi se permite să plecați acasă în ziua intervenției.

Deși un mini-facelift poate trata doar o problemă specifică și izolată de chirurgie plastică facială, flexibilitatea procedurii și faptul că nu există un proces de recuperare îndelungat fac din mini-facelift o opțiune atractivă, în special pentru pacienții tineri.

Îngrijirea postoperatorie

După operație, fața și capul vor fi bandajate, iar pacienții vor fi trimiși acasă pentru a se recupera. Este important să vă planificați din timp și să vă luați aproximativ două săptămâni de concediu pentru a vă odihni și a vă recupera la domiciliu. În această perioadă, pacienții pot prezenta umflături, vânătăi și un oarecare disconfort.

Orice disconfort poate fi controlat cu medicamente, iar aceste simptome vor dispărea în primele săptămâni de recuperare. Pacienții cu lifting facial trebuie să evite exercițiile fizice intense timp de cel puțin două săptămâni după operație. Rezultatele operației nu vor fi vizibile imediat, ci vor apărea treptat, pe măsură ce umflăturile și vânătăile se vor diminua.

Acest proces poate dura câteva săptămâni. Oferim o îngrijire post-chirurgicală cuprinzătoare, inclusiv controale regulate, pentru a ne asigura că vindecarea decurge fără probleme.

Deși pacienții continuă să îmbătrânească în mod normal după un lifting facial, procedura potrivită poate da înapoi cu câțiva ani în ceea ce privește aspectul unei persoane, netezind și întărind pielea feței și ajutându-i să arate și să se simtă mai tineri și mai atractivi.

Costul operației de lifting facial și de ridicare a gâtului în Dubai

Fiecare caz este diferit, la fel cum fiecare persoană este diferită, așa că este foarte dificil să se ofere un preț fix pentru procedurile de chirurgie plastică. Intră în joc mulți factori: vârsta pacientului, gradul de deteriorare sau de cădere a pielii, starea de sănătate și istoricul medical, dacă sunt sau nu necesare implanturi sau proteze și dacă procedura trebuie sau nu efectuată sub anestezie generală într-un spital. Un deviz complet va fi furnizat pacientului după o consultație detaliată la clinică.

Ceea ce este important și ceea ce apreciază pacienții noștri este grija și atenția personală pe care echipa noastră le oferă ca parte a serviciului. Suntem bucuroși să furnizăm referințe care să ateste relațiile de durată pe care le avem cu mulți pacienți fericiți și mulțumiți.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️