Liposucție bărbie dublă în Dubai

prețul liposucției bărbiei duble 1 1 1
Scris de Maria

Liposucția bărbiei duble în Dubai poate fi realizată folosind injectabile cosmetice non-invazive, cum ar fi acidul deoxicolic sau o canulă de aspirație pentru a ucide și elimina definitiv celulele adipoase de sub bărbie.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liposucția bărbiei duble în Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul liposucției de bărbie dublă în Dubai

Costul mediu al unei liposucții de bărbie dublă în Dubai este de 6.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 6.000 și 7.000 de euro.

ProceduraPreț Dubai
Liposucția bărbiei duble6500 €

Ce este liposucția bărbiei duble?

O preocupare estetică comună, operația de reducere a bărbiei duble în Dubai este cauzată de un strat subcutanat de țesut gras sub bărbie. Prezența unei bărbie dublă poate fi fie genetică, ceea ce înseamnă că este moștenită, fie cauzată de anumite alegeri de stil de viață. În alte cazuri, se poate datora procesului natural de îmbătrânire, cu lăsarea pielii de sub bărbie. Pentru a scăpa de bărbia dublă, oamenii optează pentru o reducere a bărbiei duble în Turcia pentru a obține un maxilar bine sculptat.

O linie perfectă a maxilarului poate fi uneori mascată de o bărbie dublă, dând cuiva impresia că are o greutate în plus în partea inferioară a feței, când de fapt nu este așa. Persoanele care sunt nemulțumite de bărbia lor dublă și doresc să scape de ea pe cale nechirurgicală pot opta pentru o reducere a bărbiei duble în Dubai.

Necesitatea reducerii bărbiei duble

Liposucția bărbiei duble în Dubai poate fi realizată prin utilizarea de injectabile cosmetice non-invazive, cum ar fi acidul deoxicolic sau o canulă de aspirație pentru a ucide și elimina definitiv celulele de grăsime de sub bărbie. Această procedură se realizează cu un timp minim de întrerupere și oferă rezultate permanente.

Cauzele unei bărbie duble includ

  • Excesul de grăsime de pe gât
  • Piele lăsată
  • Bărbie mică
  • Bărbie slabă
  • Îmbătrânirea
  • Glanda salivară căzută

Alegerea chirurgului potrivit în Dubai

Succesul unei proceduri de reducere a bărbiei duble depinde de alegerea chirurgului plastician potrivit, care este expert în proceduri de remodelare facială. Un chirurg plastician bun trebuie nu numai să aibă experiență, ci și să fie certificat de către consiliu. Alte caracteristici ale unui bun chirurg plastician sunt:

  • El ar trebui să fie capabil să vă arate fotografii ale unor proceduri anterioare de reducere a bărbiei duble.
  • El trebuie să fi primit recenzii bune din partea pacienților săi.
  • El trebuie să aibă un simț artistic ascuțit.
  • Să se concentreze pe siguranța și îngrijirea pacientului.
  • El ar trebui să aprecieze un maxilar și o bărbie naturale, estetic atractive.

Orientări preoperatorii

După ce ați ales chirurgul potrivit pentru liposucția bărbiei duble în Dubai, următorul pas este să aveți o consultație detaliată. În timpul acestei sesiuni, veți discuta cu chirurgul plastic de ce aveți nevoie de procedură și ce sperați să obțineți. De asemenea, ar trebui să discutați despre modul în care va fi efectuată procedura, costul liposucției bărbie dublă și tot ceea ce va fi implicat până la perioada de recuperare.

Chiar înainte de procedură, chirurgul plastician vă va verifica istoricul medical și orice medicament pe care îl luați. De asemenea, vă va examina fizic bărbia și vă va face fotografii, astfel încât să puteți vedea diferența după operație.

Înainte de tratamentul de liposucție pentru bărbie dublă sau de orice altă procedură, fie ea chirurgicală sau nechirurgicală, este important să adoptați un stil de viață sănătos. Dacă sunteți fumător, trebuie să vă opriți înainte de operație. Dacă luați medicamente anticoagulante, cum ar fi aspirina, este recomandabil să încetați pentru a evita sângerările excesive în timpul operației. Consumul de alcool trebuie, de asemenea, oprit, la fel ca și orice suplimente alimentare pe bază de plante.

Tratamentul

Operația de îndepărtare a bărbiei duble în Dubai se efectuează în ambulatoriu, într-o clinică, și durează mai puțin de o jumătate de oră. În timpul procedurii, se aplică un anestezic topic și se introduce canula de aspirare pentru a disloca grăsimea din zona țintă, care se întâmplă să fie stratul de grăsime submentonier. Acesta este depozitul de grăsime de sub piele.

Aceasta face ca celulele de grăsime să se descompună, iar apoi organismul elimină în mod natural grăsimea ca deșeu din organism prin procesul său metabolic în timp. Sunt necesare mai multe ședințe de tratament, la un interval de 6 până la 8 săptămâni. Frecvența și numărul de tratamente contribuie la reducerea naturală a stratului de grăsime.

Liposucția bărbiei duble în Dubai, cunoscută pentru reducerea radicală a grăsimii, este utilizată în tratamentul chirurgical de reducere a bărbiei duble. Aceasta creează procesul de liză odată ce atinge membranele celulelor adipoase. Rezultatul este o spargere a celulei de grăsime, iar conținutul este metabolizat în mod natural de către organism.

Diferitele tratamente

Tratamentele alternative pentru reducerea bărbiei duble includ;

  • Liposucția bărbiei sau liposucția submentonieră implică utilizarea unei aspirații țintite pentru a elimina grăsimea din bărbie, din gușă și din gât pentru a crea un aspect mai bine conturat. Acest tratament mai este cunoscut și sub numele de liposucție pentru bărbie dublă, lipectomie submentală și liposucție a gâtului.
  • Sculptarea la rece sau criolipoliza : În timpul acestei proceduri, se folosește un dispozitiv pentru a îngheța celulele adipoase situate sub pielea bărbiei. Odată înghețate și distruse, acestea sunt descompuse și eliminate din organism prin sistemul limfatic.
  • Alte alternative includ mărirea bărbiei și liftingul facial cu ridicare a gâtului.

Recuperare

Zona tratată va fi puțin umflată după operație, dar acest lucru poate fi redus prin aplicarea de comprese reci. Umflarea este un semn bun, deoarece arată că tratamentul funcționează. Umflarea este mai evidentă în timpul primului tratament din cauza cantității mari de țesut adipos. Pe măsură ce cantitatea de țesut adipos scade, umflarea va scădea și în timpul tratamentelor ulterioare.

Durerea generală este, de asemenea, de așteptat și persistă timp de câteva zile, mai ales dacă este afectată zona de tratament. Roșeața și vânătăile sunt, de asemenea, posibile, ca în cazul oricărei injecții. Urmele tratamentului vor înceta să mai apară în decurs de șapte zile.

Orientări postoperatorii

Pacienții nu trebuie să maseze sau să frece zona tratată timp de cel puțin 4 ore după tratament pentru a preveni riscul de infecție. Instrucțiunile postoperatorii specifice vor fi date de către medicul dumneavoastră și este esențial să le urmați pentru o vindecare mai rapidă și o perioadă de repaus mai mică.

Riscuri și complicații posibile

Riscurile și complicațiile posibile ale unei proceduri de reducere a bărbiei duble sunt următoarele;

  • Umflături
  • Vânătăi
  • Durere
  • Posibilă infecție

Candidatul ideal pentru reducerea bărbiei duble

Înainte de a proceda la o reducere a bărbiei duble în Dubai, chirurgul plastic vă va evalua candidatura. Sunteți un candidat ideal dacă;

  • Aveți o bărbie dublă din cauza excesului de celule adipoase.
  • Sunteți într-o stare de sănătate fizică bună.
  • Sunteți stabil din punct de vedere mental.
  • Sunteți un adult în vârstă de 21 de ani sau mai mult.
  • Aveți așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele la care vă puteți aștepta.

Cu toate acestea, este posibil să nu fiți un candidat ideal pentru reducerea nechirurgicală a bărbiei duble dacă aveți pielea lăsată sau neelastică. În acest caz, poate fi necesară o procedură chirurgicală de reducere a bărbiei, care poate include un lifting chirurgical al feței sau al gâtului.

Rezultatele liposucției bărbiei duble

Rezultatele încep să apară după șapte zile și sunt de lungă durată, dar variază de la o persoană la alta, în funcție de tipul de tratament de reducere a bărbiei duble utilizat.

Beneficiile liposucției bărbiei duble

Beneficiile estetice și psihologice ale unei eliminări reușite a bărbiei duble în Dubai sunt numeroase. Acestea includ;

  • Tratamentul este neinvaziv
  • Reducerea volumului de grăsime sub linia maxilarului și bărbie
  • Profil facial îmbunătățit
  • Ședințe rapide de tratament
  • Contururi faciale îmbunătățite
  • Timp minim de repaus
  • Rezultate de lungă durată

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️