Mărirea feselor fără implanturi în Turcia

prețul de augmentare a feselor fără implanturi 1
Scris de Manuella

Liftingul fesier prin injectare în Turcia utilizează transferuri de grăsime sau materiale de umplere dermică pentru a îmbunătăți forma feselor, făcându-le să pară rotunde și curbate.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despreaugmentarea feselor fără implanturi în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Sommaire
 [Voir]

    Prețul unei operații de mărire a feselor fără implanturi în Turcia

    Costul mediu al unei operații de mărire a feselor fără implanturi în Turcia este de 2.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 1.800 și 2.200 de euro.

    ProceduraPreț Turcia
    Mărirea feselor fără implanturi2000 €

    Ce este augmentarea feselor fără implanturi?

    Ridicarea feselor prin injectare este o procedură cosmetică care adaugă volum, curbură și formă feselor cu ajutorul unor materiale de umplere dermică.

    Siguranță

    • Procedurile de umplere dermică sunt considerate sigure atâta timp cât sunt efectuate de un furnizor licențiat și experimentat.
    • Efectele secundare pot include dureri moderate la nivelul feselor.

    O procedură de injectare pentru ridicarea feselor poate fi mai convenabilă decât o procedură de implant de fese, cu mai puțin timp de recuperare și cu un risc mai mic de complicații grave.

    Odată ce ați găsit un chirurg calificat din Turcia în care puteți avea încredere, planificarea și pregătirea pentru un lifting injectabil al feselor este simplă și directă.

    Eficacitate

    • Rezultatele acestui tratament variază foarte mult și nu există cercetări clinice care să demonstreze eficiența acestuia.
    • Mulți pacienți sunt mulțumiți de rezultatele lor, în timp ce alții revin pentru alte injecții sau injecții de grăsime.
    • Rezultatele acestui tratament nu sunt la fel de vizibile ca cele ale unui implant de fese.

    Ce este un lifting fesier prin injectare?

    În timp, este firesc ca fesele dumneavoastră să își piardă din volum și formă. Fundul dumneavoastră poate începe să se lase sau să devină mai puțin conturat ca urmare a fluctuațiilor de greutate și a îmbătrânirii.

    Aceasta nu este o problemă medicală de care să vă faceți griji. Însă unele persoane încep să se simtă stânjenite de faptul că fesele lor par “plate” sau mai puțin rotunjite decât înainte.

    Dacă sunteți una dintre aceste persoane, poate doriți să luați în considerare un lifting injectabil al feselor.

    Tipuri de lifting injectabil al feselor în Turcia

    Liftingul fesier prin injecție în Istanbul utilizează transferuri de grăsime sau materiale de umplere dermică pentru a îmbunătăți forma feselor, făcându-le să pară rotunde și curbate.

    Există mai multe tipuri de lifting fesier prin injectare:

    • Sculptra buttock lift
    • Ridicarea braziliană a feselor

    Tipul de procedură pe care îl veți obține va depinde de rezultatul pe care doriți să îl obțineți și de sfaturile chirurgului dumneavoastră plastic.

    Ridicarea feselor cu Sculptra, sau filler dermal, este singura procedură de ridicare a feselor cu adevărat nechirurgicală.

    Ridicarea braziliană și alte proceduri care implică injecții de grăsime în corp sunt considerate chirurgicale. Aceste proceduri necesită adesea anestezie și implică riscuri serioase, spre deosebire de ridicarea feselor cu Sculptra.

    Candidatul ideal

    Candidatul ideal pentru o ridicare a feselor prin injectare este un candidat sănătos, fără antecedente de sângerare sau alte probleme de sănătate care pot face ca procedurile cosmetice să fie mai riscante.

    Dacă doriți să remodelați alte părți ale corpului și aveți grăsime care poate fi injectată în fese, poate doriți să luați în considerare un lifting brazilian de fese.

    Dacă procentajul de grăsime corporală este deja scăzut, un lifting cutanat al feselor poate fi o opțiune mai bună.

    Recuperarea în urma unui lifting nechirurgical al feselor necesită un timp de repaus minim. Dacă primiți injecții fesiere dermice, este posibil chiar să vă puteți întoarce la serviciu în aceeași zi.

    Un lifting brazilian de fese poate necesita o perioadă de repaus suplimentară, deoarece trebuie să evitați să stați direct pe fese timp de câteva zile după procedură.

    Cum funcționează un lifting injectabil al feselor?

    Dacă vă supuneți unui lifting de fese folosind Sculptra dermal filler, furnizorul dvs. va introduce acidul polilactic-L adânc sub suprafața pielii dvs.

    Acest acid este ceea ce se numește un bio-stimulator, ceea ce înseamnă că încurajează producția de colagen. Dacă este eficient, va da fesei dvs. un aspect mai plin, mai rotund în timp.

    Vedeți și: Mărirea feselor în Turcia

    Dacă vă faceți un lifting brazilian al feselor sau un alt tip de lifting prin injectare de grăsime, veți vedea imediat rezultatele. Grăsimea prelevată dintr-o altă parte a corpului – de obicei din zona șoldurilor – este injectată în fesele dumneavoastră.

    După ce v-ați revenit, puteți vedea că fesele dvs. au căpătat imediat o formă mai plină.

    Procedura de ridicare a feselor

    Pentru un lifting al feselor folosind materiale de umplere, programarea dvs. va fi scurtă. Procesul poate fi finalizat în 30 de minute.

    O procedură de ridicare braziliană a feselor durează mai mult și începe cu o liposucție. Lidocaina sau un alt anestezic local va fi aplicat în zona în care va avea loc liposucția. Medicul dumneavoastră va face mici incizii în zona abdomenului, a șoldurilor sau a mânerului dragostei și apoi va colecta grăsimea cu ajutorul unui dispozitiv numit canulă.

    Furnizorul dumneavoastră va prelucra și steriliza grăsimea înainte de a realiza un amestec injectabil de grăsime, soluție salină și plasmă. Această grăsime este apoi injectată în fesele dumneavoastră. Acest tratament poate dura o oră sau mai mult.

    Riscuri sau efecte secundare

    Complicațiile asociate cu un lifting fesier sunt rare, dar apar.

    Umplutura dermică

    Efectele secundare ale Sculptra includ, de obicei, durere și durere în zona în care ați făcut injecțiile. Există riscul ca substanța de umplere Sculptra să se “așeze” într-un mod care să dea fesei dvs. un aspect grumazos sau denivelat.

    Injecții de grăsime (BBL)

    Efectele secundare ale unui BBL în Turcia pot fi mai grave. Pot apărea cicatrici, durere și infecții din cauza îndepărtării grăsimii.

    În 2018, un studiu a arătat că la 1 din 3.000 de ridicări braziliene ale fundului, decesul s-a datorat emboliei de grăsime și detreselor respiratorii cauzate de procedură.

    Citește și: Prețul creșterii feselor prin lifting brazilian de fese: 2.900 de euro

    Unii cred că riscul se datorează furnizorilor fără experiență sau fără licență care efectuează procedura în mod incorect.

    Urmărirea postoperatorie

    După o operație de ridicare a feselor cu Sculptra, se așteaptă o recuperare minimă. Vă puteți relua majoritatea activităților obișnuite în decurs de o zi sau două. Nu trebuie să faceți nicio schimbare majoră în stilul de viață după acest tratament.

    Este posibil să resimțiți unele dureri sau disconfort în zona fesieră, dar acestea ar trebui să dispară în decurs de o săptămână. De asemenea, este posibil să vi se ceară să dormiți pe burtă sau pe o parte timp de două săptămâni, în timp ce rezultatele liftingului fesier își fac pe deplin efectul.

    Dacă vă faceți un lifting brazilian al feselor, ar trebui, de asemenea, să evitați să stați direct pe fese timp de 6 până la 8 săptămâni după procedură. De asemenea, va trebui să purtați un articol de îmbrăcăminte de compresie în zonele în care a fost eliminată grăsimea din corp.

    Rezultate

    Rezultatele variază. Dacă primiți materiale de umplere dermică, cum ar fi Sculptra, vor fi necesare câteva luni pentru ca rezultatele să se stabilizeze și pentru ca injecțiile să își producă efectul deplin. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de mai multe tratamente la câteva săptămâni sau luni distanță pentru a obține o îmbunătățire vizibilă.

    Rezultatele unei operații de ridicare a fundului cu Sculptra nu sunt permanente. Unele persoane văd rezultate care durează între 2 și 3 ani. În cele mai bune cazuri, rezultatele pot dura până la 4 ani.

    După un lifting brazilian al feselor, rezultatele vor fi mai imediate. Vă puteți aștepta ca aproximativ 50% din grăsimea injectată să fie absorbită în timpul procesului de vindecare.

    Acest lucru înseamnă că, dacă fesele dvs. sunt mai mari decât erau înainte de operație, rezultatul imediat va fi puțin mai slab pe termen lung.

    Pregătirea pentru o ridicare a feselor prin injectare

    Înainte de un lifting nechirurgical al feselor, furnizorul dvs. vă va da instrucțiuni detaliate despre cum să vă pregătiți pentru tratament.

    Această listă poate include indicații cum ar fi:

    • Timp de două săptămâni înainte de tratament, evitați ibuprofenul și alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care vă pot crește riscul de sângerare.
    • Nu mai luați suplimente pe bază de plante timp de două săptămâni înainte de tratament.
    • Nu mai fumați și nu mai luați medicamente înainte de tratament.
    • Nu beți alcool timp de 48 de ore înainte de tratament.

    Ridicarea feselor prin injectare VS implanturi fesiere

    O procedură de ridicare a feselor prin injectare este diferită de una care implică un implant de fese.

    Un lifting de fese cu Sculptra nu necesită anestezie, nu lasă cicatrici și poate produce rezultate ușoare până la moderate într-o programare de o oră.

    În timp ce un lifting brazilian de fese este considerat în continuare o procedură chirurgicală și poate necesita anestezie, este, de asemenea, foarte diferit de o procedură de implant de fese.

    O procedură de implant de fese implică plasarea chirurgicală a unui implant. Operația este serioasă, iar riscul de complicații este mai mare. Necesită anestezie, iar rezultatele sunt permanente și mult mai vizibile.

    Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

    La cerere și
    fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

    Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

    În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

    Despre autor

    Manuella

    Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

    ‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️