Mărirea feselor în Turcia

mărirea feselor Turcia 1
Scris de Émilie

Tot ce trebuie să știi despre augmentarea feselor în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o augmentare fesieră de succes.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despreaugmentarea feselor în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de mărire a feselor în Turcia

În Turcia,augmentarea feselor cu implanturi costă 3.600 de euro. Prețulmăririi feselor fără implanturi cu ajutorul lipofillingului este de 3.400 €. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata șederii la Istanbul este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația, medicația și lipo-pantaloni. Rezultatul final este vizibil în termen de 4 luni.

Mărirea feselor cu implant3600 €
Mărirea feselor cu lipofilling3400 €
Ridicarea feselor3700 €
Ridicarea braziliană a feselor (BBL)2900 €

Ce este mărirea feselor?

Implanturile fesiere sunt o formă specifică de mărire a feselor. În timpul operației, se introduc proteze artificiale pentru a îmbunătăți aspectul și forma feselor în Turcia, la Istanbul.

Implanturile fesiere, sau protezele fesiere, sunt populare printre femeile și bărbații care doresc un fesier mai plin și mai frumos.

Amélioration du galbe des fesses
Îmbunătățirea formei feselor

Mulți pacienți care au slăbit aleg implanturile de fese pentru a adăuga volum la fese, deși pielea în plus datorată pierderii în greutate poate fi, de asemenea, necesar să fie îndepărtată. Implanturile de fese pot îmbunătăți încrederea în sine și conferă un aspect mai bun.

Fotografii înainte și după

Diferitele metode de augmentare a feselor

Iată care sunt cele mai comune metode de augmentare a feselor:

  • Implanturi de silicon: Chirurgul estetician face o incizie în locul în care obrazul fesei se întâlnește cu coapsa sau în interiorul pliului fesei, unde cicatricile nu vor fi vizibile. Chirurgul formează un buzunar și introduce implanturile de silicon sub sau peste mușchii fesieri. Locul în care sunt plasate implanturile depinde de rezultatul dorit de pacientă.
  • Grefa de grăsime: În această procedură, excesul de grăsime este îndepărtat prin liposucție din zone ale corpului precum coapsele, stomacul și șoldurile, iar apoi este injectat în fese.
  • Lambou de țesut: Chirurgul poate, de asemenea, să crească volumul feselor în Turcia prin realizarea unui lambou de țesut din pielea feselor și inserarea acestuia ca un implant.

Subiecte de discutat cu chirurgul

Examinați diferitele opțiuni pe care le aveți la dispoziție în funcție de rezultatul final dorit. Discutați cu consultantul dumneavoastră despre forma și mărimea feselor pe care le preferați și despre cum se va schimba aspectul dumneavoastră.

Photo de fesses avec un galbe parfait
Fotografie de fese cu o formă perfectă

Durata operației/intervenției: Operația de implant de fese este posibil să dureze între două și trei ore. Durata operației depinde de locul în care sunt plasate protezele, de corpul pacientului și de tehnica chirurgicală.

Zile permise: Niciuna. Probabil că nu va fi nevoie să rămâneți peste noapte după operația de implant de fese în Turcia.

Anestezie : Implanturile de fese sunt de obicei efectuate sub anestezie generală. Unele operații de implanturi fesiere sunt efectuate sub anestezie locală cu un sedativ.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Ridicarea braziliană a feselor

Aveți HIV? O clinică specială vă este rezervată pentru mărirea feselor în deplină siguranță pentru dumneavoastră și pentru personal.

Recuperare:

  • Umflarea feselor și disconfortul general ar trebui să dispară în două zile.
  • La o săptămână după implanturile de fese, veți putea merge și sta jos în mod normal.
  • Umflarea va continua să scadă timp de 1 până la 2 săptămâni.
  • Medicii recomandă să vă luați două săptămâni de concediu de odihnă pentru recuperare, dar vă veți putea relua activitățile sub sedare la câteva zile după operația de implanturi fesiere.
  • Veți putea să vă reluați activitățile și exercițiile fizice după o lună până la șase săptămâni.

Riscuri, complicații și efecte secundare: Este rar să apară complicații grave după o operație de chirurgie estetică în Turcia, dar anumite riscuri rămân:

  • Implanturile fesiere își pot schimba poziția după operație și pot căpăta o formă asimetrică;
  • Implanturile fesiere pot, în cazuri rare, să se rupă sau să se spargă;
  • Efectuarea unei incizii în pliul fesier prezintă un risc ridicat de infecție;
  • Sângerare excesivă;
  • Reacție negativă la anestezie.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să alegeți chirurgul potrivit în Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Mai mult, mărirea feselor este permisă în Islam. Este o intervenție chirurgicală halal, nu haram, deoarece oferă un beneficiu medical și îmbunătățește calitatea vieții unei persoane.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Ridicarea braziliană a feselor

Sunteți o persoană cu mobilitate redusă (PRM)? Puteți beneficia de asistență specială de la sosirea la aeroport și până la hotel, precum și la clinică.

Îngrijire postoperatorie:

  • Luați antibioticele și antiinflamatoarele prescrise după operație.
  • Trebuie să vă așteptați la dureri timp de 48 de ore după implantarea feselor. Luați analgezice pentru a reduce disconfortul.
  • Purtați un bandaj compresiv de susținere timp de câteva zile pentru a permite implanturilor fesiere să se vindece corespunzător.
  • Odihniți-vă mult după operația de implant de fese și beți multă apă. Asigurați-vă că aveți o dietă sănătoasă pentru a accelera procesul de vindecare.

Dacă aveți probleme în a face o alegere, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus. Alegeți un specialist în turism medical în Turcia.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cum funcționează lipofillingul fesier în Turcia?

În medie, 30 până la 50% din grăsimea implantată se resorb în primele trei luni de la operație. Pe de altă parte, grăsimea care supraviețuiește rămâne la locul ei toată viața, dar poate fi totuși supusă unor variații, în special în caz de scădere sau creștere în greutate.

În cazul implanturilor fesiere sau al transferului de grăsime, primele rezultate încep să se vadă cu adevărat la aproximativ 3 luni după ce umflătura s-a diminuat. Fesele sunt mai ferme și mai rotunde. Cicatricea atinge aspectul final la 1 an după operație.

În general, lipofillingul este oarecum dureros, deși durerea după operație este adesea moderată. Analgezicele sunt prescrise sistematic pacienților în timpul spitalizării și pot fi prescrise și la domiciliu, dacă este necesar.

O gluteoplastie în Istanbul necesită adesea o ședere minimă de o săptămână. După operație, pacientul rămâne o noapte în spital pentru observație și apoi 6 nopți la hotel. O săptămână este necesară pentru a monitoriza operația și pentru a verifica modul în care evoluează cicatricea.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️