Prețul de augmentare a sânilor în Dubai

mărirea sânilor preț dubai 1
Scris de Erika

Tot ce trebuie să știi despre augmentarea sânilor în Dubai! Care este prețul mediu în Dubai? Sfaturile noastre pentru o augmentare mamară reușită.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despreaugmentarea sânilor în Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul măririi sânilor în Dubai

Costul mediu al unei operații de mărire a sânilor în Dubai este de 6.100 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 5.000 € la 7.200 €.

ProceduraPreț Dubai
Mărirea sânilor6100 €

Ce este mărirea sânilor?

Mărirea sânilor este mărirea sânilor prin introducerea chirurgicală a implanturilor mamare pentru a îmbunătăți forma și dimensiunea sânilor. Este cea mai frecventă procedură efectuată în Dubai. Există multe motive pentru care femeile aleg să își mărească sânii. Acestea pot avea sânii foarte mici și se luptă cu încrederea în sine sau sânii lor se pot fi schimbat de când au devenit mame. Oricare ar fi motivul, chirurgia mamară poate restabili stima de sine a unei femei și o poate face să se simtă din nou bine în pielea ei.

De ce să luați în considerare augmentarea sânilor în Dubai?

Femeile din Dubai beneficiază de augmentarea sânilor, cunoscută sub denumirea tehnică de mamoplastie, o procedură chirurgicală pentru a îmbunătăți dimensiunea și forma sânilor unei femei din mai multe motive:

  • Pentru sânii care sunt prea mici.
  • Pentru a corecta o reducere a volumului sânilor după sarcină.
  • Pentru a compensa o diferență de mărime a sânilor.

Prin inserarea unui implant în spatele fiecărui sân, chirurgii noștri plasticieni din Dubai sunt capabili să mărească linia bustului unei femei cu una sau mai multe mărimi de cupă de sutien.

De asemenea, este posibilă combinarea a 2 operații chirurgicale: Mărirea sânilor și ridicarea sânilor pentru a crește dimensiunea și, de asemenea, pentru a elimina excesul de piele.

Ce sunt implanturile mamare?

Un implant mamar este cunoscut și sub numele de proteză mamară. Este un înveliș de silicon medical, umplut cu gel de silicon sau, ocazional, cu soluție salină (apă sărată sterilă). Unele implanturi sunt rotunde, în timp ce altele au o formă mai apropiată de cea a unui sân natural, cunoscută sub numele de implant în formă de lacrimă sau implant anatomic. Oricare dintre ele poate da rezultate excelente.

Indiferent de umplutura implantului, stratul exterior este realizat din silicon, un tip de material ferm numit elastomer de silicon. Siliconul este un element natural care se găsește în mod natural și care este transformat în multe articole, inclusiv produse cosmetice, alimente și implanturi medicale.

Citește și: Prețul măririi sânilor în Turcia

Înainte de operație

Chirurgii noștri pot opera în moduri diferite, în funcție de locul în care doriți să vă fie cicatricile și de forma și mărimea sânilor dumneavoastră. Diferitele tipuri de incizie includ

Pliulintramamar – Aceasta este o modalitate obișnuită de plasare a implanturilor mamare, prin incizii în pliul de sub fiecare sân.

Incizia periareolară – Aceasta se face în jurul mamelonului și este o alegere bună pentru cineva care este îngrijorat că va avea prea multe cicatrici, deoarece sunt minime.

Incizia axilară – Aceasta este cea prin care se face incizia sub axile.

Puteți discuta în prealabil cu medicii noștri despre tipul de intervenție chirurgicală și puteți lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la ce procedură este cea mai bună pentru dumneavoastră.

Cu câteva zile înainte de operație, se va lua o probă de sânge și se efectuează o serie de teste importante pentru a se asigura că operația este sigură.

În timpul operației de mărire a sânilor în Dubai

Pacienta este supusă unui anestezic general pentru operație, care durează aproximativ 2 ore. Se face un spațiu pentru implant sub sân sau sub mușchiul pectoral, iar implanturile sunt apoi puse la locul lor. În funcție de aspectul estetic al implanturilor, chirurgul poate ajusta dimensiunea implantului pentru a obține un aspect optim.

Îngrijirea postoperatorie

Unii pacienți pot avea dureri temporare sau un ușor disconfort timp de câteva zile după operație, iar sânii se pot simți strânși sau ușor sau moderat umflați. Sânii pot fi sensibili timp de câteva săptămâni.

Deoarece operația este rapidă, aceasta se efectuează de obicei în timpul zilei. Dacă vă simțiți suficient de bine, este posibil să puteți pleca acasă în aceeași zi. Vă puteți întoarce la serviciu în câteva zile.

Cicatricile ar trebui să se estompeze și să se aplatize între două luni și un an după operație, în funcție de modul în care pacientul se vindecă.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️