Ptoza de sân în Tunisia

preț pentru ptoza mamară 1
Scris de Erika

Sânii tăi căzuți te fac să te simți mai puțin feminină? Ați încercat diverse exerciții pentru a vă tonifia și ridica zona sânilor, dar fără succes? Ei bine, spuneți adio sânilor căzuți, pentru că vă vom planifica cel mai bun lifting de sâni din Tunisia!

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre ptoza mamară în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul unui lifting mamar în Tunisia

Costul mediu al unui lifting mamar în Tunisia este de 2.100 €. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 4 ore. Durata de ședere este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 5 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Ptoza sânului1900 €

Tot ce trebuie să știți despre ptoza mamară în Tunisia

Mastopexia sau vindecarea ptozei mamare este pur și simplu o ridicare a sânilor. Este singura soluție pentru sânii căzuți. Este o operație estetică, deci rezultatele sunt rapide și, mai ales, permanente.

Cauzele ptozei mamare

Există 3 tipuri de ptoză mamară:

  • Ptoza congenitală (ereditară),
  • Ptoza dobândită,
  • Și ptoza asociată.

Ptoza congenitală este ereditară și poate apărea la orice vârstă, chiar și în adolescență. Ptoza dobândită, pe de altă parte, este cel mai frecvent caz. Este o modificare morfologică care apare din motive naturale, în special :

  • Sarcina,
  • Alăptarea,
  • Efectele vârstei,
  • Dezechilibrele hormonale,
  • Dar și din cauza creșterii sau scăderii în greutate… Printre altele.

Ptoza asociată este o cădere a regiunii mamare asociată întotdeauna cu o altă schimbare. Fie o dezvoltare excesivă a glandei mamare (hipertrofie), fie contrariul (atrofie sau hipotrofie).

Mulțumită dezvoltării constante a științei și tehnologiei. Din fericire, acum este posibil să se corecteze această distensie a pielii care ne distrage atât de mult atenția!

Cine poate fi supus unui lifting mamar în Tunisia?

Ridicarea sânilor este o operație chirurgicală menită să corecteze sânii căzuți. Un lifting mamar poate fi efectuat la orice femeie care dorește să obțină sâni mai fermi și mai ridicați.

Cum se calculează prețul unui lifting mamar în Tunisia?

Prețul unui tratament de reducere a sânilor în Tunisia include :

  • Amploarea ptozei,
  • Onorariul chirurgului și al anestezistului,
  • Costul clinicii,
  • Costul vizitelor postoperatorii și
  • Costurile de cazare!

Cât costă abdominoplastia în Tunisia?

Costul mediu al unei abdominoplastii în Tunisia este de 1.900 de euro. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează între 1 și 2 ore. Acesta include o noapte de spitalizare. Acest cost mediu include anestezia, operația și alte cheltuieli conexe, cum ar fi medicamentele și un brâu de susținere.

Proceduri pentru ptoza mamară în Tunisia

Coordonatorul nostru va contacta unul dintre chirurgii noștri pentru a se ocupa de dumneavoastră. Este posibil să vă ceară să trimiteți fotografii pentru ca specialistul să vă poată evalua ptoza mamară.

Ptoza mamară este adesea asociată cu augmentarea sân ilor cu ajutorul unei proteze mamare, cunoscută și sub numele de implant mamar.

Ea vă va furniza apoi prediagnosticul chirurgului plastician și o ofertă pentru parcursul dvs. chirurgical, prin Whatsapp sau prin e-mail.

Cum funcționează ptoza mamară în Tunisia?

Sunteți mulțumită de oferta noastră? Sunteți pregătită să vă operați în Tunisia și să vă întoarceți cu sâni noi, mai fermi și cu aspect mai tânăr? Haideți să începem!

Operația de ridicare a sânilor în Tunisia, și oriunde în lume, vă poate oferisâni ridicați și conturați. Aflați mai jos cum vor fi ridicați sânii dumneavoastră.

Aranjamente de călătorie

Vă organizăm întreaga călătorie de la A la Z. Ne ocupăm de tot ceea ce ține de operația dumneavoastră. Ce trebuie să știți:

  • Rezervarea biletelor de întoarcere,
  • Organizarea cazării,
  • Programări pentru consultații pre și postoperatorii,
  • Asigurarea unui translator,
  • Și orice altceva legat de operația dumneavoastră.

Tot ce trebuie să faceți este săvă cărați singur bagajele !

Înainte de operația de ptoză mamară în Tunisia

Înainte de operație, practicianul vă va face un examen preoperator. Scopul acestui examen este de a confirma diagnosticul prealabil și de a vă pregăti pentru operație.

Ziua “D”

Cura pentru ptoza mamară se efectuează sub anestezie generală, cu o durată cuprinsă între 1 și 3 ore. Pentru informare, durata operației depinde de gradul de distensie a pielii.

Pentru a restabili orice ptoză. Intervenția presupune repoziționarea areolei și a mamelonului, precum și punerea în valoare a glandei mamare prin efectuarea de incizii. În plus, chirurgul plastic va corecta pielea lăsată în funcție de gradul de ptoză mamară. Este bine de știut:

  • O cantitate mare de ptoză,
  • Ptoză moderată,
  • Sau o ptoză mică.

Ptoză mică, medie sau mare… principiul rămâne același. Singura diferență este locul unde se fac inciziile. Mai mult, excesul de piele poate fi îndepărtat în timpul acestui proces, dacă este necesar.

Pentru o ptoză mare, chirurgul face incizii în jurul areolei, coborând pe verticală până la pliul sânului, apoi adaugă incizii la acest nivel, dar de data aceasta pe orizontală. Rana va avea forma unui T răsturnat.

În cazul unei ptoze medii, chirurgul procedează la fel ca în cazul unei ptoze mici. Cu toate acestea, el nu face o incizie orizontală. În acest caz, va exista doar o cicatrice verticală. În cazul unei ptoze mici, pe de altă parte, practicianul va trebui să facă doar o incizie la nivelul areolei.

După operația de ptoză mamară în Tunisia

În urma mastopexiei, veți avea cusături absorbabile. Apoi, vi se va pune un bandaj special în jurul bustului. Și veți putea ieși în oraș chiar a doua zi!

Cicatricile sunt fine și aproape invizibile. În ceea ce privește durerea, este posibil să simțiți unele întinderi. Dar nu vă faceți griji, medicul vă va prescrie analgezice pentru a le atenua.

În afară de durere, veți avea câteva vânătăi postoperatorii, iar acest lucru este complet normal. Acestea vor dispărea pe parcurs!

Precauții de luat după ptoza mamară în Tunisia

O scurtă săptămână de convalescență este tot ce vă trebuie pentru a vă odihni și pentru a vă relua viața socială.

Cu toate acestea, trebuie să știți că, de îndată ce veți părăsi clinica, va trebui să purtați un sutien de susținere. Și asta timp de o lună! Acest lucru este esențial pentru a vă susține sânii și, de altfel, pentru a proteja rana.

Vă recomandăm să faceți exerciții speciale de mastopexie, astfel încât să nu mai simțiți nicio întindere în piept. Multe resurse sunt disponibile pe internet.

Cu toate acestea, nu ar trebui să faceți niciun sport înainte de prima lună. Și nu este indicat să vă expuneți la soare înainte ca rana să se vindece.

Perioada de vindecare poate dura până la un an! Apoi, este timpul să vă bucurați de noii sâni, fără vânătăi și cicatrici roz.

În concluzie, sânii căzuți nu sunt neatractivi. Fiecare siluetă are propriul farmec. Dar dacă vă este greu să vă acceptați corpul, vă putem organiza liftingul mamar, la cel mai bun preț posibil!

După cum ați văzut, costul unui lifting mamar, combinat cu șederea de convalescență în Tunisia, este la jumătate din prețul operației în Europa!

Cereți o ofertă personalizată și gratuită și pregătiți-vă să decolați spre noua dumneavoastră viață!


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru gratuit vă va ajuta să faceți din operația dumneavoastră în Tunisia un succes. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️