Prețul unei operații la nas în Tunisia

preț reconstrucție nazală tunisie pas chere 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre reconstrucția nasului în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o operație de nas reușită în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre reconstrucția nasului în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are un scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei operații de reconstrucție a nasului în Tunisia

Costul mediu al unei operații de refacere a nasului în Tunisia în Tunis este de 2.400 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1800 de euro la 3200 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Reconstrucția nasului2400 €

Ce este o operație de refacere a nasului?

Reconstrucția nasului în Tunisia este o operație menită să îndrepte, să remodeleze sau să deschidă pasajele nazale. Echipa noastră chirurgicală recomandă, în general, următoarele măsuri (în funcție de fiecare caz în parte):

  • Îndepărtarea umflăturii de pe podul nasului
  • Îngustarea nasului
  • Rafinarea sau remodelarea vârfului nasului
  • Corectarea unui sept nazal deviat (cartilajul care separă cele două pasaje nazale).
  • Multe caracteristici ale nasului pot fi corectate pentru a-l face mai atractiv.
  • Vă rugăm să rețineți că chirurgii noștri preferă o abordare limitată, deoarece oferă rezultate mai naturale.

Tipuri de intervenții chirurgicale

Operație la vârful nasului – chirurgii noștri tunisieni efectuează această procedură atunci când sunt necesare corecții la vârful nasului. Intervenția chirurgicală poate să o scurteze, să o îngusteze sau ambele.

Septoplastia ajută nasul să respire prin îndreptarea cartilajului (septul nazal). Aspectul exterior al nasului nu este modificat în timpul acestei proceduri.

Rinoseptoplastia – combină chirurgia atât a nasului, cât și a septului nazal. Deviația septului nazal este corectată, la fel ca și aspectul nasului.

Procedura

Reconstrucția nasului în Tunisia se efectuează de obicei sub narcoză (deși uneori este posibilă anestezia intravenoasă). Poate fi efectuată în același timp cu alte proceduri cosmetice faciale. În general, operațiile la nas durează între 1 și 2 ore, iar pacienții trebuie să fie spitalizați (1 noapte).

Procedura presupune efectuarea de incizii în interiorul nasului sau de mici tăieturi lângă acesta. Cu toate acestea, cicatricile rezultate sunt invizibile sau abia vizibile.

Intervenție chirurgicală : pielea este separată de osul sau cartilajul de susținere, care este apoi remodelat. Elasticitatea naturală a pielii îi permite acesteia să își asume noua poziție. Operația se încheie cu montarea unei mici atele peste nas pentru a-l susține și a reduce umflăturile. Se poate folosi tifon pentru a opri orice sângerare. Acesta este îndepărtat după 1 sau 2 zile.

Odată externat din spital, pacientul se poate recupera la hotel. Șederea recomandată în Tunisia este de 5 până la 10 zile (până la îndepărtarea atelei). Cusăturile rămân la locul lor timp de aproximativ 10 zile.

După operație, se pot aștepta umflături și vânătăi în jurul nasului și al ochilor timp de câteva săptămâni (și până la 6 luni pentru ca acestea să dispară complet). De asemenea, este posibil să existe o pierdere temporară a sensibilității sau a mirosului. Cu toate acestea, aceste senzații revin în general treptat în această perioadă.

În funcție derezultat: pentru a corecta neregularitățile minore, poate fi necesară o a doua operație de revizuire. În cazuri rare, o infecție sau o hemoragie poate întârzia vindecarea sau poate provoca cicatrici.

Pacienții cu piele groasă sau grasă pe nas pot fi candidați mai puțin potriviți pentru operație. Vă rugăm să ne contactați pentru a programa o consultație gratuită și a primi recomandări pentru dumneavoastră.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️