Reducerea feselor în Turcia

reducerea feselor Turcia 1
Scris de Erika

Tot ce trebuie să știi despre reducerea feselor în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o reducere a feselor de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre reducerea feselor în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul reducerii feselor în Turcia

Costul mediu al reducerii feselor în Turcia în Istanbul este de 1.600 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1400 de euro la 1800 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Reducerea feselor1600 €

Ce este operația de reducere a feselor?

Operația de reducere a feselor în Turcia este o procedură de chirurgie estetică care elimină excesul de grăsime din zona feselor pentru a-i reduce dimensiunea. Prin remodelarea feselor în acest mod, bărbații și femeile pot fi capabili să își sculpteze forma, să își reducă dimensiunea și să remodeleze întreaga zonă fesieră.

Pot exista multe motive pentru care fesele arată disproporționat, inclusiv tendința ereditară a femeilor de a stoca grăsime în zona feselor. Și, în ciuda eforturilor tale, dieta și exercițiile fizice nu reușesc să rezolve această problemă.

În alte cazuri, vedem adesea bărbați și femei a căror greutate corporală a fluctuat în ultima vreme, care se luptă să obțină o formă a feselor corespunzătoare dimensiunii lor. Orice persoană care suferă de cădere sau de pierderea elasticității pielii în zona feselor poate beneficia de această intervenție chirurgicală, la fel ca și femeile care au slăbit după sarcină.

Cum se realizează operația?

Utilizăm tehnici de liposucție pentru a obține rezultate excelente și o recuperare rapidă. Atunci când efectuăm o operație :

  • Chirurgul dvs. turc va injecta în zonă o soluție care conține un anestezic și medicamente. Acest lucru va reduce vânătăile și umflăturile postoperatorii.
  • Chirurgul dumneavoastră va face o mică incizie și va introduce un tub de aspirație conectat la un aparat de vid. El poate face mai multe incizii, despre care veți fi discutat înainte de operație.
  • Apoi, prin mișcarea tubului de aspirație înainte și înapoi, va slăbi grăsimea și o va aspira.
  • În cele din urmă, vor drena excesul de lichid și sânge și vor sutura zona tratată.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️