Transplant de păr fără ras în Tunisia

preț transplant de păr fără bărbierit tunisia ieftin 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știi despre transplantul de păr fără bărbierit în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un transplant de păr fără ras reușit în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de păr fără ras în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi tunisieni calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Sommaire
 [Voir]

    Prețul unui transplant de păr fără bărbierit în Tunisia

    Costul mediu al unui transplant de păr fără ras în Tunisia în Tunis este de 1.600 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.300 € la 1.900 €.

    ProceduraPreț Tunisia
    Transplant de păr fără ras1600 €

    Ce este un transplant de păr fără ras?

    Dacă vă gândiți la un transplant de păr, s-ar putea să vă apară o întrebare: Pot să fac un transplant de păr fără să mă rad? Este perfect normal să vă faceți griji cu privire la rasul părului. Unii dintre noi pot simți că forma capului nostru nu se pretează să fie tuns. Părul nostru poate fi o parte importantă a identității și stilului nostru, așa că gândul de a ne rade poate fi înfricoșător.

    La urma urmei, bărbieritul capului nu ar trebui să fie stresant. Nu aveți de ce să vă faceți griji! Un transplant de păr nebărbierit este posibil și comun. Depinde pur și simplu de tipul dumneavoastră de păr.

    În multe cazuri, procedurile de transplant de păr sunt efectuate fără a fi bărbierit. De obicei, medicii aleg metoda de transplant de păr în funcție de nevoile și tipul dumneavoastră de păr, iar una dintre aceste tehnici este transplantul de păr DHI.

    Această metodă nu necesită rasul capului și ajutorul unui chirurg pentru a vedea modelul de creștere a foliculilor de păr. De asemenea, facilitează perioada de tratament.

    Metoda de transplant de păr FUE este o tehnică de refacere a părului fără bărbierit, care a fost preferată și de multe celebrități.

    Este ideală pentru tine dacă nu vrei să lași urme de transplant de păr. Tehnicile de ras pe care le oferim necesită o echipă chirurgicală experimentată și, pentru că este completă cu navigarea părului grosier, necesită ceva mai mult.

    Cu sau fără bărbierit: ce diferență face?

    Transplantul de păr FUE le permite pacienților să se radă în straturi. Acest lucru înseamnă că părul lung poate acoperi zonele rase. Dar, în unele cazuri, când partea superioară a capului este complet cheală, procedura FUE necesită între 3.000 și 5.000 de implanturi. Deoarece foliculii de păr sunt recoltați din partea din spate a gâtului, este necesar un ras complet. În cazul în care zona care urmează să fie transplantată este mai mică, transplantul de păr FUE este posibil fără bărbierit.

    Ce este FUE nebărbierit?

    Procedurile de transplant de păr necesită bărbierirea zonelor care ar trebui să fie considerate zone “receptoare” și “donatoare”, dar mulți dintre dumneavoastră nu vă simțiți confortabil cu acest lucru. Și pe bună dreptate! Un cap ras nu numai că ar face operația evidentă, dar v-ar reduce și încrederea în sine. Din fericire, există vești bune pentru dumneavoastră.

    Dacă sunteți una dintre acele persoane care ezită să se radă pe cap înainte de procedură sau dacă firele de păr sunt slabe și este posibilă o procedură între fire, operatorul certificat de ABHRS poate alege un FUE nebărbierit. Aceasta este o opțiune preferată pentru pacienții a căror recoltare este limitată la zone mici. Cu această procedură, rezultatul unui păr mai plin și mai gros va fi vizibil încă de la prima ședință.

    Cu toate acestea, dacă numărul de tăieturi care trebuie extrase este mai mic (<1500 de tăieturi), atunci putem tăia în siguranță părul fără a rade complet capul. Pentru a face acest lucru, efectuăm ceea ce se numește “tăiere ascunsă”. Tăietura ascunsă este potrivită pentru persoanele care au nevoie de un număr mai mic de implanturi și care doresc să continue să lucreze fără a provoca multe modificări ale aspectului lor.

    Ca și în cazul procedurii originale FUE sau Follicular Unit Extraction (extracția unităților foliculare), chirurgul folosește un dispozitiv de străpungere pentru a extrage foliculii de păr direct din scalp. În plus, operația de transplant de păr se realizează cu ajutorul unui stilou implantat, unde grefele foliculare sunt introduse direct în părul existent, unul câte unul.

    De ce să alegeți U-FUE în Tunisia?

    Majoritatea transplanturilor de păr standard necesită ca pacientul să se radă parțial sau total pe cap, astfel încât chirurgii să poată transplanta mai mult păr și să obțină rezultate mai permanente.

    Dar gândul de a-și rade capul poate fi o perspectivă înfricoșătoare pentru mulți.

    Cu toate acestea, cu U-FUE, pacienții își pot păstra cea mai mare parte a părului intact în timp ce primesc îngrijire de calitate. Orice chirurg care efectuează această procedură trebuie să fie mai calificat decât un chirurg care efectuează transplanturi de păr FUE și FUT standard.

    Avantajele intervenției chirurgicale de transplant de păr FUE fără bărbierit

    Există multe avantaje care fac ca operația de transplant de păr FUE să fie atât de populară. Unele dintre ele sunt:

    • Puteți evita să vă radeți cu totul.
    • Puteți, de asemenea, să vă supuneți acestei proceduri chiar dacă aveți părul lung.
    • Nu vor exista semne vizibile de cruste postoperatorii în zona donatoare.
    • Timpul total de recuperare este mai scurt, deoarece zona transplantată este mai scurtă.

    Dezavantajele unui transplant de păr FUE nebărbierit

    Există două fețe ale fiecărei proceduri și, deși lista avantajelor alegerii procedurilor de transplant de păr neepilat în Tunisia este lungă, vă veți confrunta cu unele provocări.

    • Este un proces complicat și numai medicii experimentați, certificați ABHRS și cu suficiente abilități pot face acest lucru cel mai bine.
    • Deoarece numărul maxim de grefe este mai mic, densitatea este, de asemenea, mai mică.
    • Durează mai mult decât alte proceduri de transplant de păr.
    • Necesită multă muncă și este costisitoare, spre deosebire de alte metode.

    Ținând cont de toate aceste puncte, trebuie să alegeți chirurgi certificați pentru această procedură. Clinica noastră are medici care au ani de experiență chirurgicală pentru a se ocupa de aceste proceduri de transplant de păr cu cele mai bune rezultate.

    Transplanturi de păr pentru pacienții cu părul lung

    Unii pacienți renunță la procedura FUE deoarece se tem că trebuie să se radă complet în spatele și în părțile laterale ale capului pentru ca chirurgul să poată recolta implanturile donatoare. Acest lucru poate fi adevărat.

    În cazul unui transplant FUE în Tunisia, doar o foarte mică parte din spate sau din scalp este rasă pentru a obține părul. Cu FUE, această operație este complet eliminată, ceea ce o face ideală pentru persoanele cu părul lung.

    Pacienții își pot păstra părul original, cu același stil și lungime, în timpul și după procedură.

    Concluzie

    O procedură precum FUE nebărbierit poate fi utilă pentru orice persoană care nu se poate rade complet pentru operația de transplant de păr, dar care are totuși nevoie să o facă.

    Dacă aveți în vedere un transplant de păr folosind această metodă de tratament și doriți informații mai detaliate, puteți contacta clinica noastră. Întrebați-ne despre preocupările dumneavoastră și obțineți oferte speciale.

    Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

    La cerere și
    fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

    Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

    În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

    Despre autor

    William

    Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

    ‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️