Prețul unui transplant de păr FUE în Tunisia

preț transplant de păr fue tunisie 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre transplantul de păr FUE în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un transplant de păr FUE de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre transplantul de păr FUE în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui transplant de păr FUE în Tunisia

Costul mediu al unui transplant de păr FUE în Tunisia este de 2.200 EUR. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.700 de euro la 2.800 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Transplant de păr FUE2200 €

Ce este un transplant de păr FUE?

FUE este o procedură de refacere a părului care durează între 3 și 8 ore și implică prelevarea foliculilor de păr individuali din zona donatoare (de obicei, din spatele sau din părțile laterale ale scalpului) și transplantarea lor în zonele în care părul se subțiază. Pacienții resimt un disconfort minim, în principal datorită administrării unui anestezic local la începutul procedurii.

Foliculii sunt extrași fără incizie, ceea ce înseamnă că nu există nicio cicatrice vizibilă. Foliculii, care sunt țesut viu, sunt apoi grefați cu grijă pe zonele în care a avut loc căderea părului. Părul grefat rămâne la locul lui timp de câteva săptămâni înainte de a cădea. În următoarele 4 până la 6 luni, începe o nouă creștere a părului, iar dumneavoastră veți vedea aspectul unui păr puternic, sănătos și natural. Deoarece rata de creștere a părului variază de la persoană la persoană, rezultatele complete pot dura până la un an.

Zone mari de foliculi pot fi transplantate într-o singură ședință, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de mai puține proceduri pentru a obține acoperirea dorită. Mai recent, chirurgii folosesc tehnologia NeoGraft 2.0, care implică presiune pneumatică pentru a extrage foliculii individuali. Acest lucru protejează grefele delicate și oferă un rezultat general mai bun.

Diferența dintre FUE și FUT

FUE nu este singura metodă de refacere a părului disponibilă, dar este cea mai ideală pentru mulți pacienți. O altă procedură bine cunoscută, numită FUT (sau Follicular Unit Transplantation), implică îndepărtarea unei mici fâșii de piele purtătoare de păr. Această zonă trebuie apoi închisă cu cusături sau capse, rezultând o cicatrice liniară care este vizibilă atunci când părul este tuns scurt.

Candidatul potrivit pentru FUE

Cei mai buni candidați pentru un transplant de păr FUE în Tunisia sunt cei care suferă de căderea părului în partea superioară a capului sau în apropierea liniei frontale a părului sau în creștet și care au un păr bun și gros în partea din spate a capului. Mai mult păr donator la spate ajută la restabilirea unei densități mai mari a părului. Sistemul NeoGraft 2.0 FUE poate fi utilizat și pentru refacerea părului pe sprâncene sau pe corp, sau chiar pentru a camufla cicatrici inestetice de la încercările anterioare de refacere a părului.

Pacient cu transplant de păr actual înainte și după

Photo avant et après d'une greffe de cheveux
Fotografie înainte și după transplantul de păr

Recuperare: Urmărire postoperatorie

Vă puteți aștepta la o perioadă scurtă de recuperare. Majoritatea pacienților au nevoie doar de o zi de odihnă înainte de a-și relua activitățile zilnice. Atât locul donatorului, cât și cel al implantului vor fi dureroase timp de câteva zile, dar acest disconfort este ușor. Cea mai lungă parte a perioadei de recuperare este timpul necesar pentru ca în zona locului donator să crească din nou părul care a fost îndepărtat, deoarece această zonă este tăiată foarte scurt înainte ca foliculii de păr să fie îndepărtați.

Rezultate și monitorizare

FUE este, în general, o soluție permanentă pentru pierderea părului. Pentru a menține rezultate optime, se recomandă o dietă sănătoasă și echilibrată, exerciții fizice și evitarea fumatului. Un regim medical preventiv poate fi necesar în cazul în care pierderea părului este considerată a fi progresivă. Toate acestea vor fi discutate cu dumneavoastră în timpul consultației și vi se va propune un plan de tratament personalizat.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️