Abdominoplastie cu sau fără liposucție în Turcia

preț abdominoplastie cu sau fără liposucție Turcia ieftin 1
Scris de Manuella

În Turcia, abdominoplastia are ca scop corectarea aspectului inestetic al peretelui abdominal și redarea stomacului ferm și plat. Este mai bine cu sau fără liposucție?

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre abdominoplastia cu sau fără liposucție în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Care este prețul abdominoplastiei cu sau fără liposucție în Turcia?

Abdominoplastia cu liposucție în Turcia costă 2.500 de euro. Abdominoplastia fără liposucție costă 1.800 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 1800 și 2500 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Abdominoplastie cu liposucție2200 €
Abdominoplastie fără liposucție1800 €

Ce este o abdominoplastie cu sau fără liposucție?

Abdominoplastia este una dintre cele mai complexe intervenții de chirurgie plastică ce pot fi efectuate în Turcia. Aceasta are ca scop corectarea aspectului inestetic al peretelui abdominal și pentru a face ca stomacul să fie din nou ferm și plat.

Procedura poate modifica semnificativ aspectul general al corpului pacientului atunci când este efectuată împreună cu alte proceduri de chirurgie plastică, cum ar fi liposucția.

Tehnica tradițională de abdominoplastie în Istanbul are ca scop îmbunătățirea aspectului abdomenului prin întărirea mușchilor abdominali slabi și îndepărtarea excesului de piele din partea inferioară a abdomenului. Dar dacă pacientul are, de asemenea, țesut gras în exces pe abdomen și pe flancuri, este posibil ca rezultatele abdominoplastiei tradiționale să nu fie atât de bune pe cât se așteaptă.

De aceea, este important să alegeți un chirurg plastician certificat care vă poate îndruma în procesul de alegere a procedurii sau a combinației de proceduri care se potrivesc cel mai bine în cazul dumneavoastră particular.

În acest articol, vom discuta detaliile abdominoplastiei și rezultatele obținute atunci când aceasta este efectuată cu sau fără liposucție.

Fotografii înainte și după

Cine sunt cei mai buni candidați pentru abdominoplastie?

Diferite categorii de pacienți pot fi buni candidați pentru această procedură. În marea majoritate a cazurilor, este vorba de femei care au avut una sau mai multe sarcini și care nu au reușit să recâștige aspectul ferm și frumos al peretelui abdominal după naștere, în ciuda revenirii la o greutate normală.

Acestea pot avea vergeturi pe abdomen, în special pe partea inferioară, mușchii peretelui abdominal pot fi lași și distenduți și poate exista, de asemenea, piele lăsată pe stomac.

Afecțiunea care afectează mușchii abdominali și creează un vid se numește diastază recti și apare în timpul sarcinii din cauza creșterii dimensiunii uterului. Diastaza recti nu poate fi rezolvată prin exerciții fizice sau dietă, iar chirurgia plastică este singura soluție eficientă pentru a reda burții aspectul frumos.

În caz contrar, mușchii slăbiți ai stomacului pot crea o burtă proeminentă care împiedică aspectul plat și ferm. Exercițiile fizice nu numai că nu pot corecta această afecțiune, ci chiar o pot accentua și o pot face mai vizibilă.

O altă categorie importantă de pacienți care sunt candidați buni pentru abdominoplastie sunt cei care au suferit o pierdere masivă în greutate, adesea după o operație bariatrică. Excesul de piele poate fi destul de semnificativ pentru acești pacienți, cu pliuri de piele care pot acoperi parțial sau complet zona suprapubiană.

Acești pacienți pot fi atât bărbați, cât și femei care doresc să îmbunătățească aspectul abdomenului și să își redefinească aspectul general după pierderea în greutate.

Pacienții care se confruntă cu un exces de țesut gras pe abdomen și care și-au pierdut elasticitatea pielii din cauza îmbătrânirii sunt, de asemenea, buni candidați pentru o operație de abdominoplastie.

Operația de abdominoplastie fără liposucție

Așadar, cum se realizează o abdominoplastie fără liposucție? Chirurgul plastician face o incizie în zona suprapubiană. Lungimea inciziei depinde în mod direct de cantitatea de țesut cutanat în exces care urmează să fie îndepărtat. Pielea și țesutul subcutanat sunt detașate de mușchi și excesul de piele este îndepărtat chirurgical.

Dacă este necesar, mușchii abdominali relaxați sunt suturați împreună pentru a corecta diastaza recti. Dacă este prezentă o hernie ombilicală, aceasta va fi, de asemenea, corectată. Operația poate dura până la două ore, în funcție de complexitatea fiecărui caz în parte.

Acest tip de abdominoplastie este recomandat pacienților cu greutate normală și fără exces de țesut adipos pe stomac sau pe flancuri.

După o abdominoplastie tradițională, efectele estetice vor afecta doar partea din față a corpului, iar pacientul va avea un stomac plat și ferm. Cu toate acestea, rezultatele abdominoplastiei tradiționale pot fi mai puțin impresionante atunci când sunt efectuate la pacienții cu acumulări de grăsime în linia mediană.

Tummy tuck cu liposucție

Liposucția Tummy Tuck în Turcia este una dintre cele mai frecvent efectuate proceduri de chirurgie plastică din prezent. Aceasta remodelează în siguranță și în mod semnificativ corpul prin îndepărtarea pungilor localizate de grăsime care sunt încăpățânate și dificil de îndepărtat prin exerciții fizice și dietă.

Liposucția este adesea recomandată pacienților care se supun unei operații de abdominoplastie după o pierdere masivă în greutate sau o operație bariatrică, deoarece în majoritatea cazurilor va exista un strat de grăsime care trebuie redus pentru a îmbunătăți aspectul burții.

Liposucția este, de asemenea, recomandată pentru pacienții care au depozite de grăsime pe flancuri. În cazul în care nu se efectuează liposucție pe flancuri, corpul va avea o formă pătrată după operație. Abdomenul va fi plat și ferm, dar din cauza depozitelor de grăsime de pe flancuri, pacientul nu va avea curbe frumoase și o siluetă bună.

Atunci când abdominoplastia se realizează cu ajutorul liposucției, chirurgul plastic se ocupă mai întâi de zonele cu exces de țesut adipos și abia apoi îndepărtează excesul de piele de pe partea inferioară a abdomenului.

Pe abdomen și pe flancuri se fac incizii mici, de cel mult 3-4 mm. Canula de liposucție este introdusă prin incizii, iar chirurgul plastic începe să miște canula înainte și înapoi pentru a disloca grăsimea. Odată dislocată și lichefiată, grăsimea este aspirată cu ajutorul unui dispozitiv medical de aspirare.

Liposucția este efectuată până când se obține un rezultat simetric și estetic, iar stratul de grăsime este redus considerabil și flancurile remodelate. Odată încheiată această primă etapă, chirurgul plastician poate trece la tehnica clasică de abdominoplastie pentru a îndepărta excesul de țesut cutanat.

Tummy tuck: Cu sau fără liposucție?

Aceasta este o întrebare pe care o primesc de la mulți pacienți, la care este ușor de răspuns odată ce pacientul a participat la consultația preoperatorie și a fost supus unui examen fizic. În același timp, este o întrebare la care este dificil să răspunzi dacă nu vezi pacientul. Cu alte cuvinte, pentru a înțelege ce procedură ar fi cea mai bună pentru dumneavoastră, trebuie să vedeți chirurgul plastician pentru o consultație. Țineți cont de faptul că fiecare pacient este diferit, fiecare formă a corpului are propriile caracteristici și avem tendința de a depozita grăsime în funcție de morfologia noastră.

În cazul unei abdominoplastii, liposucția este adesea efectuată pe peretele abdominal și pe flancuri, dar nu este neobișnuit ca pacienții să solicite liposucție și pe coapse.

Discutați preocupările dumneavoastră estetice cu chirurgul plastic în timpul consultației și luați în considerare recomandările acestuia înainte de a vă programa operația.

Concluzie

Operația de abdominoplastie în Istanbul este o procedură complexă care poate produce rezultate spectaculoase, cu condiția să aveți indicația medicală corectă. Un chirurg plastician experimentat, certificat de consiliu, va ști ce procedură vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.

Există diferite categorii de pacienți care doresc sau au nevoie de o operație de abdominoplastie. O abdominoplastie tradițională, efectuată singură, este o opțiune bună pentru pacienții care au mușchii abdominali slăbiți și pielea lăsată în partea inferioară a abdomenului, dar care nu au mult țesut gras pe abdomen sau pe flancuri.

Atunci când pacientul are piele lăsată, mușchi slabi și, de asemenea, exces de grăsime pe peretele abdominal și pe părțile laterale ale corpului, chirurgul plastician poate recomanda abdominoplastia cu liposucție pentru a obține rezultate superioare. Liposucția va reduce grosimea stratului de grăsime, ceea ce va face ca burta să fie plată și fermă, iar talia să fie mai mică.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️