Prețul de botox gastric în Tunisia

pret botox gastrique tunisie pas chere 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre botoxul gastric în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un botox gastric de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre botoxul gastric în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul botoxului gastric în Tunisia

Costul mediu al botoxului gastric în Tunisia este de 1.300 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 1.100 și 1.500 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Botox gastric1300 €

Ce este botoxul gastric?

Botox gastric în Tunisia este un tratament endoscopic și o modalitate eficientă și ușoară de a pierde în greutate. Scopul botoxului gastric este de a reduce efectele mișcărilor stomacului, astfel încât alimentele ingerate să nu fie zdrobite în interior și să rămână în stomac mai mult decât de obicei, provocând o senzație de plenitudine în stomac. În acest fel, puteți mânca mai puțin decât de obicei. Pierderea minimă de greutate preconizată este de aproximativ 5 kg, dar poate ajunge până la 20 kg. Dar pierderea medie în greutate pe care o observăm la pacienți este de 10 kg.

Beneficiile botoxului gastric

Pacienții care nu reușesc să slăbească pe cont propriu, care doresc să scape de excesul de greutate și care nu îndeplinesc criteriile adecvate pentru o intervenție chirurgicală pentru obezitate pot beneficia de avantajele pierderii în greutate prin injectarea de botox gastric. Deoarece botoxul gastric este efectuat endoscopic, nu există modificări permanente ale stomacului sau ale sistemului digestiv și, spre deosebire de alte intervenții chirurgicale de reducere gastrică, nu există riscul de complicații postoperatorii. Botoxul gastric poate fi aplicat într-un interval scurt de timp, iar pacienții nu trebuie să rămână în spital după procedură. După ce au fost efectuate verificările necesare, pacienții se pot întoarce acasă.

Cine poate beneficia de botox gastric?

Botoxul gastric în Tunisia poate fi aplicat oricărei persoane care dorește să piardă în greutate. Această procedură nu este o intervenție chirurgicală pentru obezitate. Cu toate acestea, există anumite criterii pentru pacienții care pot fi aplicate. Dacă luați în considerare o intervenție de botox gastric și îndepliniți aceste criterii, puteți fi supus acestei proceduri:

  • Dacă nu ați reușit să slăbiți în mod corespunzător prin dietă și sport.
  • Indicele de masă corporală al pacienților care urmează să fie tratați cu botox gastric trebuie să fie mai mic de 40. Cu alte cuvinte, acest tratament se aplică persoanelor cu un IMC cuprins între 27 și 35, care sunt supraponderale cu 10 până la 20 de kilograme și nu pot slăbi cu dietă și sport.

Deoarece botoxul gastric nu va fi benefic pentru pacienții cu un IMC de peste 40, nu recomandăm botoxul gastric pentru acești pacienți.

Botoxul gastric are efecte secundare?

Deoarece aplicarea botoxului gastric este o procedură endoscopică standard, nu au fost raportate efecte secundare semnificative. Cu toate acestea, procedura nu este potrivită pentru persoanele cu boli musculare și alergii la botox. În general, asigurați-vă că medicul dumneavoastră vă informează în detaliu cu privire la efectele secundare.

Ghid pas cu pas pentru Botox gastric

Pentru a efectua procedura de botox gastric, care durează aproximativ 20 de minute, pacienții trebuie mai întâi să fie anesteziați. Odată ce pacienții sunt adormiți, toxina botulinică este injectată în anumite părți ale stomacului prin intermediul unei metode endoscopice. Riscul de complicații în urma botoxului gastric, care este o metodă de tratament complet nedureroasă, este minim.

Procesul de recuperare

Botoxul gastric nu este o intervenție chirurgicală. Este o procedură complet endoscopică și nu există nicio incizie. Procesul durează în medie 20 de minute. Pacienții sunt adormiți cu ajutorul unui anestezist în timpul procedurii. Nu este nevoie să rămână în spital. După procedură, una sau două ore de observație sunt, în general, suficiente.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️