Prețul unei operații de manșon gastric în Dubai

gastric sleeve dubai preț 1
Scris de Erika

Tot ce trebuie să știți despre operația de gastric sleeve în Dubai! Care este prețul mediu? Sfaturile noastre pentru o manșetă gastrică de succes în Dubai.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre operația de gastric sleeve în Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de gastric sleeve în Dubai

Costul mediu al unei operații de gastric sleeve în Dubai este de 3.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 4.100 € la 1.2600 €.

ProceduraPreț Dubai
Gastric sleeve5800 €

Ce este un gastric sleeve?

Operația de gastric sleeve în Dubai, cunoscută și sub numele de gastrectomie cu manșon vertical, este o procedură chirurgicală de pierdere în greutate. În timpul acestei proceduri, aproximativ 80% din stomac este îndepărtat, iar stomacul rămas formează un tub îngust numit manșon. În acest fel, consumând mai puțină mâncare, vă veți simți mai sătul atunci când mâncați.

Procedura de gastrectomie cu manșon este disponibilă ca parte a programului nostru de pierdere în greutate și bariatric, care include un program opțional de sprijin postoperator de șase luni pentru a vă asigura că aveți cele mai bune șanse de a vă atinge obiectivele de pierdere în greutate.

DE CE SE EFECTUEAZĂ OPERAȚIA?

Operația de gastric sleeve se efectuează, în general, pentru a trata obezitatea morbidă prin limitarea cantității de alimente pe care o puteți consuma. În general, această procedură este efectuată pentru a reduce riscul de probleme de sănătate legate de greutate, care pot pune în pericol viața.

PENTRU CINE ESTE RECOMANDATĂ OPERAȚIA?

Operația de gastric sleeve în Dubai este, în mod normal, recomandată doar persoanelor cu obezitate morbidă care au încercat alte metode de slăbire fără succes. Pentru a beneficia de această procedură sunt necesare următoarele condiții:

 • IMC 40 sau mai mare.
 • Probleme grave de sănătate asociate cu obezitatea
 • Fără antecedente de boli gastrointestinale.
 • Angajamentul de a schimba stilul de viață.

BENEFICII ȘI REZULTATE POTENȚIALE

Această procedură poate fi o modalitate foarte eficientă de a pierde în greutate pe termen lung, în funcție de măsura în care vă schimbați obiceiurile de viață. Gastrectomia cu manșon poate duce la pierderea a 20 până la 40 de kilograme de greutate în exces în primii doi ani.

În plus, aceasta poate îmbunătăți sau chiar inversa anumite probleme de sănătate asociate cu excesul de greutate, printre care:

 • Diabet
 • Tensiune arterială ridicată
 • Hiperlipidemie
 • Boli de inimă
 • Apnee de somn
 • Boli osteoarticulare
 • Infertilitate

RISCURI

Deoarece gastrectomia în manșon implică o intervenție chirurgicală majoră, există unele riscuri posibile asociate cu această procedură.

Unele dintre riscurile asociate cu procedura chirurgicală în sine sunt următoarele:

 • Sângerare
 • Cheaguri de sânge
 • Probleme de respirație
 • Scurgeri gastrointestinale

Complicațiile postoperatorii pe termen lung includ:

 • Malnutriție
 • Greață sau vărsături
 • Reflux gastro-esofagian
 • Obstrucție intestinală

ÎNAINTE DE OPERAȚIE

Pentru a fi selectat ca un candidat valid pentru operație, medicul dumneavoastră poate solicita anumite teste de laborator. De asemenea, trebuie să-l informați cu privire la orice medicament pe care îl luați în mod regulat (anticoagulante, medicamente pentru tensiune arterială sau medicamente pentru diabet), deoarece vor exista restricții cu privire la cele pe care le puteți lua, precum și cu privire la ceea ce puteți mânca și bea înainte de operație.

ÎN TIMPUL OPERAȚIEI

În prezent, gastrectomia cu manșon se efectuează, în general, cu ajutorul unei tehnici laparoscopice minim invazive. Procedura implică următoarele etape:

 • După efectuarea câtorva incizii mici în abdomenul dumneavoastră, chirurgul va introduce instrumentele laparoscopice.
 • Medicul vă va tăia stomacul pe verticală, îndepărtând și curbând o parte din el pentru a crea un manșon îngust.
 • Acest lucru vă va permite să vă simțiți sătul mai repede la mese.

Veți dormi sub anestezie generală și veți fi monitorizat îndeaproape pentru a evita orice complicații. Întreaga operație va dura câteva ore.

DUPĂ OPERAȚIE

Imediat după operație, nu veți avea voie să mâncați sau să beți timp de aproximativ 8 ore. După aceea, dieta dumneavoastră va consta doar în lichide fără zahăr pentru următoarea săptămână, apoi veți trece treptat la alimente sub formă de piure și, în cele din urmă, la o dietă normală la aproximativ patru săptămâni după operație. Probabil că veți rămâne în spital cel puțin 2-4 zile. Medicul vă va recomanda să luați anumite suplimente de vitamine și minerale după operație. Veți avea nevoie de o injecție cu vitamina B-12 o dată pe lună pe viață.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️