Prețul unei ginecomastii în Dubai

ginecomastie 1
Scris de Laurence

Ginecomastia în Dubai restabilește forma și dimensiunea normală a sânilor. Scopul principal este de a aplatiza sânii, astfel încât să puteți purta haine strâmte cu încredere și fără rușine.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ginecomastia în Dubai și vă ajută să rezervați o intervenție chirurgicală cu chirurgi calificați. Acest conținut este doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de ginecomastie în Dubai

Costul mediu al unei operații de ginecomastie în Dubai este de 4.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.300 € la 5.750 €.

ProceduraPreț Dubai
Ginecomastie4000 €

Ce este ginecomastia?

Doi din cinci bărbați suferă deginecomastie și consideră că este o problemă care durează toată viața. Din fericire, această afecțiune poate fi tratată cu proceduri simple și eficiente în Dubai.

Tulburările hormonale sau depozitele de grăsime se agravează uneori și duc la sâni anormali la bărbați. Această situație se numește ginecomastie. Este o umflătură a țesutului mamar, care nu reprezintă o problemă medicală gravă. Dar poate deveni un motiv de depresie pentru mulți bărbați.

Cei mai mulți dintre ei preferă să facă multe exerciții fizice, dar, din păcate, nu sunt suficienți pentru a face față rapid acestei anxietăți. Cu siguranță, astfel de activități necesită persoane care pot aștepta luni, chiar ani, înainte de a obține rezultatele preferate. În zilele noastre, nimeni nu mai are atât de mult timp. Toată lumea vrea o soluție instantanee!

Cu toate acestea, dacă doriți o soluție rapidă pentru sânii masculini măriți, tot ce aveți nevoie este o operație de reducere a sânilor masculini, adică ginecomastia în Dubai, Abu Dhabi și Sharjah. Este o soluție simplă pentru a obține forma dorită a sânilor și conturul pieptului musculos.

Scopul!

Această intervenție chirurgicală vizează rădăcina sânilor supradimensionați și îi readuce la forma și dimensiunea lor normală. Obiectivul principal este de a aplatiza sânii, astfel încât să puteți purta haine strâmte cu încredere și fără rușine.

Rezultatele ginecomastiei în Dubai:

Imediat după operația din Dubai, veți putea vedea rezultatele. Dar acestea nu vor părea tocmai perfecte din cauza unor umflături și sensibilitate. Ca în cazul tuturor operațiilor estetice, procesul de vindecare este important pentru a vizualiza consecințele finale. După maximum zece zile, se poate observa o schimbare apreciabilă la nivelul sânilor, cu cicatrici abia vizibile care se estompează în timp.

Vă rugăm să rețineți că această operație de reducere a sânilor oferă rezultate permanente până când veți lua în greutate în anii următori.

Beneficii:

Vă puteți bucura de sâni mai fermi, conturați și musculoși și de o mai bună încredere în sine. Această ridicare este inevitabilă,

  1. Elimină suferința fiziologică
  2. Oferă rezultate permanente
  3. Permite libertatea de activitate
  4. Îmbunătățește viața sexuală și posibilitățile de purtare

Candidatul ideal:

Orice bărbat care se simte stânjenit de sânii săi mari poate opta pentru această operație. Dar asigurați-vă că aveți o stare de sănătate stabilă și o elasticitate bună a pielii pentru a fi un bun candidat. În general, medicii recomandă testele de sânge, care sunt cheia principală a evaluării medicale. În plus, pentru o mai bună înțelegere, citiți următoarele criterii,

  1. Dezvoltarea sânilor candidatului trebuie să fie stabilă.
  2. Cu condiția ca victima să fie pregătită din punct de vedere mental pentru a-și îmbunătăți forma sânilor prin intervenție chirurgicală.
  3. Persoanele care suferă de tulburări de coagulare și alte infecții trebuie să obțină mai întâi asistență medicală.

Pregătirea:

După ce se certifică faptul că sunteți o bună candidată pentru procedură, se recomandă insistent o consultație prealabilă cu chirurgul. În cadrul acestei întâlniri, vi se vor oferi detalii complete despre procedură, precum și o imagine exactă a ceea ce vă veți confrunta în ziua tratamentului.

Țineți cont de un singur lucru în acel moment. Adoptați un stil de viață sănătos, evitând fumatul și băuturile alcoolice. De asemenea, evitați medicamentele care cresc riscul de sângerare și urmați toate instrucțiunile medicului dumneavoastră cu privire la ce să mâncați și ce să nu mâncați.

Tehnici de ginecomastie:

Ginecomastia în Dubai, a aprobat îndepărtarea grăsimii înconjurătoare, a țesutului glandular sau a țesutului glandular din sân pentru a trata poziționarea neobișnuită a sânilor masculini. Tehnicile pentru această intervenție chirurgicală implică :

  1. Liposucție
  2. Excizia chirurgicală

Procedură:

Ginecomastia în Dubai se efectuează de obicei sub anestezie generală sau locală și durează 2-3 ore, în funcție de complexitatea procedurii.

În timpul operației, chirurgul din Dubai face o mică incizie în apropierea areolelor și introduce o canulă pentru a aspira pungile rigide de grăsime. Ulterior, inciziile sunt închise fără cicatrici vizibile, deoarece este o procedură minim invazivă. Aceasta este ceea ce se întâmplă de obicei atunci când optați pentru o operație de liposucție în Dubai.

Pe de altă parte, atunci când optați pentru excizia chirurgicală, medicii îndepărtează excesul de grăsime din sâni printr-o eventuală incizie pe emisfera inferioară și îi redau în siguranță forma naturală.

Vezi și: Prețul ginecomastiei în Turcia

În funcție de starea de sănătate a pacientei și de starea sânilor, se va recomanda un curs de acțiune adecvat. Uneori se efectuează ambele.

Lucruri de luat în considerare după operație :

După ginecomastie, sânul va fi acoperit cu pansamente și, din acest motiv, va trebui să se poarte o jachetă chirurgicală pentru o perioadă de timp. Un mic tub poate fi atașat la locul tratat pentru a drena sângele și fluidele. Acesta va rămâne la locul lui cel puțin în primele două zile.

Timpul de recuperare pentru această intervenție chirurgicală este de două săptămâni, dar majoritatea pacienților revin la o rutină normală după 4-5 zile. Deși la 8-10 zile după operație, pacienții trebuie să se întoarcă la clinică pentru îndepărtarea suturilor. Prin urmare, durerea după operație este frecventă. Puteți lua analgezicele prescrise pentru a o ameliora. Pentru o perioadă de recuperare ușoară și rapidă, medicii recomandă, în general,..,

  1. Dormiți liniștit
  2. Evitați băile fierbinți
  3. Purtați haine largi
  4. Rămâneți hidratat
  5. Asigurați susținerea sânilor cu anumite veste

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️