Implant de fese în Turcia

pret implant fesier Turcia 1
Scris de Laurence

Un implant de fese în Turcia este o operație menită să crească volumul feselor. Pentru persoanele care sunt nemulțumite de volumul/forma feselor lor, implanturile fesiere le pot oferi acum silueta pe care și-o doresc.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre implanturile de fese din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă un implant de fese în Turcia?

Costul mediu al unui implant de fese în Istanbul, Turcia, este de 3.400 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.900 € și 3.900 €.

ProceduraPreț Turcia
Implant de fese3400 €

Ce este un implant de fese?

Unimplant de feseîn Turcia este o operație menită să crească volumul feselor. Pentru persoanele care sunt nemulțumite de volumul/forma feselor lor, implanturile fesiere le pot oferi acum silueta pe care și-o doresc.

Cum se realizează operația de implant de fese?

Incizia se face, în general, în pliul fesei, unde cicatricile nu sunt vizibile. Chirurgul turc creează apoi un buzunar suficient de mare pentru a introduce implanturile fesiere. Implanturile pot fi plasate fie sub mușchiul gluteus maximus, fie deasupra acestuia. După efectuarea aceleiași proceduri pe ambele fese, medicul se asigură că acestea sunt simetrice și că au un aspect natural și proporțional. Apoi, el/ea suturează inciziile.

Cât durează operația în Turcia ?

Operația de implanturi fesiere în Turcia durează în general între două și trei ore. Durata operației variază în funcție de tehnica folosită, de localizarea implanturilor, de anatomia pacientei, de tipul de anestezic folosit și de necesitatea de a efectua și alte proceduri în același timp.

Sunt dureroase implanturile fesiere?

Implantul fesier turcesc întinde țesuturile și poate fi dureros. Acest lucru este valabil mai ales atunci când implanturile sunt plasate sub mușchi. Durerea este mai mare în primele 48 de ore, dar se diminuează în decurs de câteva zile. Ea poate fi ameliorată cu analgezice. În ciuda disconfortului inițial, majoritatea femeilor sunt foarte mulțumite de rezultatele procedurii din Istanbul.

La ce mă pot aștepta după operație?

După operație, veți purta un articol de compresie pentru susținere. Nu ar trebui să o dați jos timp de două sau trei săptămâni după operația din Istanbul. Este important să luați medicamentele care v-au fost prescrise de către medicul dumneavoastră turc. Cineva va trebui să vă conducă acasă și este posibil să aveți nevoie de ajutor acasă în următoarele două zile. Va trebui să stați în pat timp de 24 de ore după operație.

Vedeți și: Mărirea feselor în Istanbul

Cum este perioada de recuperare?

Este esențial să revizuiți îngrijirea postoperatorie cu medicul dumneavoastră. Urmând cu atenție instrucțiunile acestuia, vă veți asigura o recuperare rapidă și sănătoasă. De asemenea, trebuie să aveți în vedere că :

  • Odihna este importantă pentru procesul de vindecare, așa că odihniți-vă cât mai mult posibil după procedură. Beți multe lichide și asigurați-vă că luați medicamentele prescrise de medicul dumneavoastră.
  • De cele mai multe ori, veți putea să vă întoarceți la o rutină de lucru calmă și relaxată în zilele sau săptămânile care urmează operației de implant de fese. Cu toate acestea, ar trebui să evitați efortul fizic timp de câteva săptămâni, în funcție de sfatul medicului dumneavoastră.
  • Cusăturile vor fi dizolvabile; prin urmare, nu va fi necesar să le îndepărtați. Este posibil ca umflătura să continue și să se diminueze treptat în decurs de câteva săptămâni. Pe măsură ce umflătura dispare, rezultatele vor deveni mai evidente.
  • Veți putea probabil să vă reluați exercițiile și activitățile fizice normale în decurs de două săptămâni, odată ce durerea a dispărut. Trebuie să vă abțineți de la orice activitate fizică sau exerciții fizice timp de cel puțin șase săptămâni după operație. Recuperarea variază de la pacient la pacient și depinde de tehnica, tipul de implant și locul de implantare folosite de medic, precum și de nivelul de activitate din rutina dumneavoastră zilnică.

Candidații ideali

În general, cei mai buni candidați pentru chirurgia estetică în Turcia sunt:

  • Vârsta de 18 ani sau mai mult
  • Cu o stare de sănătate fizică bună
  • Stabili din punct de vedere psihologic
  • Realiste în ceea ce privește așteptările lor

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️