Lifting abdomen în Turcia

abdominoplastie Turcia 1
Scris de Émilie

O operație de lifting abdomen în Turcia, la Istanbul, vă poate oferi o siluetă atractivă și estetică. Țesuturile din secțiunea noastră mediană se schimbă și devin din ce în ce mai slabe, parțial ca urmare a îmbătrânirii sau a sarcinii.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre abdominoplastiile din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei lifting abdomen în Turcia

Costul mediu al unei abdominoplastii în Turcia, în Istanbul, este de 2.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.300 și 2.700 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Lifting abdomen2500 €

Ce este o abdominoplastie?

O operație de abdominoplastie în Turcia, la Istanbul, vă poate oferi o siluetă atractivă și estetică. Țesuturile din secțiunea noastră mediană se schimbă și devin din ce în ce mai slabe, parțial ca urmare a vârstei sau a sarcinii. Unele femei se luptă cu vergeturile, care pot apărea ca urmare a fisurilor din țesutul subcutanat. O abdominoplastie corectează aceste defecte.

Doriți să vă recăpătați o talie frumoasă și atractivă și căutați un specialist în abdominoplastie în Istanbul, Turcia?

Echipa noastră va fi încântată să vă ajute în căutarea dumneavoastră! Suntem în strânsă legătură cu chirurgi esteticieni turci care și-au făcut un nume în domeniul abdominoplastiei.

Un tonus abdominal mai bun

Odată ce am contactat un chirurg estetician potrivit pentru dumneavoastră, veți avea ocazia să îl cunoașteți personal și să vedeți echipa și cabinetul. În acest moment, veți beneficia de o consultație detaliată din partea medicului, în timpul căreia se va ține cont de dorințele și ideile dumneavoastră cu privire la operația de abdominoplastie și vi se vor explica mai în detaliu metodele medicale.

În această etapă, se va înregistra istoricul dumneavoastră medical, se va efectua un examen fizic și se vor discuta toate aspectele operației în cadrul unui interviu informat. Chirurgul estetic plastic va răspunde, de asemenea, la toate întrebările pe care le puteți avea despre tratament. După această etapă inițială, se va întocmi un plan de tratament personalizat pentru dumneavoastră.

Citiți raportul nostru despre liposucția abdominoplastică în Turcia

O senzație de bunăstare și o siluetă mai subțire

După prima întâlnire cu chirurgul tău turc, poți începe să visezi la talia de viespe, pentru că în curând va fi o realitate!

Cum funcționează operația

Chirurgii plasticieni din Istanbul au mulți ani de experiență în domeniul abdominoplastiei și efectuează procedurile chirurgicale necesare într-un mod competent, fiabil și orientat spre succes.

Operația de abdominoplastie: procedură și tehnică

O procedură delicată este esențială pentru abdominoplastie. Este recomandată o abordare prudentă, în special în ceea ce privește tăietura, care ar trebui în mod ideal să fie acoperită ulterior de chiloți sau de un costum de baie.

Ca regulă generală, pentru aceste operații veți fi supus unui anestezic general și veți rămâne în spital pentru o perioadă scurtă de timp. Vă aflați pe mâinile sigure ale echipei de chirurgie estetică și ale anesteziștilor supraveghetori.

În timpul operației, se îndepărtează o zonă prestabilită de piele transversală și țesut în exces. Mușchii abdominali implicați vor fi raționalizați. Dacă ați discutat cu medicul dumneavoastră, o augmentare a șoldurilor poate fi, de asemenea, utilă pentru a vă optimiza silueta.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️