Lipoliftingul fesier în Turcia

lipolifting fese Turcia 1
Scris de Émilie

Ridicarea feselor în Turcia este o procedură concepută pentru a îmbunătăți distribuția grăsimii pe fese, restabilind astfel un aspect armonios, și puteți fi sigur că operația va fi efectuată de un medic cu reputație, experimentat și instruit.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre lipoliftingul fesier în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă lipoliftingul fesier în Turcia?

Costul mediu al unui lifting de fese în Turcia, în Istanbul, este de 2.700 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.200 și 3.200 €.

ProceduraPreț Turcia
Liposucția feselor2700 €

Ce este lipoliftingul fesier?

Un lipolifting al feselor în Turcia este o operație de îmbunătățire a distribuției grăsimii pe fese, restabilind un aspect armonios, și puteți fi sigur că procedura va fi efectuată de un medic cu reputație, cu experiență și pregătire.

Înainte de a intra în detalii despre serviciul pe care îl oferim, să vedem la ce vă puteți aștepta de la un lipolifting de fese în Turcia. Un fesier bine conturat și bine proporționat este o caracteristică foarte atractivă pentru toată lumea.

Așadar, un lifting de fese în Istanbul ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă spori încrederea în sine. Pentru cei care nu știu, este o procedură specializată de transfer de grăsime care mărește forma și dimensiunea feselor fără a fi nevoie de implanturi.

Excesul de grăsime este îndepărtat prin liposucție din coapse, partea inferioară a spatelui, abdomen sau șolduri. Această grăsime este apoi injectată în mod strategic în fesele dumneavoastră. Beneficiile acestei proceduri sunt de două feluri. Nu numai că obțineți un fesier mai frumos, dar puteți, de asemenea, să scăpați de grăsimea din zonele cu probleme.

Iată câteva dintre diferitele motive pentru care oamenii iau în considerare lipoliftingul fesier în Turcia:

  • Pentru a îmbunătăți proporțiile generale prin îmbunătățirea echilibrului dintre partea inferioară și cea superioară a corpului.
  • Pentru a obține un fesier mai plăcut din punct de vedere estetic și mai tineresc.
  • Pentru a face hainele mai atractive
  • pentru a reduce pungile de grăsime de pe stomac, coapse sau șolduri, adăugând în același timp plinătate feselor
  • Pentru a pune în valoare curbele părții inferioare a corpului

De asemenea, trebuie să fiți conștient de procesul de recuperare pentru un lifting brazilian al feselor. După acest tip de operație, nu puteți sta întinsă sau așezată direct pe fese timp de aproximativ două săptămâni. Acest lucru înseamnă că trebuie să dormiți pe o parte sau pe burtă și că trebuie să stați în picioare sau în genunchi pentru toate activitățile.

Un lifting de fese în Istanbul

Când vine vorba de a face un lifting brazilian de fese în Turcia, sau orice alt tip de operație de chirurgie plastică, cel mai important factor este să alegeți un chirurg cu experiență și cu reputație.

Am auzit cu toții de poveștile teribile de groază care se întâmplă atunci când te grăbești să iei o decizie și alegi un medic fără experiența sau calificările necesare. Puteți avea liniște deplină alegând serviciile noastre pentru un lifting de fese în Istanbul.

Recunoaștem importanța procesului de consultare, motiv pentru care oferim consultații față în față în toată Marea Britanie și Irlanda. Una dintre cele mai mari greșeli este să mergi la un chirurg care pare grăbit în timpul consultului.

Un chirurg plastician excelent își va lua tot timpul necesar pentru a evalua zona care urmează să fie tratată, va explica procesul și va răspunde la toate întrebările dumneavoastră. Procesul de consultare este foarte important, iar atitudinea chirurgului pe tot parcursul procesului va spune multe despre minuțiozitatea și profesionalismul acestuia.

O altă greșeală pe care o fac oamenii este aceea de a minți chirurgul estetician cu privire la istoricul lor medical, deoarece se tem că acest lucru îi va exclude de la tratament. Aceasta este una dintre cele mai periculoase greșeli pe care le puteți face – nu o faceți!

Instantaneu

PROCEDURĂ:Îmbunătățirea și mărirea feselor prin liposucție și transfer de grăsime.
LUNGIME :1 până la 2 ore
ANESTEZIE :Locală sau generală
PACIENT INTERNAT/EXTERNAT :În general în spital
EFECTE SECUNDARE :Vânătăi temporare, umflături și amorțeală.
RISC :Sângerare, infecție, asimetrie, umflături, disconfort, amorțeală, cheaguri.
RECUPERARE :Revenirea la locul de muncă: 1 până la 2 săptămâni Activitate mai intensă: 2 până la 4 săptămâni Recuperare completă de la umflături și vânătăi: 1 până la 3 luni sau mai mult
ULTIMUL REZULTAT :Permanent, cu dietă și exerciții fizice

Privire de ansamblu asupra liftingului fesier

Ce este liftingul pentru fese?

Ridicareafeselor, cunoscută din punct de vedere medical sub numele de gluteoplastie sauaugmentare a feselor, se realizează cu ajutorul liposucției și al grefei de grăsime. Țesutul gras obținut prin liposucție este injectat în fese pentru a le îmbunătăți dimensiunea și forma. Pe lângă îmbunătățirea formei feselor, o ridicare a feselor oferă avantajul suplimentar de a lipoaspira o parte a corpului, ceea ce face ca zona în care se extrage grăsimea să fie mai mică. Femeile care au exces de grăsime în anumite părți ale corpului pot beneficia de un lifting fesier în două moduri: devenind mai subțiri și îmbunătățind fesele. Este o procedură eficientă care combină liposucția anumitor zone, cum ar fi șoldurile, talia și abdomenul, cu grefa de grăsime în zona feselor.

Rezultatele liftingului fesier

În primele câteva săptămâni, se pot aștepta unele umflături și vânătăi. Pentru a reduce vânătăile și umflăturile se poate folosi un articol de îmbrăcăminte de compresie. Umflăturile dispar, în general, în decurs de trei până la șase săptămâni. Pacienții sunt sfătuiți să nu stea pe fese timp de aproximativ două săptămâni după operație. Grăsimea transferată trebuie să obțină un aport de sânge pentru a continua să existe în noua sa locație.

Rezultatul final al liftingului fesier este vizibil în termen de trei luni de la operație. Rezultatul operației este natural atât la atingere, cât și în ceea ce privește aspectul.

Limitări ale liftingului fesier

Aproximativ 30 până la 50% din celulele adipoase care sunt deplasate în zona feselor sunt absorbite de organism. Grăsimea rămasă rămâne în zona fesieră pentru tot restul vieții pacientului.

Riscuri asociate cu liftingul fesier

Un lifting de fese, ca orice procedură chirurgicală, poate duce la anumite complicații, chiar dacă acestea sunt puțin probabile. Sângerarea, infecția, asimetria, umflarea, disconfortul, amorțeala și cheagurile sunt doar câteva dintre complicațiile care pot apărea în urma operației de ridicare a feselor.

Contraindicații la operația de ridicare a feselor

Anumiți factori fac ca unii pacienți să nu fie eligibili pentru o operație de ridicare a feselor. Aceste contraindicații includ boala tromboembolică, tendința de a dezvolta cicatrici cheloide sau hipertrofice, fumatul excesiv, bolile de inimă, diabetul și obezitatea morbidă.

Itinerar

Ziua 1

Vă întâlniți cu chirurgul plastician care vă va opera fesele. Veți discuta detaliile operației și veți semna formularele de consimțământ. După examenele medicale, începe operația. Operația durează, în general, între una și două ore. În decurs de o oră de la operație, efectul anestezicului dispare și vă recăpătați cunoștința.

Veți rămâne în spital în prima noapte de la operație. Medicul dumneavoastră va efectua controlul inițial după mărirea feselor.

Ziua 2 și 3

Medicul dumneavoastră va efectua al doilea control dimineața, înainte de a părăsi spitalul. Veți sta în camera de hotel și vă veți odihni cât mai mult posibil în a doua și a treia zi.

Ziua a patra

Veți merge la clinica privată a chirurgului plastician pentru un control final. Medicul vă va sfătui cum să continuați să vă luați medicamentele și vă va oferi informații suplimentare despre îngrijirea postoperatorie. Veți fi gata să plecați acasă după a patra zi.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️