Liposucție cu J-Plasma în Turcia

preț j plasma liposucție Turcia 1
Scris de Laurence

Liposucția cu J-plasmă în Turcia face posibilă tratarea oricărei zone fără a afecta țesutul înconjurător, reducând astfel durerea și disconfortul, minimizând riscul de complicații și reducând timpul de recuperare

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre liposucția cu J-Plasma în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul liposucției J-Plasma în Turcia

Costul mediu al liposucției J-Plasma în Turcia în Istanbul este de 4.000 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 3.500 € la 4.500 €.

ProceduraPreț Turcia
Liposucție J-Plasma4000 €

Ce este liposucția J-Plasma?

Reducerea elasticității și tonusului pielii este unul dintre primele semne ale îmbătrânirii pielii. Liposucția J-Plasma în Turcia este o procedură de ultimă generație, minim invazivă, care reface pielea la exterior și o întărește atunci când este aplicată sub piele.

Fiind o alternativă modernă la metodele tradiționale, liposucția J-Plasma în Istanbul este capabilă să producă rezultate mai bune decât tratamentele de resurfacing cu laser, cu mai puțină căldură, rezultând un tratament mai sigur care poate fi folosit chiar și în cele mai delicate zone.

Precizia fluxului de plasmă rece înseamnă că orice zonă poate fi tratată fără a deteriora țesutul înconjurător, reducând durerea și disconfortul, minimizând riscul de complicații și reducând timpul de recuperare.

Zonele pe care J-Plasma le poate trata

Liposucția cu J-Plasma poate fi folosită pentru a întări orice zonă, de la față până la viței. Cele mai populare zone de aplicare sunt : Fața, abdomenul, sânii, spatele, brațele, coapsele și gâtul.

Avantajele J-Plasma în Turcia

  • Rezultate imediate cu incizii foarte mici.
  • Un singur tratament pentru a obține rezultatele dorite.
  • Traume minime pentru țesuturile din jur.
  • Risc minim sau deloc de deteriorare a pielii.
  • Siguranță în utilizarea pe zonele delicate ale pielii, cum ar fi pleoapele.
  • Recuperare relativ rapidă și procedură nedureroasă.

Cei mai buni candidați pentru liposucția cu J-Plasma

Pacienții cu o piele sănătoasă în rest sunt, în general, candidați buni pentru liposucția J-Plasma în Turcia. Liniile de piele, petele și ridurile cauzate de îmbătrânire, de daunele provocate de soare sau de fumat pot fi tratate cu J-Plasma, la fel ca și pierderea moderată sau ușoară a elasticității pielii.

Este o alegere excelentă pentru pacienții care nu doresc să se supună unei intervenții chirurgicale invazive în Turcia, sau cicatricilor și timpului de nefuncționare care o însoțesc.

Tratamentul de fermitate poate fi efectuat cu succes pe toate culorile de piele. Tratamentul de resurfacing, pe de altă parte, oferă adesea rezultate mai bune la pacienții cu pielea mai deschisă.

Cum funcționează liposucția cu J-Plasma?

În cadrul tratamentului de resurfacing J-Plasma, energia plasmatică ionizată este livrată în stratul superior al pielii dumneavoastră. La contact, plasma exfoliază straturile cele mai exterioare ale pielii fără a penetra sau deteriora țesutul subiacent.

Acest proces reduce decolorarea pielii, îmbunătățește textura pielii, reduce porii, diminuează liniile fine și profunde și strânge pielea.

În aplicațiile de întindere, o canulă metalică subțire este introdusă sub piele prin mici incizii plasate în puncte strategice. Pe măsură ce canula este mișcată înainte și înapoi, plasma care curge din vârf încălzește partea inferioară a pielii, determinând contracția pielii și stimulând producția de colagen. Rezultatul este o întindere generală a zonei tratate.

În funcție de regiune și de zona de aplicare, liposucția cu J-Plasma poate fi efectuată sub anestezie generală. În anumite aplicații limitate, este posibil și un anestezic local.

J-Plasma poate fi efectuată ca tratament de sine stătător sau împreună cu alte proceduri, cum ar fi liposucția sau un lifting al gâtului, inclusiv abdominoplastie sau vaser lipo.

Pentru majoritatea pacienților, o singură ședință de tratament cu J-Plasma este, de obicei, suficientă.

După operație

Timpul obișnuit de recuperare este de aproximativ două-trei săptămâni pentru resurfacția cutanată cu J-Plasma și chiar mai scurt pentru întinderea pielii. Pacienții sunt sfătuiți să stea în casă, să evite lumina directă a soarelui și să se odihnească în primele două săptămâni.

Este important să păstrați pielea curată, fără machiaj și hidratată după operație, pentru ca aceasta să se recupereze corespunzător. Este posibil să apară o ușoară roșeață, umflături minore, mâncărimi și descuamări, care pot dura până la 3 săptămâni.

Perioada de recuperare este, în general, necomplicată. Controalele periodice efectuate de medic după operație asigură calitatea recuperării și rezultatul final.

Rezultatele

Tratamentul produce rezultate vizibile imediat după operație, dar este nevoie de câteva săptămâni pentru ca pielea să se vindece și să se refacă complet. Pielea continuă să se contracte și să își îmbunătățească elasticitatea timp de câteva luni, sau chiar un an, pe măsură ce se produce colagen.

Nu sunt necesare tratamente multiple, iar rezultatele J-Plasma sunt relativ permanente. Pielea întinerită va continua în mod inevitabil să sufere modificări progresive de-a lungul anilor, ca urmare a procesului natural de îmbătrânire.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️