Reducerea coapsei în Turcia

reducere de preț coapse Turcia ieftine 1
Scris de Maria

Reducerea coapselor în Turcia este o procedură chirurgicală concepută pentru a îmbunătăți conturul picioarelor prin îndepărtarea grăsimii nedorite și a excesului de piele de la nivelul coapselor interioare și exterioare.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre reducerea coapsei în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o reducere a coapselor în Turcia?

Costul mediu al unei reduceri de coapse în Turcia, în Istanbul, este de 2.300 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.000 de euro și 2.600 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Reducerea coapsei2300 €

Ce este o reducere a coapselor?

Reducerea coapselor în Turcia este o procedură chirurgicală menită să îmbunătățească conturul picioarelor prin eliminarea grăsimii nedorite și a excesului de piele de pe interiorul și exteriorul coapselor.

Operația de reducere a coapselor este de obicei efectuată în combinație cu o altă procedură de chirurgie plastică în Turcia, cum ar fi un lifting al brațelor. Scopul operației de ridicare a coapselor este de a reduce pielea flască, lăsată pe coapse. Este cea mai bună soluție pentru persoanele care sunt nemulțumite de forma picioarelor lor și care doresc să aibă picioare mai ferme și mai atractive.

Reducerea coapselor se realizează pentru pielea care și-a pierdut elasticitatea pe coapsele interioare și exterioare. Dacă ați slăbit mult, este normal să aveți exces de piele pe coapse.

Cum se realizează o cutiplastie?

În funcție de amploarea operației, o cutiplastie durează, în general, între 2 și 3 ore. Aceasta se efectuează sub anestezie generală.

După anestezie, se fac inciziile. Tipul de incizie care vi se potrivește este ales de către chirurgul plastic în funcție de nevoile și așteptările dumneavoastră. După incizii, se îndepărtează excesul de piele și, în final, se închid inciziile.

Reducerea coapselor este o procedură care se face în spital. În general, va trebui să rămâneți în spital timp de o zi. În unele cazuri, pacientul poate rămâne în spital timp de 3 sau 4 zile.

Tipuri de reducere a coapselor

Reducereacoapsei interioare: Reducerea coapsei interioare, cunoscută și sub denumirea de lifting la jumătatea coapsei, are ca scop eliminarea atât a excesului de piele care nu poate fi îndepărtat prin exerciții fizice și dietă, cât și a pielii care și-a pierdut elasticitatea din cauza îmbătrânirii sau a pierderii extreme în greutate. Chirurgul face o incizie la joncțiunea dintre coapsă și pubis. Această incizie îi permite chirurgului să aibă acces la țesuturile subiacente. Ridicarea la mijlocul coapsei este simplă și nu implică complicații majore.

Ridicareacoapsei exterioare: Ridicarea coapsei exterioare este cunoscută și sub numele de ridicarea laterală a coapsei. În comparație cu alte tehnici de ridicare a coapselor, ridicarea coapsei exterioare este mult mai complicată, iar inciziile sunt mai mari.

Lifting bilateral alcoapselor : Liftingul bilateral al coapselor, cunoscut și sub numele de lifting circumferențial al coapselor, constă în strângerea pielii din partea anterioară și exterioară a piciorului. Atunci când chirurgul efectuează liftingul bilateral al coapselor, se face o incizie în formă de V la marginea inferioară a părții inferioare a slipului. Această tehnică ridică nu numai coapsele, ci și fesele.

Cine este candidatul potrivit pentru o reducere a coapselor în Turcia?

Dacă :

  • nu aveți probleme medicale care să vă împiedice să vă supuneți unei intervenții chirurgicale,
  • aveți un exces de piele de-a lungul coapsei interioare și/sau în zona coapsei exterioare
  • vă aflați la greutatea ideală și vă angajați să o mențineți
  • sunteți realist în ceea ce privește așteptările dumneavoastră

este posibil să fiți un candidat bun pentru reducerea coapselor în Turcia.

Avantajele reducerii coapselor în Turcia

Chirurgii plasticieni turci au o mare experiență în reducerea coapselor. Iar dumneavoastră veți primi tratamentul într-un spital complet echipat. Datorită îngrijirii excelente a pacienților, vă veți simți în siguranță și confortabil în timpul șederii dvs. în Turcia. În plus, veți putea să :

  • să scăpați de pielea lăsată de pe coapsele dvs
  • să nu mai simțiți nevoia de a vă ascunde picioarele
  • să aveți o piele mai fină
  • să vă simțiți mai încrezătoare și mai tânără

Prezentare generală a procedurii

Operație :Ridicarea coapselor
Scopul operației:Îmbunătățirea conturului picioarelor prin îndepărtarea grăsimii nedorite și a excesului de piele de la nivelul coapselor interioare și exterioare.
Durata operației :2 până la 3 ore
Tipul de anestezie :General
Efecte secundare:Durere sau amorțeală temporară
Riscuri :Sângerare, cicatrici
Timp de recuperare :Recuperarea completă durează 12 luni. După 1 sau 2 săptămâni, vă puteți întoarce la muncă și la activitățile zilnice.
Cicatrici:În funcție de tipul de incizie, cicatricile se estompează în general în timp.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️