Reducerea liniei frontului în Turcia

reducere de preț front 1
Scris de Maria

Reducerea frunții în Istanbul poate fi corectată prin transplantul de păr cunoscut sub numele de coborârea liniei părului sau reducerea frunții, o procedură concepută pentru a aduce linia părului mai jos pe frunte.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre reducerea frunții în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei reduceri a frunții în Turcia

Costul mediu al unei reduceri a frunții în Turcia în Istanbul este de 1800 de euro, prețul minim este de 1600 de euro, iar prețul maxim este de 2000 de euro.

Reducerea frunții1400 €
Transplant de păr pentru bărbați1800 €
Transplant de păr la femei2200 €
Reducerea frunții1800 €

Ce este o reducere a frunții?

Aveți o frunte mare în comparație cu restul feței? Poate că aveți impresia că fruntea este prea mare sau că linia părului este prea înaltă? O frunte proeminentă poate părea disproporționată și poate altera echilibrul trăsăturilor faciale. În acest caz, există o formă de chirurgie estetică disponibilă în Turcia, numită reducere a frunții.

Coborârea liniei părului este cunoscută sub numele de reducere a frunții, o procedură menită să aducă linia părului mai jos pe frunte.

Serviciile de reducere a frunții din Turcia utilizează o procedură foarte specifică numită transplant de păr FUE, concepută pentru a coborî linia părului și a reduce dimensiunea frunții.

O linie a părului înaltă sau o frunte mare poate fi rezultatul mai multor factori. Adesea este vorba de un factor genetic sau pur și simplu de poziția naturală în care începe linia părului.

Alți factori includ anumite coafuri care au tras linia părului înapoi, intervenții chirurgicale anterioare sau chiar pierderea părului. Această linie a părului înaltă poate face ca o persoană să se simtă conștientă de aspectul său și chiar să își schimbe coafura pentru a-și ascunde fruntea.

Cele mai bune clinici de reducere a frunții din Turcia o realizează exclusiv pe persoanele ale căror frunte înaltă poate fi scurtată cât mai mult posibil.

Fruntea este zona dintre linia părului (deasupra), crestele sprâncenelor (dedesubt) și crestele tâmplelor de o parte și de alta. Prin urmare, este de la sine înțeles căcoborârea liniei părului în Turcia cu servicii de reducere a frunții va reduce aspectul unei frunți mari.

Operația de coborâre a frunții, cunoscută și sub numele de reducere a frunții, vă oferă cea mai realistă așteptare pe care o puteți avea de la această procedură.

Tehnica folosită pentru reducerea frunții în Turcia implică grefa de păr în fața liniei părului. Uneori este folosită ca o tehnică de sine stătătoare pentru a reduce fruntea. Acest lucru se face prin creșterea straturilor de păr deasupra liniei naturale a părului. Această metodă este de natură nechirurgicală.

Prin urmare, pacienții cu fruntea înaltă pot beneficia de scurtarea frunții și li se poate oferi o procedură de reducere a frunții/avansare a liniei părului.

Fotografii înainte și după

Reducerea liniei părului în Turcia

Operația de reducere a frunții în Istanbul ar duce la crearea unei cicatrici liniare vizibile în marginile liniei părului. Această cicatrice se poate lărgi și poate deveni problematică din punct de vedere estetic.

În comparație cu un transplant de păr în Turcia, operația de reducere a frunții este :

  • Mai invazivă
  • O perioadă de repaus și de recuperare mai lungă

Transplantul de păr are avantaje față de chirurgia de reducere a frunții în ceea ce privește costul, opțiunile chirurgicale avansate, ușurința de a obține rezultate superbe și timpul de recuperare minim.

Concluzie

Turismul medical în Turcia este în plină expansiune datorită calității îngrijirii oferite de chirurgi cunoscuți și recunoscuți și, mai ales, datorită prețurilor practicate.

Dacă vă chinuiți să faceți o alegere, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️