Rinoplastia etnică în Spania

rinoplastie etnică spania 2
Scris de Melissa

Tot ce trebuie să știi despre rinoplastia etnică în Spania! Care este prețul mediu în Madrid sau Barcelona? Sfaturile noastre pentru o rinoplastie etnică de succes.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre rinoplastia etnică în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui profesionist din domeniul medical.

Prețul rinoplastiei etnice în Spania

Prețul unei rinoplastii etnice în Spania este de 4800 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, pachetul all-inclusive poate varia între 3500 și 5400 de euro. Procedura implică o noapte de spitalizare, sub anestezie generală, și va necesita 6 nopți de cazare la hotel în Barcelona sau Madrid. Acest preț variază în funcție de reputația chirurgului și de reputația clinicii.

Rinoplastie4000 €
Rinoplastie secundară4300 €
Rinoplastie cu ultrasunete4600 €
Rinoplastie etnică4800 €

Vă gândiți la rinoplastia etnică în Spania? Acest ghid cuprinzător vă spune tot ce trebuie să știți despre cum să scăpați de un nas inestetic: prețul,operația în sine și măsurile de precauție pe care trebuie să le luați. Obțineți o ofertă pentru a afla cele mai bune prețuri pentru o operație perfectă la nas în Spania.

Ce este rinoplastia etnică?

Rinoplastia etnică este unul dintre cele câteva tipuri de rinoplastie. Această procedură presupune modificarea nasului respectând în același timp rasa etnică a pacientului. Acesta este unul dintre progresele în domeniu, deoarece, în trecut, medicii doar dădeau nasului o formă universală, indiferent de morfologia facială a pacientului.

În urma unor studii ample, profesioniștii din acest domeniu au constatat că fiecare grup etnic are o formă decentă de nas. Un nas caucazian, de exemplu, nu este potrivit pentru un afro-american sau un asiatic. Un lifting facial este mai potrivit pentru aceștia.

Mai mult, chirurgia estetică nu este interzisă în Islam. Musulmanii pot face o rinoplastie rasială dacă aceasta este pentru a elimina o problemă care afectează respirația.

Care este profilul candidatului ideal pentru această operație?

Oricine poate aplica pentru rinoplastia etnică. Tot ce aveți nevoie este dorința de a vă restructura nasul. Cu toate acestea, unii candidați sunt mai potriviți decât alții. Starea pielii și a cartilajului determină, de asemenea, fezabilitatea operației.

Intervalul de vârstă potrivit

Rinoplastia este o operație foarte delicată. Cu toate acestea, este posibil să se opereze un minor care este încă în creștere. Atâta timp cât creșterea este completă, operația poate decurge fără probleme. În general, vârsta minimă necesară este de 17 ani pentru o fată și de 18 ani pentru un băiat.

Suficientă piele și cartilaj

Chiar dacă există o vârstă care definește maturitatea pacientului, este totuși necesar să se verifice dacă există suficient material pentru refacerea nasului. Dacă nu este cazul, chirurgul plastician îndepărtează materialul lipsă din anumite părți ale corpului. Acest lucru este cunoscut sub numele de chirurgie de implant. Fumătorii nu sunt eligibili pentru rinoplastie decât dacă au renunțat la fumat cu cel puțin o lună înainte și o lună după operație.

Aveți o malformație a nasului

Cei mai potriviți candidați sunt cei care s-au născut cu o malformație a nasului. Cei care au un sept colapsat pot, de asemenea, să se înscrie. Aceștia sunt puternic încurajați, deoarece toată lumea are dreptul de a avea un nas normal.

Cum funcționează operația?

Rinoplastia nu este o operație majoră, durând între 45 de minute și 2 ore, în funcție de ceea ce trebuie făcut. Dacă este vorba de o rinoplastie etnică, pacientul va fi supus unui anestezic general. Dar, ca în cazul tuturor operațiilor chirurgicale, totul începe cu un diagnostic. Abia după acesta medicul efectuează operația de reconstrucție, iar după aceea urmează o perioadă de repaus pentru a observa.

Etapele dinaintea operației

Înainte de a începe rinoplastia, chirurgul se va asigura că îndepliniți toate cerințele, care sunt:

  • Cantitatea potrivită de material,
  • Că nu ați fumat timp de cel puțin trei săptămâni,
  • Că aveți acordul părinților (pentru un minor),
  • Și că sunteți în stare bună de sănătate.

Această listă de condiții nu este exhaustivă, putând fi adăugate și alte criterii. Uneori este chiar necesar să faceți o scanare pentru a verifica starea actuală a nasului dumneavoastră.

Practicianul va arăta apoi posibilele modificări și o reprezentare a nasului după operație. Atunci când toate luminile sunt verzi, operația va fi efectuată.

Operația în sine

Rinoplastia începe cu pregătirea pacientului. Un anestezist injectează produse pentru a adormi pacientul. Odată ce pacientul nu mai simte nimic, chirurgul injectează la rândul său o substanță pentru a limita sângerarea și durerea. Substanța este lăsată să acționeze timp de câteva minute înainte ca nasul să fie deschis cu un bisturiu.

Incizia începe de la nări, în interiorul pielii, și se termină la nivelul pleoapelor. Odată ce nasul este deschis, chirurgul șlefuiește și remodelează cartilajul din interior. De asemenea, el poate înlocui oasele pentru a obține un nas atractiv. El adaugă apoi pielea și o coase la loc cu ață. El pansează rana și adaugă atele pentru a împiedica mișcarea nasului.

Ce se întâmplă după operație

Când operația se termină, medicul se asigură că pacientul se trezește cum trebuie. Când se trezește, i se arată toate precauțiile care trebuie luate pentru a se asigura că rinoplastia este un succes. La șapte zile după operație, atelele și firele sunt îndepărtate. După câteva săptămâni, lambourile de cruste cad treptat, lăsând o ușoară cicatrice. Aceasta se va estompa și va dispărea complet.

În unele cazuri, pacientul poate observa o mică ablație pe nas. Aceasta este de natură benignă și nu trebuie să vă faceți griji. Cu toate acestea, rinoplastia nu trebuie să obstrucționeze respirația. Se va efectua un bypass și o monitorizare postoperatorie pentru a asigura sănătatea pacientului.

Precauții de luat după operație

Odată ce operația s-a încheiat, este esențial să vă odihniți complet timp de cel puțin o săptămână. Pacientul nu trebuie să facă niciun efort fizic în timpul spitalizării. Când atelia este îndepărtată, noul nas nu trebuie expus la soare. Razele UV accentuează cicatricile. Aplicați o soluție de acid hialuronic pentru a reda strălucirea pielii.

De asemenea, este important să evitați șocurile. Prin urmare, este indicat să evitați sporturile precum înotul, fotbalul, baschetul și orice altceva care implică un contact fizic. Este normal să apară o vânătaie și să simțiți durere. Luați analgezice pentru a vă ușura. Mai presus de toate, nu fumați, deoarece împiedică vindecarea și agravează durerea.

Cât costă o rinoplastie etnică în Spania?

În Spania, rinoplastia etnică costă între 3.500 și 5.400 de euro. Acest preț ia în calcul consultația preoperatorie, translatorul, hotelul, transferul de la aeroport, operația și urmărirea postoperatorie.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Melissa

Mă numesc Mélissa și din 2014 lucrez ca redactor medical și științific. Am o experiență vastă în redactarea de documente de reglementare și medico-marketing care acoperă o gamă largă de arii terapeutice.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️