Rinoplastia cu ultrasunete în Spania

rinoplastie cu ultrasunete barcelona 2

Tot ce trebuie să știi despre rinoplastia cu ultrasunete în Spania! Care este prețul mediu în Madrid sau Barcelona? Sfaturile noastre pentru o rinoplastie cu ultrasunete de succes în Spania.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre rinoplastia cu ultrasunete în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul rinoplastiei cu ultrasunete în Spania

Prețul unei rinoplastii cu ultrasunete în Spania, la Madrid sau Barcelona, este de 3.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, pachetul all-inclusive poate varia de la 2.800 € la 3.900 €.

Rinoplastia cu ultrasunete3500 €

Spania este destinația preferată pentru călătoriile medicale. Rinoplastia este una dintre cele mai populare operații de chirurgie estetică din Spania, iar tehnica cu ultrasunete devine din ce în ce mai populară. Și nu este întâmplător: expus în permanență în mijlocul feței, nasul este o sursă de complexe pentru multe persoane.

În ultimii aproximativ zece ani, a fost dezvoltată o nouă tehnică de rinoplastie pentru a răspunde mai bine așteptărilor pacienților: rinoplastia cu ultrasunete.

Dar ce presupune această operație? Cui se adresează? Și de ce este mai bine să mergeți în Spania pentru a o face? Să aruncăm o privire asupra principalelor aspecte de care trebuie să ținem cont.

Ce este rinoplastia cu ultrasunete?

În timp ce rinoplastia tradițională are ca scop ruperea oaselor pentru a remodela nasul, rinoplastia cu ultrasunete este o tehnică mult mai blândă și mai precisă.

În locul ciocanelor, a racletelor și a daltelor tradiționale, se folosesc instrumente miniaturizate: oscilația lor la o frecvență ultrasonică este cea care netezește structura osoasă a nasului, menținând în același timp un control vizual permanent asupra locului operației.

Rinoplastia cu ultrasunete oferă o serie de avantaje față de tehnicile tradiționale. De exemplu, limitează sângerarea prin conservarea țesuturilor din jurul nasului (piele, mucoasă, vase de sânge etc.).

Această metodă oferă, de asemenea, o mai mare precizie, deoarece chirurgul poate vizualiza întreaga piramidă nazală în timpul operației. De asemenea, el poate controla foarte precis linia de fractură, pentru a evita fracturile nedorite.

Și, bineînțeles, toate acestea înseamnă că rezultatul este mult mai plăcut și mai natural decât în cazul tehnicii tradiționale, motiv pentru care atât de mulți oameni fac acest pas în fiecare an.

Cine poate beneficia de rinoplastia cu ultrasunete?

La fel ca toate operațiile de chirurgie plastică și estetică, rinoplastia cu ultrasunete se adresează persoanelor care au un complex cu privire la forma nasului lor. Această operație le poate ajuta să-și recâștige încrederea în sine și să îmbunătățească treptat calitatea relațiilor sociale.

Mai precis, această metodă este potrivită în special pentru a face modificări la partea din spate a nasului, unde există asimetrie sau neregularitate.

Natura minim invazivă și netraumatică a acestei proceduri chirurgicale este, de asemenea, utilă pentru tratarea nasurilor fragile și a celor cu traume multiple.

În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că nasul poate fi operat doar după ce și-a terminat creșterea, adică între 16 și 18 ani. Deși și fumătorii pot beneficia de această operație, aceștia ar trebui să se abțină de la fumat timp de aproximativ o lună înainte de operație, pentru a limita complicațiile postoperatorii.

Procedura de rinoplastie cu ultrasunete

Indiferent dacă vă operați în Europa sau în orice altă parte a lumii, procedura pentru o rinoplastie cu ultrasunete rămâne cam aceeași: iată care sunt principalele etape.

Înainte de operație: vizita de consult

La fel ca în cazul oricărei operații de chirurgie estetică, veți începe prin a vă întâlni cu chirurgul în cadrul unei consultații inițiale. Acesta va efectua apoi o evaluare completă împreună cu dumneavoastră pentru a pune la punct un plan de operație adaptat situației dumneavoastră.

În timpul acestei vizite, îi puteți explica medicului ce ați dori să schimbați la nasul dumneavoastră, îi puteți explica eventualele îndoieli pe care le aveți și îi puteți adresa orice întrebări legate de operație.

Chirurgul va evalua apoi fezabilitatea proiectului dumneavoastră și vă va ghida spre o soluție care să vă satisfacă așteptările, ținând cont în același timp deanatomia inițială a nasului dumneavoastră.

Această consultație va fi, de asemenea, o ocazie de a face un bilanț al stării dumneavoastră de sănătate pentru a verifica dacă nu există patologii (în special respiratorii) care să vă împiedice să vă supuneți unei rinoplastii.

Cu ajutorul unui software de prelucrare a imaginilor, chirurgul va realiza apoi o simulare(morphing) pentru a vă face o idee despre rezultatul dorit.

Între această primă vizită și operație se vor scurge apoi minimum 15 zile, ceea ce vă va da timp să vă gândiți la planul prezentat de chirurgul dumneavoastră.

Operația propriu-zisă

În ziua operației, va trebui să vă prezentați cu aproximativ două ore înainte pentru a fi supus unui anestezic general. Chirurgul va face apoi un marcaj preoperator cu un pix steril și vă va injecta un ser în nas pentru a limita sângerarea și a face operația nedureroasă.

La începutul operației, învelișul pielii va fi îndepărtat pentru a descoperi structurile osoase și cartilaginoase ale nasului dumneavoastră. Chirurgul va proceda apoi la remodelarea nasului: oasele vor fi șlefuite, netezite sau lustruite, în funcție de rezultatele dorite.

La finalul operației, învelișul cutanat va fi închis cu suturi foarte fine, apoi o atelă de susținere va fi plasată pe partea din spate a nasului, cu sau fără muștiucuri în nări. În funcție de procedurile efectuate de chirurg, operația durează între 1 oră și jumătate și 3 ore.

Urmărirea postoperatorie

În urma unei operații de rinoplastie cu ultrasunete, veți rămâne sub observație timp de câteva ore înainte de a putea pleca acasă. Cu toate acestea, este adesea recomandat să petreceți noaptea la clinică, pentru a vă putea recupera în cele mai bune condiții posibile.

Va trebui apoi să păstrați atelia timp de 7 până la 10 zile, înainte ca aceasta să fie îndepărtată de către chirurg. Șuvițele sunt îndepărtate la câteva ore după operație.

Pentru a evita încetinirea procesului de vindecare, nu încercați să îndepărtați crustele de pe inciziile din mucoasă: acestea vor dispărea spontan în câteva săptămâni. De asemenea, trebuie să evitați activitățile sportive și spa-urile în prima lună după operație.

Cât costă rinoplastia cu ultrasunete în Spania?

Costul mediu al unei rinoplastii cu ultrasunete în Madrid sau Barcelona este de 4.000 de euro. Acest preț include costul spitalizării, al chirurgului, al examinărilor preoperatorii, al atelei, al medicamentelor și al urmăririi postoperatorii.

Concluzie

Echipele noastre vă vor însoți la fiecare pas, de la sosirea la aeroport până la controlul postoperator, astfel încât să puteți face toți pașii necesari cu toată liniștea. Dacă faceți primii pași pe cont propriu, nu uitați să verificați :

  • Reputația clinicii
  • Calificările chirurgului
  • Opiniile foștilor pacienți

Dacă aveți dificultăți în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️