Blefaroplastie asiatică în Turcia

Blefaroplastie asiatică preț Turcia 1
Scris de Manuella

În Turcia, chirurgia asiatică a pleoapelor – cunoscută și sub numele de blefaroplastie asiatică sau chirurgia pleoapelor duble – este o variantă de blefaroplastie superioară care are ca scop crearea unui pliu distinctiv la nivelul pleoapei superioare.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre blefaroplastia asiatică în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Sommaire
 [Voir]

    Cât costă o blefaroplastie asiatică în Turcia?

    Costul mediu al unei blefaroplastii asiatice în Istanbul este de 2.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.900 € la 2.100 €.

    ProceduraPreț Turcia
    Blefaroplastie asiatică2000 €

    Ce este blefaroplastia asiatică?

    Chirurgia asiatică a pleoapelor – cunoscută și sub numele de blefaroplastie asiatică sau chirurgia pleoapelor duble – este o variantă de blefaroplastie superioară care are ca scop crearea unei cute distinctive în pleoapa superioară.

    Dacă se dorește, excesul de piele și/sau grăsimea deplasată responsabilă de lăsarea pleoapei superioare poate fi tratată simultan. Rezultatul final al blefaroplastiei asiatice din Turcia poate face ca ochii să pară mai mari și mai expresivi, îmbunătățind în același timp atractivitatea generală a zonei.

    Anatomia pleoapei asiatice este foarte diferită de cea a pleoapei occidentale, probabil cea mai mare variație anatomică fiind un pliu în apropierea marginii inferioare a pleoapei superioare.

    Un procent mare de femei și bărbați asiatici nu au acest pliu – sau pliul este poziționat atât de jos încât este practic nedetectabil – creând ceea ce este cunoscut sub numele de pleoapa superioară cu “un singur pliu”. În schimb, majoritatea persoanelor de origine occidentală au un pliu mai pronunțat și mai vizibil, cunoscut sub numele de “pliu dublu” al pleoapei superioare.

    În timp ce o pleoapă superioară cu un singur pliu este de dorit pentru unele persoane asiatice, altele consideră că pleoapa superioară cu pliu dublu este mai atractivă și doresc să obțină acest aspect. În aceste cazuri, o tehnică chirurgicală specializată a pleoapei superioare, cunoscută sub numele de blefaroplastie asiatică, poate fi o soluție excelentă de chirurgie estetică în Turcia.

    Această procedură este cunoscută și sub numele de fixare supratarsală, prin care se creează modificări anatomice care ridică pliul pleoapei scăzute sau inexistente.

    Cum se realizează procedura de blefaroplastie asiatică?

    Blefaroplastia asiatică este cel mai adesea efectuată sub sedare intravenoasă ușoară și durează, în general, mai puțin de o oră. Atunci când există deja un pliu natural scăzut, chirurgul turc ridică și/sau adâncește pliul pentru a-l face mai proeminent.

    În cazul în care nu există un pliu natural, el va face o mică incizie în locația ideală, suturând pielea la mușchiul subiacent pentru a-i menține poziția. În general, pleoapele vor necesita, de asemenea, o modelare a grăsimii ceva mai mare decât se face de obicei pentru pleoapa superioară occidentală.

    În cazurile în care se dorește o întinerire, chirurgul turc va îndepărta excesul de piele și/sau va repara musculatura flască a pleoapei superioare pentru un aspect general îmbunătățit și mai tineresc.

    Urmărirea postoperatorie pentru blefaroplastia asiatică

    După operația asiatică de pleoape din Istanbul, procesul de recuperare este similar cu cel al blefaroplastiei superioare tradiționale. Inițial, este posibil să prezentați unele umflături și/sau vânătăi, dar aceste efecte secundare temporare ar trebui să dispară destul de repede.

    Deși durerea semnificativă este neobișnuită, orice potențial disconfort poate fi de obicei controlat eficient cu medicamente. Locurile de muncă neexigente și rutina zilnică pot fi reluate, de obicei, după aproximativ o săptămână până la zece zile, deși chirurgul vă va sfătui, probabil, să evitați exercițiile fizice intense, sporturile fizice și orice alte activități care ar putea avea un impact negativ asupra vindecării corespunzătoare și a rezultatelor pe termen lung timp de cel puțin două-trei săptămâni. După această perioadă, toate restricțiile sunt, de obicei, ridicate.

    Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

    La cerere și
    fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

    Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

    În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

    Despre autor

    Manuella

    Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

    ‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️