Chirurgia pleoapelor în Turcia

preț pentru chirurgia pleoapelor 1
Scris de Manuella

Chirurgia pleoapelor, cunoscută și sub numele de blefaroplastie, este o procedură de chirurgie plastică efectuată în Turcia pentru a corecta defectele pleoapelor sau pentru a îmbunătăți aspectul zonei oculare a feței.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre chirurgia pleoapelor în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o operație de pleoape în Turcia?

Costul mediu al unei operații de pleoape în Istanbul este de 1.900 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.700 € la 2.100 €.

ProceduraPreț Turcia
Operație de pleoape1900 €

Ce trebuie să știți despre chirurgia pleoapelor în Turcia

Chirurgia pleoapelor în Turcia, cunoscută și sub numele de blefaroplastie, este o operație de chirurgie plastică în Turcia pentru a corecta defectele pleoapelor sau pentru a îmbunătăți aspectul zonei oculare a feței. Această procedură este efectuată în principal din motive estetice pentru a da unei persoane un aspect mai tânăr și mai alert.

Cu toate acestea, în unele cazuri, poate, de asemenea, să îmbunătățească vederea la persoanele ale căror pleoape superioare se lasă să cadă și le obstrucționează câmpul vizual.

Ce presupune procedura?

Probabil că vi se va administra un anestezic local injectat în jurul ochiului și o sedare orală pentru a vă ajuta să vă relaxați în timpul operației. Dacă vă supuneți unei intervenții chirurgicale atât la pleoapele superioare, cât și la cele inferioare, chirurgul dumneavoastră va lucra, de obicei, mai întâi la pleoapele superioare.

El sau ea face mai întâi incizii de-a lungul pliului pleoapei, apoi îndepărtează excesul de piele, grăsime și mușchi și închide inciziile cu copci. După ce pleoapa superioară este completă, el va lucra la pleoapa inferioară, făcând o incizie sub genele inferioare, apoi îndepărtând excesul de piele și mușchi și închizând incizia.

Cât timp va trebui să rămân în Turcia?

Chirurgia pleoapelor în Turcia se efectuează de obicei în regim ambulatoriu, așa că ar trebui să vi se permită să părăsiți spitalul în aceeași zi. Cu toate acestea, deoarece trebuie să vă supuneți unei examinări de control în timpul căreia medicul dumneavoastră îndepărtează copcile și vă verifică starea generală pentru a vedea dacă există complicații, încercați să rămâneți în Turcia între 7 și 10 zile.

Care este durata de recuperare?

Este posibil să aveți umflături și vânătăi la nivelul pleoapelor timp de două săptămâni, dar ar trebui să vă puteți relua activitățile zilnice (inclusiv exercițiile fizice, ridicarea de greutăți, înotul și munca) în 5 zile.

Dacă folosiți lentile de contact, nu le purtați timp de cel puțin două săptămâni după operație. Medicul dumneavoastră vă va da probabil un program precis de recuperare.

Vezi și: Prețul ochilor de vulpe în Turcia

Urmărirea postoperatorie

Urmați cu strictețe instrucțiunile postoperatorii date de chirurgul turc, care pot include îngrijirea rănilor și restricții (evitați fumatul, țigările de mâna a doua și frecarea ochilor). În timpul recuperării în Istanbul, curățați-vă ușor pleoapele și folosiți picături sau unguente pentru ochi conform prescripțiilor.

Pentru a vă proteja pielea de pe pleoape de soare și de vânt, purtați întotdeauna ochelari de soare de culoare închisă atunci când ieșiți în aer liber.

Care este rata de succes?

Blefaroplastia în Turcia este considerată sigură, are o rată de succes ridicată și majoritatea oamenilor sunt mulțumiți de rezultat. Pentru unele persoane, rezultatele pot dura o viață întreagă.

Posibilele efecte secundare și riscuri ale procedurii includ ochi uscați, ochi iritați, infecții, sângerări, cicatrici vizibile, leziuni ale mușchilor oculari, probleme ale pleoapelor, decolorarea pielii, vedere încețoșată temporar sau pierderea vederii, cheaguri de sânge, căderea recurentă a pleoapelor și reacții alergice la anestezic.

Există alternative la chirurgia pleoapelor?

Dacă nu doriți să vă supuneți unei intervenții chirurgicale, dar doriți să obțineți rezultatul unei operații la pleoape, există alternative neinvazive pe care le puteți lua în considerare la Istanbul.

Aceste alternative includ tratamentul cu laser, injectarea de toxină botulinică (Botox), HIFU și Ulthera. Asigurați-vă că vă consultați medicul dumneavoastră pentru a afla care este cea mai bună procedură pentru dumneavoastră.

La ce să vă așteptați înainte și după procedură

Înainte de intervenția chirurgicală la pleoape, este posibil să aveți pleoapele căzute care vă reduc vederea periferică (vederea laterală). Excesul de piele din jurul ochiului provoacă riduri și umflături care vă pot face să păreți obosit și mai bătrân decât vârsta dumneavoastră. După operația de pleoape, veți arăta mai odihnit, mai tânăr și mai încrezător.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️