Prețul operației de pleoape în Tunisia

preț pentru chirurgia pleoapelor 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știi despre chirurgia pleoapelor în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o operație de pleoape de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre chirurgia pleoapelor în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de pleoape în Tunisia

Costul mediu al unei operații de pleoape în Tunisia este de 1.900 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.700 de euro la 2.100 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Operația de pleoape1900 €

Ce este chirurgia pleoapelor?

Chirurgia pleoapelor în Tunisia este una dintre cele mai frecvente proceduri de chirurgie estetică. Aceasta presupune îndepărtarea pielii căzute de pe pleoapele superioare și a excesului de grăsime de pe pleoapele superioare și inferioare. Beneficiile sunt următoarele

  • Reduce pungile sau cearcănele de sub ochi
  • Luminează un aspect “obosit”.
  • Reduce cearcănele de sub ochi
  • Ridică excesul de piele care poate afecta vederea

Operația nu elimină complet cearcănele, dar tehnicile complementare pot obține rezultate și mai bune. Iar în unele cazuri, oamenii cred că pleoapele lor sunt căzute când, de fapt, fruntea lor este căzută, ceea ce îi poate face mai potriviți pentru un lifting de sprâncene.

Chirurgul dumneavoastră vă va spune dacă operația de pleoape este potrivită pentru dumneavoastră, dar rețineți că, în general, candidații ideali nu fumează și nu suferă de afecțiuni oculare grave.

La ce mă pot aștepta înainte, în timpul și după operația de pleoape?

Înainte de procedură, echipa dumneavoastră de îngrijire vă va da instrucțiuni specifice despre cum să vă pregătiți pentru operația de pleoape, inclusiv ce alimente, băuturi și medicamente să evitați. Echipa de îngrijire vă va da, de asemenea, instrucțiuni personalizate pentru a vă accelera recuperarea.

Toate inciziile făcute de chirurgul dumneavoastră calificat vor fi bine ascunse în structurile naturale ale zonei pleoapelor dumneavoastră. Înainte de procedură, veți discuta în detaliu cu chirurgul dumneavoastră despre obiectivele dumneavoastră estetice. Pe baza celor pe care le-ați împărtășit, chirurgul dumneavoastră va alege cea mai bună abordare pentru chirurgia pleoapelor.

Deși chirurgia pleoapelor este o procedură ambulatorie, aceasta necesită un anestezic, ceea ce înseamnă că va trebui să vă faceți aranjamentele pentru a vă întoarce acasă. Echipa dumneavoastră de îngrijire vă va da instrucțiuni personalizate despre cum să aveți grijă de locul intervenției chirurgicale și vă va sfătui cu privire la orice complicații la care trebuie să fiți atenți.

Când vă întoarceți acasă, va trebui să dormiți într-o poziție ridicată timp de câteva zile după operație, iar cea mai mare parte a umflăturilor și a vânătăilor ar trebui să dispară în două-trei săptămâni. În acest moment, veți începe să vă vedeți înfățișarea împrospătată și mai luminoasă.

Costul intervenției chirurgicale la nivelul pleoapelor

Costul operației de pleoape variază în funcție de obiectivele specifice ale tratamentului și de alte servicii la care este posibil să vă supuneți, de asemenea. Chirurgul dvs. va discuta cu dvs. despre costul operației de pleoape în timpul consultației.

Riscurile intervenției chirurgicale la nivelul pleoapelor

Chirurgia estetică a ochilor este, în general, sigură, dar, ca în cazul oricărei proceduri chirurgicale, există riscuri de infecție, sângerare sau cicatrizare. Pentru a le evita, urmați instrucțiunile pre și postoperatorii ale echipei dumneavoastră medicale și păstrați un dialog deschis cu privire la preocupările dumneavoastră pe tot parcursul procesului de recuperare.

Complicațiile potențiale specifice operației la pleoape sunt rare și minore, dar includ:

  • Vedere încețoșată timp de câteva zile
  • Ușor dezechilibru
  • Ectropion (o problemă mai gravă, dar tratabilă, care apare atunci când pleoapa inferioară este trasă în afară)

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️