Ridicarea coapselor în Spania

cruroplastie spania 2
Scris de Maria

Tot ce trebuie să știi despre liftingul coapselor în Spania! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o cruroplastie de succes în Spania.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ridicarea coapselor în Spania și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei operații de ridicare a coapselor în Spania

Prețul unui lifting de coapse în Spania este de 3.800 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, pachetul all-inclusive poate varia între 3400 și 4200 de euro. Acest preț include consultația preoperatorie, anestezia, operația, medicația, translatorul, urmărirea postoperatorie și îmbrăcămintea de compresie.

ProceduraPreț în euro
Ridicarea coapselor în Spania3800 €

Observați un exces de piele pe coapse din cauza căderii? Acest lucru poate fi rezultatul unei pierderi semnificative în greutate sau al îmbătrânirii. Doriți să vă modelați coapsele? Acest ghid suprem vă spune totul despre o operație de îndepărtare a excesului de piele.

Ce este un lifting al coapselor?

Un lifting al coapselor este o procedură chirurgicală pentru a îndepărta excesul de piele. Cu toate acestea, mulți pacienți confundă încă excesul de piele cu depozitele de grăsime. Trebuie remarcat, totuși, că cele două tehnici pot fi complementare, în special în cazurile de exces de grăsime. Liposucția se realizează în timpul unei operații anterioare.

Cunoscută și sub numele de plastie crurală sau dermolipectomie a coapsei, această tehnică presupune strângerea pielii de pe partea interioară a genunchilor. Liposucția singură riscă să agraveze situația. Ea este utilizată doar pentru a elimina grăsimea localizată.

Când ar trebui să se efectueze un lifting femural?

Ar trebui să vă supuneți acestei operații reconstructive și estetice atunci când pielea de pe coapse își pierde elasticitatea și prezintă pliuri din cauza :

  • Îmbătrânirea pielii,
  • Pierderea semnificativă în greutate în urma unei sarcini, obezitate, diete drastice etc
  • Retracția slabă a pielii în urma unei liposucții.

Care sunt scopurile operației?

Un lifting al coapselor în Spania poate :

  • Favoriza îndepărtarea excesului de piele,
  • Să elimine grăsimea rămasă,
  • Strânge în profunzime pielea flască,
  • Limita infiltrarea grăsimii inferioare,
  • Să tonifice mușchii membrelor.

Acestea fiind spuse, acest tip de chirurgie reconstructivă nu înlocuiește în niciun caz un program sportiv sau o dietă pentru pierderea în greutate.

De ce să alegeți un lifting de coapse în Spania?

Dacă coapsele tale încep să prezinte o cădere semnificativă, cel mai bine este să faci o programare pentru un lifting de coapse în Spania. Acest tip de operație poate îmbunătăți și întineri aspectul. Dar de ce să alegeți Spania?

Spania este una dintre cele mai populare destinații pentru pacienții care doresc o operație estetică. Oferă o multitudine de avantaje, nu în ultimul rând noile tehnologii, facilitățile moderne și abilitățile chirurgilor săi plasticieni.

În plus, această țară oferă tratamente la prețuri accesibile. Este locul ideal pentru a combina tratamentul cu o vacanță. Clima sa blândă ajută la promovarea recuperării postoperatorii. Cu toate acestea, va trebui să așteptați până la 3 luni înainte de a putea aprecia retragerea pielii.

Cine poate face un lifting de coapse în Spania?

Trebuie să îndepliniți anumite condiții pentru a obține rezultate optime cu un lifting de coapse în Spania:

  • O vârstă medie între 45 și 75 de ani,
  • O greutate constantă,
  • O stare de sănătate bună și fără probleme medicale care ar putea complica intervenția chirurgicală,
  • Țesut moale suplimentar pe partea interioară (medială) și/sau exterioară (laterală) a coapsei.

Cum se realizează operația de lifting al coapselor în Spania?

Prima consultație

Prima etapă va fi prima dumneavoastră întâlnire cu chirurgul plastic spaniol. Aceasta vă permite să faceți un diagnostic personalizat, definindu-vă nevoile și așteptările în timpul operației. Câtă piele va fi îndepărtată? Care sunt caracteristicile pielii dumneavoastră?

Profesionistul va efectua o evaluare a stării dvs. de sănătate, a morfologiei coapselor, a calității pielii, a nivelului de exces de grăsime și a tonusului muscular. El vă va oferi apoi o estimare.

Contraindicații

Se recomandă cu insistență ca dvs.

  • Să nu mai fumați cu câteva săptămâni înainte și după operație pentru a evita alterarea procesului de vindecare sau pentru a nu suferi de necroză cutanată,
  • Să luați aspirină cu 10 zile înainte de operația de reconstrucție,
  • Mâncați și beți cu 6 ore înainte de operație.

Procedura

Ridicarea coapselor poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală. Operația se efectuează în regim ambulatoriu. Aceasta durează între una și două ore, în funcție de procedurile chirurgicale implicate.

În majoritatea cazurilor, operația este precedată de o liposucție. Apoi pot fi utilizate diverse tehnici, printre care :

  • Incizia verticală,
  • Incizia orizontală,
  • Tehnica mixtă, atât orizontală, cât și verticală.

În cazul metodei mixte, pacienta va trebui să poarte un chiloțel de susținere la ieșirea din sala de operație pentru a ascunde cicatricea. Acest tip de operație plastică nu necesită nici un concediu de odihnă. Cu toate acestea, este necesară cel puțin o noapte de spitalizare.

Ce măsuri de precauție trebuie luate după operație?

Suturile utilizate sunt absorbabile. Prin urmare, nu este nevoie să le îndepărtați. Pansamentul poate fi îndepărtat a doua zi după operație. Acesta va fi apoi înlocuit cu o îmbrăcăminte de compresie.

Unii pacienți pot prezenta umflături, vânătăi sau chiar dureri. Pentru acestea se pot lua medicamente antiinflamatoare.

Complicațiile sunt foarte rare în chirurgia estetică. Acestea sunt adesea cauzate deanestezia generală. Printre acestea se numără flebita, embolia pulmonară și infecțiile.

Cât costă un lifting de coapse în Spania?

Prețul variază în funcție de metoda aleasă și de cantitatea de piele în exces care trebuie îndepărtată. În general, acesta variază între 3.400 și 4.200 de euro. Asigurarea de sănătate acoperă costul dacă operația face parte din chirurgia reconstructivă în urma unui tratament bariatric. Va trebui să vă adresați centrului dumneavoastră de securitate socială pentru o autorizație prealabilă.


Dacă aveți probleme în a vă decide, vă putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️