Ridicarea sânilor cu proteze în Turcia

prețul ridicării sânilor cu proteze 1
Scris de Émilie

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ridicarea sânilor cu proteze în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu are rolul de a înlocui sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă un lifting mamar cu proteze în Turcia?

Costul mediu al unei operații de ridicare a sânilor cu proteze în Istanbul, Turcia, este de 2.500 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.100 € la 2.900 €.

ProceduraPreț Turcia
Ridicarea sânilor cu proteze2500 €

Ce este un lifting mamar cu proteze?

Un lifting mamar cu proteze în Turcia este o procedură utilizată pentru a remodela și ridica sânii. Prin această tehnică, implantăm o proteză rotundă sau anatomică pentru a recupera volumul sau forma, obținând un rezultat mai bun. Aceasta este o soluție ideală pentru femeile care doresc să restabilească aspectul sânilor lor. Aceștia vor părea mai înalți și mai fermi.

De ce se lasă sânii să cadă?

Dimensiunea glandei mamare, cantitatea de grăsime și mai ales calitatea pielii sunt principalii factori care influențează lăsarea sau căderea sânilor. Dacă o femeie are pielea subțire și fragilă, este mai probabil să se lase și sânii vor cădea în timp. Vergeturile sunt, de asemenea, frecvente la acest tip de pacientă, dacă aceasta se confruntă cu creșteri și scăderi semnificative în greutate.

Stilul de viață și schimbările majore de greutate pot accelera necesitatea unui lifting mamar. Femeile cu obiceiuri proaste sau cu o dietă nesănătoasă se pot îngrășa sau își pot altera calitatea țesuturilor.

Sarcina și alăptarea reprezintă o perioadă în care dimensiunea și greutatea glandelor mamare cresc, iar odată ce aceasta s-a încheiat, sânii pot deveni dezumflați și căzuți.

Ridicarea sânilor cu protezeîn Istanbul

Ridicarea sânilor cu proteze în Turcia, cunoscută și sub numele de mastopexie, este una dintre cele mai dificile operații estetice la sân, așa că este esențial să alegeți un chirurg plastician bun. Complexitatea sa rezidă în diagnostic, în alegerea protezelor mamare și în tehnica chirurgicală în sine.

Diagnosticul de ptoză mamară este foarte important. În timpul consultului din Istanbul, sunt evaluate aspecte precum gradul de lăsare și calitatea țesutului. O evaluare corectă este esențială pentru planificarea intervenției chirurgicale și pentru alegerea protezei mamare potrivite. Un diagnostic incorect poate duce la un rezultat nesatisfăcător pentru pacientă și chiar o poate obliga să fie supusă unei a doua operații.

Vezi și: Mărirea sânilor în Turcia

Cu această tehnică chirurgicală în Turcia, putem modifica poziția și dimensiunea glandei mamare, a areolelor și a cantității de grăsime. De asemenea, vom umple polul superior cu o proteză și poate fi nevoie să îndepărtăm o parte din piele, ceea ce poate ajuta la eliminarea unor vergeturi. Cu toate acestea, cu cât mai puțină piele va trebui să îndepărtăm, cu atât mai mică va fi cicatricea.

Aceasta este o procedură complexă, dar care vă poate oferi sâni mai frumoși, acolo unde le este locul. În mâinile unui chirurg plastician bun, este o procedură extrem de eficientă și sigură, care vă va face să arătați cât mai bine în anii următori.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️