Lipofilling fesier în Turcia

lipofilling fese preț 1
Scris de Émilie

Tot ce trebuie să știi despre lipofillingul fesier în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o operație de succes la nas în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre lipofillingul fesier în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul lipofillingului fesier în Turcia

Prețul mediu al lipofillingului fesier în Turcia în Istanbul este de 2.700 €. Prețul minim este de 2.400 € și prețul maxim este de 3.000 €.

ProceduraPreț Turcia
Lipofilling facial1500 €
Lipofilling al fesei2700 €
Lipofilling al sânilor2200 €

Ce este lipofillingul fesier?

Lipofillingul fesier în Turcia , care a devenit incredibil de popular în Europa și America în ultimii ani, este unul dintre cele mai populare tratamente efectuate în Istanbul. Procedura atrage atenția multor tineri.

Lipofillingul fesier în Turcia presupune injectarea grăsimii extrase prin liposucție în zona fesieră. În acest fel, grăsimea din diferite părți ale corpului, cum ar fi abdomenul, talia și spatele, este transferată în fese sau șolduri pentru a obține un efect de volum.

Cu standardele sale ridicate, tehnologiile inovatoare și medicii experimentați, Turcia ocupă un loc foarte important în sectorul chirurgiei estetice. Din acest motiv, Turcia a devenit o destinație populară pentru operațiile de ridicare braziliană a feselor.

În fiecare zi, zeci de persoane vin în țara noastră pentru a-și face un lifting brazilian de fese în Istanbul. Mulțumită medicilor experimentați, pacienții internaționali obțin rezultate uimitoare și se întorc acasă 100% mulțumiți.

De ce ar trebui să vă supuneți unei lipofilling fesier în Turcia

Turcia este una dintre cele mai sigure și mai fiabile destinații pentru operațiile de lifting brazilian de fese, deoarece oferă o combinație câștigătoare de servicii de înaltă calitate și prețuri rezonabile persoanelor din străinătate care doresc să se supună acestei proceduri în străinătate. Pacienții internaționali care sunt nevoiți să plătească de până la cinci ori mai mult pentru aceeași operație în țara lor de origine sunt fericiți să profite de prețurile scăzute ale liftingului brazilian de fese din Istanbul.

Oferim pachete de servicii speciale pacienților străini care au decis să își facă un lifting brazilian de fese în Turcia. Aceste pachete includ biletul de avion, cazare la un hotel de patru sau cinci stele, transferuri de la aeroport și din împrejurimi în mașini VIP, o gazdă vorbitoare de limba engleză etc. Pachetele de ridicare braziliană a feselor includ servicii de calitate și la prețuri accesibile care satisfac pacienții internaționali. Medici de înaltă calificare la prețuri accesibile.

Vedeți și: Mărirea feselor în Turcia

După Istanbul, a doua cea mai populară destinație pentru un lifting brazilian de fese ieftin în Turcia este Izmir. Aceasta oferă nu numai medici experți specializați în chirurgie estetică, ci și cazare confortabilă pentru pacienții internaționali.

Lipofilling pentru fese în Turcia

Liftingul fesier este o procedură specializată care mărește dimensiunea și forma feselor. Transferul de grăsime a fost clasat printre cele mai populare operații în multe țări.

Astfel că și Brazilian Butt Lift Turcia este numit un brand de top în rândul operațiilor plastice. Și a devenit o procedură foarte comună pentru turci. Medicii dobândesc experiență făcând multă muncă, iar prețurile ieftine ale operației BBL plasează Turcia în fruntea competiției.

Costul BBL Turcia este foarte accesibil în comparație cu alte țări, ceea ce atrage cu siguranță oamenii să se alăture călătoriei Bum Lift Turcia. În plus, 99% dintre pacienții străini se întorc acasă cu rezultate satisfăcătoare. Acest lucru crește numărul de pacienți care vin în Turcia, zi de zi.

Cât timp pot sta după bbl?

Ar trebui să folosiți o pernă BBL la o lună după operația BBL. Fesele trebuie să fie depărtate pentru a elimina orice presiune.

Când pot purta blugi după un bbl?

Blugii pot fi purtați o lună mai târziu. După operația BBL, medicii turci recomandă să nu purtați blugi extrafini timp de două luni.

Cum se realizează un lifting brazilian al feselor?

Există două moduri de a efectua lipofillingul fesier. În primul rând, injectarea de grăsime este cea mai populară metodă pentru acest tratament. A doua metodă este implantarea feselor. Cu aceste două tratamente, veți avea fese mai mari în Turcia.

Când pot înceta să folosesc perna BBL?

Puteți înceta să folosiți perna BBL la o lună după procedura Brazilian Butt Lift.

De ce aleg oamenii Turcia pentru un lifting brazilian de fese?

Medicii și personalul spitalicesc din Turcia sunt foarte calificați. Aceștia lucrează cu mulți pacienți din diferite țări. Acesta este motivul pentru care mulți pacienți preferă Turcia pentru operația de ridicare a feselor. În plus față de experiența personalului, clinicile oferă prețuri foarte accesibile pentru pacienții internaționali.

Care sunt efectele secundare ale transferului de grăsime?

Nu există efecte secundare după operația de transfer de grăsime. Dacă apare o infecție ca o complicație, medicii vor recomanda antibioticele necesare.

De câtă grăsime corporală aveți nevoie pentru transferul de grăsime?

Acest lucru depinde de câtă grăsime avem nevoie și, de asemenea, de zona în care se efectuează transferul de grăsime și de câtă grăsime are nevoie acea zonă.

Cât durează transferul de grăsime?

Până la 50% din grăsimea transferată poate fi în cele din urmă absorbită de organism. Restul va rămâne permanent.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️