HD Vaser Liposucție Vaser în Turcia

preț liposucție vaser hd Turcia 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre liposucția vaser HD în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o liposucție HD vaser de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre liposucția vaser HD în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă liposucția HD vaser în Turcia?

Costul mediu al liposucției HD vaser în Turcia în Istanbul este de 2.500 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.000 și 3.200 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Liposucție HD vaser2500 €

Ce este liposucția HD vaser?

Dacă vizitați prea multe site-uri de chirurgie plastică, vă puteți simți adesea pierdut și confuz din cauza tuturor tehnologiilor și procedurilor diferite oferite. Liposucția nu mai înseamnă doar îndepărtarea grăsimii.

Astăzi, avem o varietate de tehnologii, inclusiv laser și ultrasunete, pentru a le oferi pacienților care doresc să-și sculpteze fizicul. Pacienții lipo pot dori o liposucție tradițională în Turcia sau o formă mai avansată, cum ar fi liposucția vaser HD.

Ce este VASER Hi Def?

Liposculptura VASER Hi Def este o operație estetică în Turcia și, în special, o formă avansată de liposucție care îndepărtează cu precizie grăsimea din anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, flancurile, pieptul masculin, picioarele și brațele, lăsând în același timp un strat subțire de grăsime peste mușchii de bază pentru a sublinia și defini un aspect mai atletic.

Chirurgii de la VASER Hi Def lucrează nu numai în stratul profund de grăsime, ci și în stratul superficial, unde are loc adevărata modelare a corpului.

Citește și: Liposucție a abdomenului în Turcia

Cine este un candidat pentru VASER Hi Def?

Cel mai bun candidat este un pacient care se antrenează în mod regulat la sala de sport, 4 până la 6 zile pe săptămână, are o dietă sănătoasă și un stil de viață activ. Candidații pentru procedura VASER Hi Def sunt foarte aproape de greutatea lor țintă, dar pot constata că nu sunt atât de subțiri pe cât și-ar dori să fie. Deși sunt musculoși, este posibil ca mușchii lor abdominali să nu fie atât de definiți și prezenți pe cât și-ar dori.

De ce este VASER Hi Def atât de scump?

VASER Hi Def este scump din cauza echipamentului special necesar pentru a efectua procedura, precum și a formării și experienței extinse pe care chirurgul trebuie să le dobândească înainte de a oferi această tehnică.

Procedura durează mai mult decât o liposucție standard din cauza necesității de a îndepărta cu precizie grăsimea și a altor tehnici de modelare. Costul poate varia între 8.000 și 18.000 de euro, iar operația poate dura adesea aproximativ 7 ore. Rezultatele sunt foarte diferite de cele ale liposucției standard.

Cât durează rezultatele VASER Hi Def?

Rezultatele durează atâta timp cât pacientul menține un stil de viață activ și sănătos. Veți vedea în continuare rezultate dacă vă îngrășați cu 5 până la 10 kilograme, dar dincolo de acest interval, definiția se va pierde.

Cât durează perioada de recuperare pentru VASER Hi Def?

În cazul liposucției VASER, este imperativ ca pacienții să se conformeze și să se angajeze la recuperare. Le cerem pacienților să nu lucreze timp de aproximativ 10 zile și să se angajeze în activități ușoare timp de 3 săptămâni după procedură. După operație, medicul îi va plasa pe majoritatea pacienților săi VASER Hi Def într-un articol de îmbrăcăminte din spumă, pe care aceștia vor trebui să îl poarte 24 de ore din 24, 7 zile din 7, timp de 3 săptămâni după operație.

De ce încurajați terapia de masaj postoperator după VASER Hi Def?

Masajul va ajuta la ameliorarea umflăturii, a întăririi și a edemului și va ajuta la drenarea excesului de lichid. Încurajăm cu tărie pacienții să continue terapia de masaj postoperator în primele câteva săptămâni după operație. Acest lucru va accelera recuperarea dumneavoastră și va contribui la aspectul general al rezultatului VASER Hi Def.

Este VASER Hi Def dureros?

Deoarece VASER Hi Def este o procedură de modelare, pacienții trebuie să se aștepte la un oarecare disconfort în primele câteva zile după operație. Vă veți simți dureros și amorțit, dar terapia post-massaj, împreună cu analgezicele care v-au fost administrate, vă vor ajuta să treceți peste primele câteva zile.

Rezultatele VASER Hi Def vor fi imediate?

Trebuie să aveți răbdare în timpul perioadei de recuperare VASER Hi Def. Veți observa o schimbare imediată după procedură, chiar dacă veți fi umflată în primele 3 sau 4 săptămâni postoperatorii. Nu veți vedea rezultatul final, sau cel mai dramatic, decât după 4 până la 6 luni de la operație.

Acesta este timpul necesar pentru ca organismul să se vindece complet și pentru ca toate durerile să dispară. Pacienții trebuie să se aștepte ca unele zone să fie mai umflate și ca unele zone să experimenteze mici modificări de contur, dar acestea se vor estompa după câteva luni.

Este VASER Hi Def o opțiune pentru bărbați și femei?

Atât bărbații, cât și femeile vor obține rezultate excelente cu liposculptura VASER Hi Def. Deoarece fizicul dorit pentru bărbați și femei este diferit, medicul va ținti anumite zone ale corpului mai agresiv, în funcție de sexul pacientului.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️