Mamoplastia în Turcia

preț mamoplastie Turcia 810x455 1 1 1
Scris de Maria

Mamoplastia în Turcia, cunoscută și sub numele de reducere a sânilor, este un tip de chirurgie plastică menită să reducă dimensiunea, volumul și greutatea sânilor.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre mamoplastia în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o mamoplastie în Turcia?

Costul mediu al unei mamoplastii în Turcia, în Istanbul, este de 2.100 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.700 € la 2.500 €.

ProceduraPreț Turcia
Mamoplastie2100 €

Ce este mamoplastia?

Mamoplastia în Turcia, cunoscută și sub numele de reducere a sânilor, este un tip de chirurgie plastică în Turcia care are ca scop reducerea dimensiunii, volumului și greutății sânilor. Dimensiunea sânilor variază de la o femeie la alta. Ea este determinată de hormonii, genele și greutatea unei femei.

O dimensiune a sânilor disproporționată față de corp poate duce la probleme fizice și psihologice. Sânii mari și căzuți pot duce la probleme fizice, cum ar fi dureri cronice de spate, dureri de gât, postură proastă, iritații ale pielii și transpirație excesivă, precum și probleme emoționale, cum ar fi stima de sine scăzută și nemulțumirea față de aspectul sânilor.

Mamoplastia oferă o soluție femeilor care sunt nefericite și inconfortabile cu dimensiunea disproporționată a sânilor lor prin ridicarea și micșorarea lor. Femeile se supun mamoplastiei pentru a se simți mai confortabil din punct de vedere fizic, pentru a îmbunătăți aspectul sânilor și pentru a-și spori stima de sine și feminitatea.

În fiecare an, aproape 700.000 de femei din întreaga lume se supun unei intervenții chirurgicale pentru a reduce dimensiunea disproporționată a sânilor și pentru a le îmbunătăți aspectul. Reducerea sânilor este unul dintre cele mai populare tipuri de chirurgie estetică din lume.

Mamoplastia pentru bărbați: Ginecomastia în Turcia

Mamoplastia este preferată și de bărbații cu sânii măriți, cunoscuți sub numele de ginecomastie. Obezitatea, genele, dezechilibrul hormonal, consumul excesiv de alcool, cancerul sau insuficiența hepatică și pierderea excesivă în greutate fără sport se pot număra printre motivele pentru ginecomastie. Mamoplastia în Turcia în Istanbul este folosită pentru a aplatiza sânii unui bărbat care simte disconfort din cauza sânilor măriți.

În cazul bărbaților, mamoplastia poate fi efectuată prin aceeași metodă sau cu liposucție. Cazul individual al pacientului va determina planul de tratament.

Cum funcționează mamoplastia?

Practic, chirurgia de reducere a sânilor se realizează de obicei prin efectuarea de incizii în sâni, urmată de îndepărtarea excesului de grăsime, țesut mamar și piele pentru a redimensiona și remodela sânii cu ajutorul cusăturilor, astfel încât aceștia să fie proporționali cu corpul.

Mamoplastia poate fi explicată în 3 etape:

1. Incizia

Există mai multe metode diferite de incizie folosite pentru mamoplastie. Există trei dintre cele mai comune tehnici de incizie folosite pentru chirurgia de reducere a sânilor:

  • Tipul de ancorare (reducere în T inversat): Această tehnică implică o incizie în formă de ancoră care începe în jurul areolei, coboară pe verticală și apoi traversează orizontal peste pliul sânului.
  • Modelcircular în jurul areolei: Această tehnică implică o incizie în jurul areolei într-un model circular.
  • Modelul în gaură de cheie (snowshoe): Această tehnică implică o incizie în jurul areolei și pe verticală până la pliul sânului.

Chirurgul dumneavoastră va alege cea mai potrivită metodă de incizie pentru mamoplastie, ținând cont de mărimea și forma sânilor dumneavoastră și de dimensiunea dorită a sânilor.

2. Repoziționarea mamelonului și îndepărtarea țesutului

După incizii, mamoplastia continuă cu repoziționarea mameloanelor (care rămân atașate de alimentarea lor inițială cu sânge și nervi). Sfârcurile și areola pot fi îndepărtate și repoziționate pe o parte mai înaltă a sânilor (sub forma unei grefe de piele) dacă sânii sunt extrem de mari. Excesul de grăsime, țesut mamar și piele este apoi îndepărtat.

3. Închiderea inciziilor

Inciziile sunt făcute aproape una de alta pentru a remodela și a reduce dimensiunea sânilor. Pentru a crea și susține sânii remodelați, chirurgul plasează copci adânc în țesutul mamar. Pentru a sutura/închide inciziile se folosesc adezivi pentru piele sau bandă chirurgicală. Liniile de incizie sunt permanente, dar, în general, dispar sau se estompează semnificativ în timp util.

Vezi și: Mărirea sânilor în Turcia

Pentru cine este potrivită mamoplastia în Turcia?

Dacă vă plângeți de:

  • Dureri de spate constante, dureri de gât și postură proastă din cauza sânilor mari și căzuți.
  • Iritații ale pielii și transpirație excesivă în jurul sânilor.
  • Sânii dvs. vă limitează activitatea fizică
  • Vă simțiți inconfortabil în hainele dvs
  • Vă simțiți neatractivă

Sunteți candidatul potrivit pentru mamoplastie în Istanbul, dacă doriți să :

  • Să aveți o mai mare încredere în sine și stimă de sine.
  • Să vă simțiți mai atrăgătoare și mai feminină.
  • Să aveți mai multe opțiuni vestimentare.
  • Să puteți participa la sport și activități fizice.
  • O postură mai bună.
  • Să scăpați de durerile de spate, gât și umeri.

Prezentare generală

Intervenție chirurgicală :Reducerea sânilor (Mamoplastie)
Obiectivul operației:Remodelarea prin reducerea căderii sânilor și remodelarea acestora pentru a obține un aspect mai ferm și mai tineresc.
Durata operației :3 până la 4 ore
Tipul de anestezie :Generală
Efecte secundare :Pierderea temporară a sensibilității sânilor
Riscuri :Infecție, sângerare
Timp de recuperare :Recuperarea completă durează 12 luni. După 1 sau 2 săptămâni, vă puteți întoarce la muncă și la activitățile zilnice.
Cicatrizarea :În funcție de tipul de incizie, de obicei foarte puțin.

Mamoplastia mamară în Turcia: Itinerariu

Ziua de sosire

  • O primire călduroasă: Bine ați venit la Istanbul! Veți fi întâmpinat la aeroport. În funcție de ora de sosire, veți fi condus la hotelul dumneavoastră de 4 sau 5 stele sau la spital pentru consultație.

Ziua 1

  • Salutați-vă chirurgul : Veți avea o consultație față în față cu chirurgul dumneavoastră înainte de operație. Veți avea ocazia să discutați în detaliu planul de tratament pentru reducerea sânilor, iar chirurgul vă va informa cu privire la detaliile operației dumneavoastră, cum ar fi tipul de incizie.
  • Consimțământul este esențial : veți semna un formular de consimțământ.
  • Teste medicale pentru bunăstarea dumneavoastră: Chirurgul dvs. va efectua teste medicale, cum ar fi un test de sânge, înainte de reducerea sânilor.
  • Da, acum este timpul pentru “marele moment” : Veți fi supusă operației de reducere a sânilor, care durează de obicei între 3 și 4 ore, în funcție de proces.
  • Totul s-a terminat! Emoțiile au luat sfârșit! Examinărileinițiale: Chirurgul dumneavoastră va efectua primele examinări atunci când vă recăpătați cunoștința după anestezie. Vă veți trezi în camera de spital, purtând sutienul de compresie.
  • Bucurați-vă de șederea într-un spital de calitate superioară: Vă veți petrece noaptea în spitalul nostru de calitate superioară, acreditat la nivel internațional.

Ziua 2

  • Revedeți-l pe minunatul dvs. chirurg : Veți avea primul control înainte de a părăsi spitalul. Chirurgul dvs. vă va explica în detaliu îngrijirea postoperatorie.
  • Spuneți la revedere de la spital: Dacă totul decurge conform planului și dacă chirurgul dvs. dă undă verde (ceea ce se întâmplă de obicei), veți părăsi spitalul.
  • Transfer privat, de ce nu? Veți fi transferat de la spital la hotel cu o mașină privată cu șofer.
  • Confort de 5 stele : acum este timpul să vă bucurați de șederea la hotel.

Ziua 3

  • Cui nu-i place o zi leneșă în pat? vă sfătuim să vă odihniți și să vă relaxați și să nu vă implicați în nicio activitate fizică care v-ar putea obosi.

Ziua 4

  • Ar trebui să rămân sau să plec? Puteți continua să vă bucurați în continuare de confortul hotelului sau puteți ieși să vizitați obiectivele turistice și să vă bucurați de Istanbul, orașul celor două continente!

Ziua 5

  • Ultimul controlînainte de a vă lua la revedere : Vă veți întâlni din nou cu chirurgul dumneavoastră pentru ultimul control. Acesta vă va îndepărta copcile și drenajele. De asemenea, vi se va oferi o informare detaliată privind îngrijirea postoperatorie și veți primi raportul de siguranță pentru zbor.
  • Transfer privat la aeroport : Profitați la maximum de această ultimă călătorie la Istanbul!
  • Sunteți gata de decolare? Vă veți întoarce acasă cu noul dvs. look și, sperăm, cu o experiență de neuitat în Istanbul.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️