Operație de vârf de nas în Turcia

preț pentru operația de chirurgie a vârfului nasului Turcia 1
Scris de Émilie

Concentrează-te pe chirurgia vârfului nasului în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o tipplastie de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre chirurgia vârfului nasului în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul intervenției chirurgicale la vârful nasului în Turcia

Costul mediu al operației la vârful nasului în Turcia, în Istanbul, este de 2.000 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.100 € la 3.500 €.

ProceduraPreț Turcia
Operație la vârful nasului2000 €

Ce este tipplastia?

Operația la vârful nasului, sau tipoplastia, este o operație de chirurgie plastică asemănătoare rinoplastiei pentru a corecta doar vârful nasului. Prin rafinarea vârfului nasului, partea superioară a nărilor, se poate schimba aspectul unei persoane într-un mod subtil, dar profund dramatic.

Ridicarea unghiului, rafinarea lățimii și reducerea unei părți din plinătatea nasului sunt obiective comune ale acestui tip de remodelare a nasului. Poate fi efectuată pentru a reduce “vârful” unui nas și pentru a-l face să se îmbine mai armonios cu restul feței.

Cine este candidatul potrivit?

Persoanele al căror vârf nazal nu se echilibrează cu nările și puntea nazală sunt candidați buni. Chirurgia vârfului nasului ajută la proporționarea nasului cu fața.

Cât durează operația la vârful nasului?

După ce umflătura a dispărut (ceea ce poate dura câteva luni), rezultatele finale, permanente, vor fi vizibile. Acestea ar trebui să continue, cu excepția cazului în care vă răniți nasul.

Cum se desfășoară operația?

În funcție de problemă, aceasta poate fi efectuată cu ajutorul unor incizii în tot interiorul nasului (abordare închisă) sau cu incizii intranazale combinate cu o mică incizie în afara columelei (abordare deschisă).

Durata operației – între 20 de minute și 1 oră

Șederea în spital – nu este necesară, cu excepția cazului în care este efectuată în același timp cu alte proceduri.

Citește și: Rinoplastie etnică în Istanbul

La ce să te aștepți imediat după operație

Majoritatea pacienților pleacă acasă doar cu o bandă specială pe nas, cu unele vânătăi și disconfort. Majoritatea umflăturilor și vânătăilor dispar în prima săptămână.

Zonele de sensibilitate sau amorțeală vor dispărea încet, dar vârful nasului va rămâne rigid și foarte solid, ceea ce înseamnă că procesul de vindecare nu este complet. Acest lucru poate dura câteva luni după operație.

Citește și: Rinoplastia de revizuire în Turcia

Cum pot ascunde semnele operației la vârful nasului?

Punctele sunt de obicei ascunse în interiorul nasului și puteți folosi produse cosmetice de camuflare, inclusiv un corector de ten, o umbră de contur și un corector de culoare, pentru a vă îmbunătăți aspectul.

Cât timp va dura până când îmi voi putea relua viața normală?

Se recomandă o ședere de 3 până la 7 nopți în Turcia după o operație de plastie a vârfului. Cei mai mulți pacienți se pot întoarce la serviciu în decurs de o săptămână, dar rezultatele finale ale operației vor dura mai mult timp pentru a se vedea.

Poate fi efectuată o operație la vârf fără cicatrici?

Cicatricile fac parte din procesul de vindecare, dar, în funcție de operația pe care ați suferit-o, acestea pot fi pe partea interioară a nasului. Chiar și în exterior, cicatricile sunt mici și se estompează în timp, devenind practic invizibile.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️