Prețul unei reduceri de sân în Dubai

reducere a sânilor preț dubai 1
Scris de Maria

Reducerea sânilor în Dubai este soluția ideală pentru a vă face sânii mai mici, mai ușor de manevrat și mai bine conturați. Procesul său se bazează pe îndepărtarea grăsimii sau a țesutului mamar inutil pentru a face sânii mai fermi.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre reducerea sânilor în Dubai și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei reduceri de sâni în Dubai

Costul mediu al unei reduceri de sâni în Dubai este de 6.200 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 4.500 € la 7.900 €.

ProceduraPreț Dubai
Reducerea sânilor6200 €

Ce este o reducere a sânilor?

Sânii mai mari presupun riscuri pentru sănătate și, bineînțeles, probleme emoționale. În plus, sânii mari nu sunt ușor de purtat și, de asemenea, arată ciudat. Este logic ca mărimea sânilor să fie în concordanță cu corpul tău, altfel îți afectează întreaga personalitate într-un mod neplăcut.

Reducerea sânilor în Dubai este soluția ideală pentru a vă face sânii mai mici, mai ușor de gestionat și mai bine conturați. Procesul său se bazează pe îndepărtarea grăsimii sau a țesutului mamar inutil pentru a face sânii mai fermi și mai radianți în mod permanent.

Deoarece este o procedură chirurgicală, nu putem acoperi toate punctele într-un singur paragraf. Să continuăm să le înțelegem mai bine.

Beneficii:

Sânii mai buni vă vor îmbunătăți personalitatea și calitatea vieții. Vă va aduce un potențial confort, cum ar fi mai puțină durere fizică, haine mai bune și sâni mai sexy decât înainte. Mai mult, va fi ușor să efectuați exerciții de întărire a sânilor după operație. Și acesta este cu siguranță principalul avantaj al operației de reducere a sânilor în Dubai. Înotul, alergarea și mersul pe jos nu vor mai fi o sursă de anxietate.

Rezultate înainte și după:

Rezultatele operației de reducere a sânilor în Dubai sunt de-a dreptul uimitoare. Dar nu vă așteptați ca sânii dvs. să fie perfecți instantaneu după operație. În acest stadiu pot părea prea strâmți, dar după câteva luni, pe măsură ce umflăturile se diminuează, sânii vor părea mai mici și ridicați, chiar și fără un lifting mamar.

Pot exista unele cicatrici, care în general dispar în timp. Cel mult șase luni sunt suficiente pentru ca acestea să se estompeze; cu toate acestea, în prezent, puteți ascunde aceste cicatrici purtând sutiene și folosind anumite pansamente prescrise.

Candidatul ideal

Orice persoană care se simte inconfortabil cu sânii mari poate face o operație de reducere a sânilor. Medicii o recomandă, în general, după ce sânii au crescut complet. Este foarte probabil că vi se va recomanda să faceți un test de sânge pentru a vă asigura că sunteți cel mai bun candidat pentru această procedură.

Atenție: femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să evite această procedură.

Lucruri de luat în considerare înainte de operație!

Odată ce ați fost considerată o bună candidată pentru operație, va trebui să vă consultați cu experții noștri pentru a vă pregăti înainte de ziua cea mare. În timpul acestei consultații, aceștia vor ține cont de așteptările dumneavoastră și de starea sânilor dumneavoastră pentru a decide un plan personalizat în funcție de tehnica propusă. În plus, vă vor fi explicate detaliile procedurii, împreună cu sfaturile necesare pentru a vă ajuta să înțelegeți o intervenție chirurgicală sigură. În general, aceasta presupune

  1. Menținerea unui stil de viață sănătos.
  2. Oprirea fumatului cu cel puțin două săptămâni înainte de tratament.
  3. Pentru a preveni sângerările, evitați medicamentele care conțin aspirină.
  4. Consumați multe vitamine pentru o recuperare rapidă după operație.

În plus, se va decide data și ora operației de reducere a sânilor în Dubai, Abu Dhabi și Sharjah. Echipa noastră vă va informa cu privire la alte lucruri pe care trebuie să le faceți și pe care nu trebuie să le cunoașteți. Ne vom asigura că sunteți pe deplin pregătită pentru operație.

Procedura de reducere a sânilor în Dubai:

Operația de reducere a sânilor se efectuează sub anestezie generală sau locală și durează 2-3 ore. De obicei, pacienta este externată în aceeași zi, dar uneori este util să rămână peste noapte.

În timpul operației, se face o incizie, în funcție de tehnica identificată. Aceasta poate fi aproape de areole sau poate fi făcută pe verticală sau pe orizontală până la pliu. Țesutul gras în exces este apoi îndepărtat de pe sân, menținând simetria sânilor ca rezultat. Chirurgii încearcă, de asemenea, să ridice mameloanele și areolele în poziții mai înalte, făcându-le mai mici decât înainte. Uneori sunt atașate și tuburi de drenaj pentru a scurge excesul de lichid.

După aceea, inciziile sunt închise.

Urmărire și recuperare:

După operație, unele dureri sunt normale. Pacienții trebuie să aștepte cel puțin 2 până la 5 săptămâni înainte de a se recupera complet și de a-și putea relua activitățile zilnice. Sprijinul suplimentar pentru sâni ar trebui să fie asigurat prin purtarea unui sutien. Pentru a se asigura că sânii se vindecă în mod corespunzător, ar trebui să se facă programări de urmărire timp de câteva luni după operație. Este foarte probabil că vi se vor da instrucțiuni pe care va trebui să le urmați o perioadă de timp. Iată câteva dintre cele mai frecvente,

  1. Evitați activitatea fizică.
  2. Trebuie să luați analgezice.
  3. Nu dormiți pe burtă.
  4. Trebuie purtat un sutien chirurgical timp de câteva luni.
  5. Întrețineți în mod corespunzător zonele de incizie.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️