Septoplastie în Turcia

preț septoplastie Turcia 1
Scris de Émilie

Septoplastia în Turcia la Istanbul este o operație în timpul căreia septul nazal este îndreptat pentru a permite o mai bună circulație a aerului în nas.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre septoplastia în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei septoplastii în Turcia

Prețul mediu al unei septoplastii în Istanbul, Turcia, este de 2.500 €, cu un preț minim de 2.000 € și un preț maxim de 3.000 €.

ProceduraPreț Turcia
Septoplastie2500 €

Ce este o septoplastie?

O septoplastie este o operație în timpul căreia se corectează septul nazal pentru a permite o mai bună circulație a aerului în nas. Un sept este un perete vertical care separă cavitatea nazală de nas. Atunci când septul este descentrat, răsucit sau deplasat într-o parte a nasului, aceasta este o afecțiune cunoscută sub numele de deviație de sept și poate face dificilă respirația.

Această operație este singura modalitate de a corecta un sept deviat. Cu toate acestea, septoplastia poate fi efectuată, de asemenea, pentru a trata sinuzita pe termen lung, pentru a îndepărta polipii nazali sau pentru a trata alte afecțiuni care blochează căile respiratorii nazale. Uneori, chirurgii recomandă această operație și pentru a opri sângerările nazale și durerile faciale recurente.

Operația de septoplastie în Turcia

O deviație de sept este comună, dar atunci când este prea pronunțată, poate bloca o parte a nasului și reduce fluxul de aer. De asemenea, poate contribui la formarea de cruste sau sângerări. Dacă întâmpinați dificultăți de respirație prin nas care vă afectează în mod semnificativ viața, poate doriți să luați în considerare o septoplastie turcească în Istanbul.

Înainte de operație, medicul dumneavoastră va trece în revistă detaliile operației și vă va cere să vă supuneți anumitor teste de rutină, cum ar fi o analiză de sânge, o electrocardiogramă sau o radiografie. Nu uitați să îi spuneți medicului dumneavoastră dacă aveți alergii. Pentru a vă pregăti pentru operație, este posibil să trebuiască să întrerupeți administrarea anumitor medicamente cu cel puțin două săptămâni înainte de operație, deoarece acestea pot crește riscul de sângerare excesivă: aspirină, ibuprofen și alte anticoagulante.

Septoplastia poate fi efectuată sub anestezie locală sau anestezie generală. Dacă sunteți operat sub anestezie locală, nu trebuie să mâncați sau să beți nimic după miezul nopții în ajunul operației. Faptul de a nu mânca sau de a nu bea vă va împiedica să vomitați și să vă sufocați dacă anestezicul vă provoacă greață în timpul operației.

Chirurgul dumneavoastră va începe operația prin efectuarea unei incizii pe o parte a nasului pentru a avea acces la septul nazal. El va ridica apoi membrana mucoasă care acoperă cartilajul și osul. El va remodela apoi cartilajul și osul pentru a aduce septul deviat în poziția corectă. Orice bucată suplimentară de os sau cartilaj care formează bariere va fi îndepărtată. Se va repoziționa apoi mucoasa. Este posibil să aveți nevoie de copci pentru a menține septul și membrana la locul lor. Uneori se introduc atele flexibile de silicon în interiorul nărilor pentru a susține septul. Întreaga procedură durează între 30 și 90 de minute.

Ședere minimă în Turcia

Septoplastia în Turcia este o procedură ambulatorie, ceea ce înseamnă că veți pleca probabil acasă în aceeași zi cu operația, după ce efectul anestezicului a dispărut, cu excepția cazului în care apar complicații majore. Cu toate acestea, ar trebui să rămâneți în Turcia timp de 3 până la 4 zile pentru recuperarea inițială și controalele de control. În cazul în care chirurgul vă pune atele în nas, acestea vor fi îndepărtate în termen de șapte zile. Puteți pleca acasă atunci când chirurgul vă permite, cu condiția să nu apară complicații.

Perioada de recuperare

Este posibil să vă simțiți somnolent timp de câteva ore după operație și, de asemenea, să resimțiți unele dureri. Cu toate acestea, chirurgul vă va prescrie medicamente pentru a calma durerea. Este posibil să apară o oarecare congestie și sângerare după ce părăsiți spitalul, pe măsură ce organismul dumneavoastră se recuperează, dar aceste simptome ar trebui să dispară în două săptămâni.

Perioada de recuperare variază de la o persoană la alta. În general, ar trebui să vă puteți întoarce la muncă în câteva zile, dar trebuie să lăsați să treacă cel puțin trei săptămâni înainte de a vă relua activitățile normale. De asemenea, ar trebui să vă limitați activitățile fizice, cum ar fi exercițiile fizice, timp de câteva săptămâni, pentru a minimiza umflăturile și a accelera vindecarea, deoarece activitatea fizică intensă poate crește tensiunea arterială și poate provoca sângerări.

Urmărirea postoperatorie

Medicul dumneavoastră vă va da instrucțiuni privind îngrijirea postoperatorie, pe care trebuie să le urmați. Rana de pe nas se va vindeca destul de repede și respirația dumneavoastră se va îmbunătăți la scurt timp după operație. Pentru o recuperare mai rapidă, este posibil să trebuiască să vă ridicați capul noaptea pentru a reduce umflăturile, să purtați o cămașă cu nasturi pentru a nu fi nevoit să trageți de haine și să nu vă suflați nasul timp de cel puțin două sau trei zile după operație. Evitați să beți alcool, să fumați tutun, să vă întoarceți mai devreme la serviciu, să faceți activități intense și să vă aflați în mulțimi în care oamenii fumează sau tușesc.

Rata de succes

Rata de succes pentru septoplastie este ridicată, până la 85% dintre persoane observând o îmbunătățire semnificativă a blocajului nazal după operație.

Cu toate acestea, unele persoane vor avea nevoie de o a doua operație dacă nu sunt mulțumite de rezultate. Septoplastia este o procedură cu risc foarte scăzut, dar trebuie să fiți conștient de posibilele complicații și efecte secundare, iar aceste riscuri pot include:

  • Sângerarea în cantități mici este obișnuită, dar în cazuri rare pot apărea sângerări excesive.
  • După septoplastie pot apărea infecții, deoarece nasul nu este un mediu steril.
  • Sindromul de șoc toxic este o infecție foarte rară care poate pune în pericol viața.
  • Perforația septală este o mică gaură care se poate dezvolta uneori în sept în timpul sau după operație.
  • Aceasta reprezintă o scurgere de lichid cefalorahidian și este extrem de rară.

Alte riscuri includ cicatrizarea, modificări ale formei nasului, decolorarea nasului, reducerea simțului olfactiv, amorțeală a dinților sau a nasului și simptome persistente. Pe lângă faptul că urmați instrucțiunile chirurgului, puteți reduce riscurile spălându-vă des pe mâini și păstrând nasul curat.

Alternative la septoplastia în Turcia

Deși majoritatea afecțiunilor asociate cu o deviație de sept pot fi tratate doar prin septoplastie, există tratamente nechirurgicale pentru alte blocaje nazale care vă ajută să respirați mai ușor. Dacă blocajul nazal se datorează unei alergii, puteți lua antihistaminice prescrise de medic sau disponibile fără prescripție medicală. Dacă aveți o infecție bacteriană, medicul dumneavoastră vă poate prescrie antibiotice pentru a vă ajuta să eliberați căile respiratorii nazale.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️